Išči po strani...

Gal in Zala sta se v Madridu srečala z Luko Dončićem

04.10.2016 / Naslovnica Igriva košarka Igriva košarka

Ljubljana - Nagrajenca Igrive košarke sta si v Madridu ogledala spektakel med domačim Realom in NBA moštvom Oklahoma City Thunder. Po tekmi sta se srečala s številnimi košarkarskimi zvezdniki, pozdravil ju je tudi Luka Dončić.Preberi več

AKTUALNE NOVICE

Zabavaj se z Igrivo košarko na Otroškem bazarju

07.09.2016 / Tekmovanja Ostalo Igriva košarka Naslovnica

Ljubljana - Na Gospodarskem razstavišču v Ljubljani bo med petkom in nedeljo potekal že 11. Otroški bazar, na katerem bo v petek prisotna tudi Igriva košarka. Vsem zbranim se bosta na igrišču pridružila tudi Marko Milić in Lipko!

Velika nagradna igra KZS in NBA za otroke

07.09.2016 / Igriva košarka Naslovnica

Ljubljana - Košarkarska zveza Slovenije in partner Igrive košarke NBA nadaljujeta odlično sodelovanje, začeto že leta 2011 z Basketball without borders. Letos znova pripravljata veliko nagradno igro za otroke od 4. do 9. leta starosti, katere glavna nagrada...

Shaw in Rađa z nagrajencema Igrive košarke

08.10.2015 / Tekmovanja Naslovnica Igriva košarka

Milano - V minulih dveh dneh sta NBA in KZS v Milano popeljala najboljša udeleženca nagradne igre Igrive košarke Kajo in Tineta, ki sta si z risanjem Lipka prislužila pot v italijansko prestolnico mode ter obisk tekme Boston Celtics : AJ Milano.

Znani nagrajenci igre Igrive košarke Pot v Milano

29.09.2015 / Naslovnica Igriva košarka

Ljubljana - Končana je nagradna igra Igrive košarke, katere glavna nagrada je obisk NBA Europe tekme med Boston Celticsi in Milanom prihodnji teden v italijanski prestolnici mode za enega fanta in eno dekle.

OSTALE NOVICE

Displaying results 1 to 16 out of 32
<<<1-1617-32 > >>

Generalni sponzor

Platinasti sponzor

Srebrni sponzorji

Zlati sponzorji

Bronasti sponzorji

Partnerji