Išči po strani...

Zabavaj se z Igrivo košarko na Otroškem bazarju

Ljubljana - Na Gospodarskem razstavišču v Ljubljani bo med petkom in nedeljo potekal že 11. Otroški bazar, na katerem bo v petek prisotna tudi Igriva košarka. Vsem zbranim se bosta na igrišču pridružila tudi Marko Milić in Lipko!

Otroci se bodo lahko na Gospodarskem razstavišču, na 11. Otroškem bazarju, pobliže spoznali z zabavnim delom košarkarske igre. Igriva košarka je namreč namenjena dečkom in deklicam, od četrtega do devetega leta, preko nje pa spoznajo košarko, ki ustreza stopnji njihovega telesnega in duševnega razvoja.

V Ljubljani se bo vsem, ki bi se radi naučili kaj več o košarki, na igrišču pridružil nekdanji kapetan moške članske reprezentance, Marko Milić. Vse, kar je vaše najmlajše kadarkoli zanimalo o košarki in vseh stvareh, povezanih z njo, bodo tako lahko vprašali enega izmed najboljših slovenskih košarkarjev vseh časov, Marko pa bo z njimi zagotovo delil tudi kakšno anekdoto, ki se jih je v vseh letih nabralo ogromno.

Na Gospodarskem raztavišču nas bo obiskala tudi maskota Igrive košarke, vsem dobro znani Lipko. Tudi Lipko bo z otroci z veseljem delil svoje košarkarsko znanje in na igrišču pokazal vragolijo ali dve.

VEČ O IGRIVI KOŠARKI


Otroški bazar bo poskrbel za bogato sejemsko ponudbo, nakupe s sejemskimi popusti, brezplačne delavnice za najmlajše, številne športne aktivnosti, glasbene, plesne in gledališke nastope, spoznavanje živali v mini živalskem vrtu, zdrav življenjski slog … Dobili boste ideje o družinskih počitnicah, urejanju vašega doma, prejeli informacije za finančno varnost vaše družine in pridobili tisoč in en uporaben nasvet.

DOBRODELNA DRAŽBA ŠPORTNIH REKVIZITOV

Skupaj z Olimpijskim komitejem Slovenije (OKS) Otroški bazar v letošnjem letu pripravlja dobrodelno dražbo športnih rekvizitov najuspešnejših slovenskih športnikov. Na voljo bodo rokavice s podpisom boksarskega prvaka Dejana Zavca, podpisan dres slovenske nogometne, košarkarske in hokejske reprezentance, tekaški čevlji nekdaj najhitrejšega belopoltega atleta na svetu Matica Osovnikarja, štartni dres smučarskega skakalca Roberta Kranjca, podpisani kapi Vasilija Žbogarja in Žana Koširja, žoga s podpisi slovenske košarkarske reprezentance, dres s podpisom hokejskega asa Anžeta Kopitarja in še veliko drugih!

Rekviziti bodo pred dražbo razstavljeni na Otroškem bazarju.

Informacije o programu in vstopnicah so na voljo na spletni strani www.otroskibazar.si.


Generalni sponzor

Platinasta sponzorja

Srebrni sponzorji

Zlati sponzorji

Bronasti sponzorji

Partnerji