Išči po strani...

Velika nagradna igra za otroke in pot v Milano

15.09.2015 / Tekmovanja Naslovnica Igriva košarka
Avtor: KZS/Anže Blažič
Ljubljana - Košarkarska zveza Slovenije in partner Igrive košarke NBA organizirata veliko nagradno igro z naslovom Pot v Milano za otroke, stare od 4 do 9 let, ki se lahko potegujejo za ogled NBA tekme Boston Celtics : Milano v italijanski prestolnici mode.

Nagradna igra poteka od 9. do 25. septembra 2015, nagrajenci pa bodo znani 30. septembra 2015 in bodo objavljeni na spletni strani www.kzs.si.

V nagradni igri lahko sodelujejo vse osebe s stalnim prebivališčem v Republiki Sloveniji, ki so rojene med leti 2006 in 2011. Za sodelovanje v nagradni igri je potrebno narisati risbo Lipka in jo pred koncem nagradne igre poslati na elektronski naslov kzs[at]kzs.si, ali po pošti na Košarkarska zveza Slovenije, Leskoškova 12, 1000 Ljubljana.

Med vsemi sodelujočimi bo tričlanska komisija KZS izbrala 20 nagrajencev, ki bodo prejeli spodaj zapisane nagrade. Vsak posameznik lahko sodeluje le enkrat.  Za sodelovanje v žrebu mora obvezno pripisati osebne podatke (ime, priimek, domač naslov, pošta, kraj), prav tako pa tudi osebne podatke starša (ime, priimek, domač in elektronski naslov, pošta, kraj).

NAGRADE:

1. in 2. nagrada: Ogled tekme NBA Boston Celtics : Milano v Milanu, 6. oktobra (eno dekle z enim staršem in en fant z enim staršem) s prevozom in nastanitvijo.
3. in 4. nagrada: Podpisan dres slovenske košarkarske reprezentance
5.-10. nagrada: Kapa NBA
11.-20. nagrada: Majica NBA

PRAVILA NAGRADNE IGRE


Generalni sponzor

Platinasta sponzorja

Srebrni sponzorji

Zlati sponzorji

Bronasti sponzorji

Partnerji