Išči po strani...

Začetek prijav na tabore KZS v torek, 7. marca

12.02.2017 / Naslovnica Regijsko selekcioniranje Tabor Tabor KZS za najmlajše Tabor KZS za fante FIBA Europe Tabor za dekleta Košarkarski Superšolar

Ljubljana - Do začetka poletja in tradicionalnih taborov Košarkarske zveze Slovenije nas resda loči še preostanek zime, vsa pomlad ter zaključek šolskega leta, a verjamemo, da nadobudni košarkarji in košarkarice druženje v Postojni oziroma Fiesi že nestrpno pričakujete.Preberi več

AKTUALNE NOVICE

Najmlajši zaključili 10. zaporedno druženje

03.07.2016 / Naslovnica Tabor KZS za najmlajše Tabor

Ljubljana - V Fiesi so v soboto mladi nadobudneži sklenili 10. Tabor KZS. Zadnji dan so bile na sporedu All-Stars tekme, po njih pa piknik s starši v počitniškem domu. Dobre volje ni manjkalo.

V Fiesi zadnji skupni večer družabno obarvan

02.07.2016 / Mlajše kategorije Naslovnica Tabor KZS za najmlajše Tabor

Ljubljana - 10. izvedba Tabora KZS za najmlajše košarkarice in košarkarje se počasi bliža koncu. Zadnji skupni večer je bil družabno obarvan.

Najmlajši na Taboru KZS na tradicionalni izlet z ladjico

01.07.2016 / Naslovnica Tabor Tabor KZS za najmlajše

Ljubljana - Najmlajši udeleženci letošnjega Tabora KZS, ki se zanje odvija v Fiesi, so v četrtek preživeli morsko obarvan dan. Najprej jih je obiskal košarkar Matej Rojc, ki jih je pospremil na izlet z ladjico s steklenim dnom.

FOTO+VIDEO: Na Taboru KZS v Fiesi presenečenje za Nejca

30.06.2016 / Naslovnica Mlajše kategorije Tabor KZS za najmlajše Tabor

Ljubljana - Mladi nadobudneži so v Fiesi zakorakali v četrti dan Tabora KZS za najmlajše, na katerem je obilico dobre volje in obilico mladostniške razigranosti moč začutiti na vsakem koraku.

Generalni sponzor

Platinasti sponzor

Srebrni sponzorji

Zlati sponzorji

Bronasti sponzorji

Partnerji