Išči po strani...

Zimske počitnice so pred vrati. Že veste kaj boste počeli?

15.02.2017 / Naslovnica Igriva košarka

Ljubljana - Tudi letošnje zimske počitnice bodo košarkarsko obarvane. Košarkarska zveza Slovenije namreč v sodelovanju z lokalnimi organizatorji počitniškega varstva znova pripravlja pravo košarkarsko zabavo. Mladi šolarji in šolarke bodo skozi Igrivo košarko spoznali vse čare košarkarske igre in...Preberi več

AKTUALNE NOVICE

Gal in Zala sta se v Madridu srečala z Luko Dončićem

04.10.2016 / Naslovnica Igriva košarka Igriva košarka

Ljubljana - Nagrajenca Igrive košarke sta si v Madridu ogledala spektakel med domačim Realom in NBA moštvom Oklahoma City Thunder. Po tekmi sta se srečala s številnimi košarkarskimi zvezdniki, pozdravil ju je tudi Luka Dončić.

Zabavaj se z Igrivo košarko na Otroškem bazarju

07.09.2016 / Tekmovanja Ostalo Igriva košarka Naslovnica

Ljubljana - Na Gospodarskem razstavišču v Ljubljani bo med petkom in nedeljo potekal že 11. Otroški bazar, na katerem bo v petek prisotna tudi Igriva košarka. Vsem zbranim se bosta na igrišču pridružila tudi Marko Milić in Lipko!

Velika nagradna igra KZS in NBA za otroke

07.09.2016 / Igriva košarka Naslovnica

Ljubljana - Košarkarska zveza Slovenije in partner Igrive košarke NBA nadaljujeta odlično sodelovanje, začeto že leta 2011 z Basketball without borders. Letos znova pripravljata veliko nagradno igro za otroke od 4. do 9. leta starosti, katere glavna nagrada...

Shaw in Rađa z nagrajencema Igrive košarke

08.10.2015 / Tekmovanja Naslovnica Igriva košarka

Milano - V minulih dveh dneh sta NBA in KZS v Milano popeljala najboljša udeleženca nagradne igre Igrive košarke Kajo in Tineta, ki sta si z risanjem Lipka prislužila pot v italijansko prestolnico mode ter obisk tekme Boston Celtics : AJ Milano.

OSTALE NOVICE

Displaying results 1 to 16 out of 33
<<<1-1617-32 33-33 > >>

Generalni sponzor

Platinasta sponzorja

Srebrni sponzorji

Zlati sponzorji

Bronasti sponzorji

Partnerji