Išči po strani...
 

Zimske počitnice so pred vrati. Že veste kaj boste počeli?

Ljubljana - Tudi letošnje zimske počitnice bodo košarkarsko obarvane. Košarkarska zveza Slovenije namreč v sodelovanju z lokalnimi organizatorji počitniškega varstva znova pripravlja pravo košarkarsko zabavo. Mladi šolarji in šolarke bodo skozi Igrivo košarko spoznali vse čare košarkarske igre in se družili s priljubljenim Lipkom.

Gal in Zala sta se v Madridu srečala z Luko Dončićem

Ljubljana - Nagrajenca Igrive košarke sta si v Madridu ogledala spektakel med domačim Realom in NBA moštvom Oklahoma City Thunder. Po tekmi sta se srečala s številnimi košarkarskimi zvezdniki, pozdravil ju je tudi Luka Dončić.

Zabavaj se z Igrivo košarko na Otroškem bazarju

Ljubljana - Na Gospodarskem razstavišču v Ljubljani bo med petkom in nedeljo potekal že 11. Otroški bazar, na katerem bo v petek prisotna tudi Igriva košarka. Vsem zbranim se bosta na igrišču pridružila tudi Marko Milić in Lipko!

Velika nagradna igra KZS in NBA za otroke

Ljubljana - Košarkarska zveza Slovenije in partner Igrive košarke NBA nadaljujeta odlično sodelovanje, začeto že leta 2011 z Basketball without borders. Letos znova pripravljata veliko nagradno igro za otroke od 4. do 9. leta starosti, katere glavna nagrada je pot v Madrid in ogled tekme v okviru NBA turneje po Evropi, na kateri se bosta pomerili...

Shaw in Rađa z nagrajencema Igrive košarke

Milano - V minulih dveh dneh sta NBA in KZS v Milano popeljala najboljša udeleženca nagradne igre Igrive košarke Kajo in Tineta, ki sta si z risanjem Lipka prislužila pot v italijansko prestolnico mode ter obisk tekme Boston Celtics : AJ Milano.

Znani nagrajenci igre Igrive košarke Pot v Milano

Ljubljana - Končana je nagradna igra Igrive košarke, katere glavna nagrada je obisk NBA Europe tekme med Boston Celticsi in Milanom prihodnji teden v italijanski prestolnici mode za enega fanta in eno dekle.

VIDEOTEKA

Naš namen

S projektom Igriva košarka skušamo pri Košarkarski zveze Slovenije košarko popularizirati in ji omogočiti boljšo prepoznavnost med najmlajšimi.

Projekt omogoča dostop do košarkarske igre vsem otrokom z željo po spoznavanju košarkarske žoge in koša. To poletje bomo s povezovanjem z različnimi društvi in skupnim organiziranjem enodnevnih prireditev približali košarko tisočim mladih navdušencev.

Koledar dogodkov

Ni izbranih dogodkov

Ambasador Rašo Nesterović

Rašo Nesterović, ambasador projekta Igriva košarka in nekdanji kapetan slovenske reprezentance:

"S pomočjo košarke otroci razvijajo vrednote in spoznavajo zakone življenja. Pravo veselje je ob tem spremljati tudi najmlajše športnike. Že v preteklosti sem podpiral tovrstne projekte in z veseljem se bom pridružil tudi temu."

Generalni sponzor

Platinasta sponzorja

Srebrni sponzorji

Zlati sponzorji

Bronasti sponzorji

Partnerji