Išči po strani...
 

Superpokal: Petrol Olimpija in Krka odpirata klubsko sezono 2017/18

Ljubljana - Veselje po osvojeni zlati medalji slovenske reprezentance na EP se še ni poleglo, na vrsto pa že prihajajo klubska tekmovanja. V ljubljanski Hali Tivoli bo v četrtek, 28. septembra, potekala tekma med aktualnim državnim in pokalnim prvakom Petrolom Olimpijo in finalistom pokala Spar 2016/17 Krko. Vstopnice so že v prodaji.

Prestopi: Edo Murić v Anadolu Efes

Ljubljana - V novici "Prestopi" bodo zabeleženi prestopi slovenskih reprezentantov, reprezentantk, trenerjev in okrepitve ter odhodi v klubih 1. slovenske košarkarske lige.

KZS in predstavniki klubov ogorčeni nad izsiljevanjem DKS

Ljubljana – Izvršni odbor KZS je na junijski seji sprejel sklep o višini sodniških stroškov. Pri tem je na pobudo predstavnikov vseh klubov znižal dosedanjo višino potnih stroškov. V zadnjih tednih je Društvo košarkarskih sodnikov Slovenije zaradi omenjenega sklepa zagrozilo z bojkotom sojenja. KZS bo kljub temu skušala zagotoviti nemoten začetek...

Državni in pokalni prvaki odslej pod imenom Petrol Olimpija

Ljubljana - Slovenski košarkarski državni in pokalni prvaki nosijo novo ime. Z današnjim dnem je generalni pokrovitelj KK Olimpija Ljubljana postala največja slovenska energetska družba Petrol d.d.

Žreb Lige Nova KBM: Že v prvem kolu ljubljanski derbi

Rogaška Slatina - Žreb je določil, da se bosta v prvem kolu Lige Nova KBM pomerila ljubljanska kluba, državni prvak Union Olimpija in novinec v elitni druščini Ilirija.

Olimpija dobila tekmece v FIBA ligi prvakov

Ljubljana - V Ženevi je danes potekal žreb kvalifikacij in skupinskega dela tekmovanja v FIBA ligi prvakov. V boj za naslov se podaja 56 moštev, 24 jih je že uvrščenih v redni del tekmovanja - med njimi tudi ljubljanska Olimpija, preostalih 32 ekip pa se bo pomerilo za osem prostih mest.

Generalni sponzor

Platinasti sponzor

Srebrni sponzorji

Zlati sponzorji

Bronasti sponzorji

Partnerji