Išči po strani...

Velika nagradna igra KZS in NBA za otroke

07.09.2016 / Igriva košarka Naslovnica
Avtor: KZS
Ljubljana - Košarkarska zveza Slovenije in partner Igrive košarke NBA nadaljujeta odlično sodelovanje, začeto že leta 2011 z Basketball without borders. Letos znova pripravljata veliko nagradno igro za otroke od 4. do 9. leta starosti, katere glavna nagrada je pot v Madrid in ogled tekme v okviru NBA turneje po Evropi, na kateri se bosta pomerili moštvi Oklahome City Thunder in Real Madrida.

Za udeležbo v nagradni igri mora sodelujoči v poljubni tehniki izdelati risbo Lipka ter jo do 24. septembra 2016 poslati na elektronski naslov kzs[at]kzs.si, ali po pošti na Košarkarska zveza Slovenije, Leskoškova 12, 1000 Ljubljana (s pripisom Nagradna igra Igrive košarke).

Nagradna igra poteka od 5. do 24. septembra 2016, nagrajenci pa bodo znani 27. septembra 2016 in bodo objavljeni na spletni strani www.kzs.si.

V nagradni igri lahko sodelujejo vse osebe s stalnim prebivališčem v Republiki Sloveniji, ki so rojene med leti 2007 in 2012. Med vsemi sodelujočimi bo tričlanska komisija KZS izbrala 12 nagrajencev, ki bodo prejeli spodaj zapisane nagrade. Vsak posameznik lahko sodeluje le enkrat.  Za sodelovanje v žrebu mora obvezno pripisati osebne podatke (ime, priimek, domač naslov, pošta, kraj), prav tako pa tudi osebne podatke starša (ime, priimek, domač in elektronski naslov, pošta, kraj).

NAGRADE:


1. in 2. nagrada: 
Ogled tekme NBA Oklahoma City Thunder : Real Madrid v Madridu, 3. oktobra (eno dekle z enim staršem in en fant z enim staršem) s prevozom in nastanitvijo.
3. in 4. nagrada: Podpisan dres slovenske košarkarske reprezentance
5.-8. nagrada: Kapa NBA
9.-12. nagrada: Majica NBA


PRAVILA NAGRADNE IGRE


Generalni sponzor

Platinasta sponzorja

Srebrni sponzorji

Zlati sponzorji

Bronasti sponzorji

Partnerji