Išči po strani...
 

Shaw in Rađa z nagrajencema Igrive košarke

Milano - V minulih dveh dneh sta NBA in KZS v Milano popeljala najboljša udeleženca nagradne igre Igrive košarke Kajo in Tineta, ki sta si z risanjem Lipka prislužila pot v italijansko prestolnico mode ter obisk tekme Boston Celtics : AJ Milano.

Znani nagrajenci igre Igrive košarke Pot v Milano

Ljubljana - Končana je nagradna igra Igrive košarke, katere glavna nagrada je obisk NBA Europe tekme med Boston Celticsi in Milanom prihodnji teden v italijanski prestolnici mode za enega fanta in eno dekle.

Velika nagradna igra za otroke in pot v Milano

Ljubljana - Košarkarska zveza Slovenije in partner Igrive košarke NBA organizirata veliko nagradno igro z naslovom Pot v Milano za otroke, stare od 4 do 9 let, ki se lahko potegujejo za ogled NBA tekme Boston Celtics : Milano v italijanski prestolnici mode.

Lipko in Košorok odslej tudi na tržaškem odru

Trst - V Slovenskem stalnem gledališču v Trstu je potekala premiera najnovejše uprizoritve za otroke, ki bo do konca meseca obiskala vrtce in osnovne šole na Tržaškem, predstave Lipko in Košorok.

VIDEO: Obisk Uroša Slokarja na Igrivi košarki v Cerknici

Cerknica - Uroš Slokar se je za en dan vrnil v osnovno šolo, kjer je risal, rezal, se igral s kockami in mlade učil igrati košarko. Na OŠ Notranjskega odreda v Cerknici je bil gost posebne predstavitve Igrive košarke, s katere si lahko ogledate zanimiv kratek video prispevek.

Slokar in NBA na obisku Igrive košarke v Cerknici

Cerknica - Na OŠ Notranjskega odreda v Cerknici je potekala predstavitev Igrive košarke za več kot 280 otrok, ki so ga organizirali KZS, KK Cerknica ter omenjena OŠ z veliko pomočjo občine Cerknica z županom Markom Ruparjem na čelu.

VIDEOTEKA

Naš namen

S projektom Igriva košarka skušamo pri Košarkarski zveze Slovenije košarko popularizirati in ji omogočiti boljšo prepoznavnost med najmlajšimi.

Projekt omogoča dostop do košarkarske igre vsem otrokom z željo po spoznavanju košarkarske žoge in koša. To poletje bomo s povezovanjem z različnimi društvi in skupnim organiziranjem enodnevnih prireditev približali košarko tisočim mladih navdušencev.

Koledar dogodkov

Ni izbranih dogodkov

Ambasador Rašo Nesterović

Rašo Nesterović, ambasador projekta Igriva košarka in nekdanji kapetan slovenske reprezentance:

"S pomočjo košarke otroci razvijajo vrednote in spoznavajo zakone življenja. Pravo veselje je ob tem spremljati tudi najmlajše športnike. Že v preteklosti sem podpiral tovrstne projekte in z veseljem se bom pridružil tudi temu."

Generalni sponzor

Platinasti sponzor

Srebrni sponzorji

Zlati sponzorji

Bronasti sponzorji

Partnerji