Išči po strani...
 

FOTO: Košarkarski dan na OŠ Olge Meglič Ptuj

Ptuj - Sreda je bila na OŠ Olge Meglič Ptuj povsem košarkarsko obarvana. V dopoldanskih urah je najmlajše šolarje in šolarke zabaval Lipko in ekipa Igrive košarke, nato pa so na polfinalnem turnirju Košarkarskega Superšolarja moči merili mlajši učenci domače osnovne šole ter gostje iz Maribora in Šoštanja.

Otroci navdušeni nad zimskimi košarkarskimi počitnicami

Ljubljana - Košarkarska zveza Slovenije je v letošnjem šolskem letu v sodelovanju z lokalnimi organizatorji počitniškega varstva prvič organizirala zimske košarkarske počitnice. Odziv vseh sodelujočih je bil odličen in tako je že jasno, da bo projekt živel tudi v prihodnje.

S treningom v Mariboru končane zimske košarkarske počitnice

Maribor - Lipko in ekipa Igrive košarke so se za konec zimskih košarkarskih počitnic znova ustavili v Mariboru. Tokrat na Osnovni šoli Prežihovega Voranca.

Lipko s košarko navdušil še Velenjčane

Velenje - Predzadnja počitniška postojanka Lipka in ekipe Igrive košarke med letošnjimi zimskimi počitnicami je bilo Velenje. Dve uri učenja košarke in zabave sta hitro minili.

Mariborčani radi igrajo košarko

Maribor - Nova postojanka Lipka in ekipe Igrive košarke je bila Osnovna šola Bojana Ilicha v Mariboru. Mladi učenci in učenke so nas hitro prepričali, da radi igrajo košarko.

Rekordna počitniška udeležba v Murski Soboti

Murska Sobota - Drugi počitniški teden so Lipko in ekipa Igrive košarke začeli s treningom v Murski Soboti. Pričakalo jih je veliko število otrok, saj se je košarkarskega druženja udeležilo kar 56 osnovnošolcev.

VIDEOTEKA

Mobi igriva košarka - Lunin festival (Ljubljana, 11. junij 2011) - VIDEO: KZS/Žiga Jug

Igriva košarka

Igriva košarka - obisk Arvydasa Sabonisa (Ljubljana, 16. februar 2011)

Igriva košarka na Vrhniki

Naš namen

S projektom Igriva košarka skušamo pri Košarkarski zveze Slovenije košarko popularizirati in ji omogočiti boljšo prepoznavnost med najmlajšimi.

Projekt omogoča dostop do košarkarske igre vsem otrokom z željo po spoznavanju košarkarske žoge in koša. To poletje bomo s povezovanjem z različnimi društvi in skupnim organiziranjem enodnevnih prireditev približali košarko tisočim mladih navdušencev.

Koledar dogodkov

Ni izbranih dogodkov

Ambasador Rašo Nesterović

Rašo Nesterović, ambasador projekta Igriva košarka in nekdanji kapetan slovenske reprezentance:

"S pomočjo košarke otroci razvijajo vrednote in spoznavajo zakone življenja. Pravo veselje je ob tem spremljati tudi najmlajše športnike. Že v preteklosti sem podpiral tovrstne projekte in z veseljem se bom pridružil tudi temu."

Generalni sponzor

Sponzorji

Partnerji