Išči po strani...
 

FOTO: Union Olimpija šestnajstič državni prvak

Ljubljana - V Ligi Nova KBM se je v sredo odvila četrta in tudi zadnja tekma finala med ekipo Uniona Olimpije in Rogaške. Ljubljančani so na zadnjem obračunu v domači Hali Tivoli nadigrali ekipo Rogaške in dobili finalno serijo z rezultatom 3:1. Zadnji naslov državnih prvakov so košarkarji Olimpije osvojili v sezoni 2008/09.

VIDEO: Rogaška serijo vrnila v Ljubljano

Ljubljana - Košarkarji Rogaške so z zmago nad Unionom Olimpijo ohranili upanje na prvi naslov državnega prvaka. Ljubljančani v finalu ohranjajo prednost z 2:1. Naslednja tekma bo na sporedu v sredo.

FOTO: Liga Nova KBM: Rogaška do prve zmage v finalu

Ljubljana - V nedeljo se je odvila tretja tekma finalne serije Lige Nova KBM med ekipo Rogaške in Uniona Olimpije. Rogaška je v domači dvorani zabeležila prvo zmago v finalu. Ljubljančani v finalu vodijo z 2:1, serija pa se igra na tri zmage. Naslednje srečanje bo na sporedu v sredo v Hali Tivoli.

VIDEO: Nora trojka Jeffersona za vodstvo Olimpije z 2:0 #finale

Ljubljana - Tudi drugo finalno srečanje med Union Olimpijo in Rogaško je postreglo z lepimi potezami. Odločilen koš je z neverjetnim metom za tri točke dosegel Jefferson. Ljubljančani za naslov državnega prvaka potrebujejo še zmago, Slatničani pa ne nameravajo poceni prodati svoje kože.

FOTO: Finale Lige Nova KBM: Olimpija z zmago do prednosti 2:0

Ljubljana - V petek je bila na sporedu druga tekma finala Lige Nova KBM med ekipo Uniona Olimpije in Rogaške. V napeti končnici so bili znova boljši Ljubljančani, ki so v finalu povedli z 2:0. Finalna serija se igra na tri zmage. Tretja tekma bo na sporedu v nedeljo v Rogaški Slatini.

VIDEO: Union Olimpija povedla v finalu

Ljubljana - Na prvem srečanju finala Lige Nova KBM smo spremljali odlično tekmo med Rogaško in Unionom Olimpijo. Po podaljšku in s košem v zadnjem napadu so do zmage prišli Ljubljančani.

Generalni sponzor

Platinasti sponzor

Srebrni sponzorji

Zlati sponzorji

Bronasti sponzorji

Partnerji