Išči po strani...

Gal in Zala sta se v Madridu srečala z Luko Dončićem

04.10.2016 / Naslovnica Igriva košarka Igriva košarka
Avtor: KZS/Jaka Lenart
Ljubljana - Nagrajenca Igrive košarke sta si v Madridu ogledala spektakel med domačim Realom in NBA moštvom Oklahoma City Thunder. Po tekmi sta se srečala s številnimi košarkarskimi zvezdniki, pozdravil ju je tudi Luka Dončić.

Gal Pavel Topolnik in Zala Rupnik sta pred dnevi postala nagrajenca Igrive košarke, saj sta na sedež Košarkarske zveze Slovenije poslala najbolj originalni risbi Lipka. Za nagrado sta odpotovala v Madrid, kjer sta si ogledala tekmo med ekipama Real Madrid in Oklahoma City Thunder.

Že med tekmo sta se srečala s slovensko akrobatsko skupino Dunking Devils. Čas za podpise in fotografije z našima nagrajencema so si vzeli tudi nekdanji zvezdniki lige NBA Vladimir Radmanović, Shawn Marion, Terry Porter in Jason Richardson. Po zmagi Reala sta se Gala in Zala odpravila na lov za podpisom Luke Dončića. Med iskanjem mladega Dončića sta srečala še člana madridske ekipe Filipeja Reyesa in Jonasa Mačiulisa. 

Nagrajenca se danes vračata nazaj v domovino. Gal in Zala sta bila nad potovanjem, tekmo in ostalim dogajanjem navdušena.

FOTOGALERIJA


Generalni sponzor

Platinasta sponzorja

Srebrni sponzorji

Zlati sponzorji

Bronasti sponzorji

Partnerji