Išči po strani...
 

Tajfun ima novega trenerja

Ljubljana - Uprava Košarkarskega kluba Tajfun je predstavila novega glavnega trenerja članske ekipe. To je Krešimir Bašić, 40-letni Splitčan, z veliko mednarodnimi izkušnjami.

Davis bo vodil igro Rogaške tudi v novi sezoni

Ljubljana - Rogaška je zakrpala praznino na mestu organizatorja igre. Američan Darwin Davis, ki je slatinsko moštvo okrepil sredi minule sezone, bo v slovenskem prvoligašu igral tudi v novi sezoni.

Krka v svoje vrste pripeljala ameriškega krilnega centra

Ljubljana - Ekipo Krke je na poziciji krilnega centra okrepil 25-letni in 203 centimetrov visok ameriški košarkar Dominique Elliott.

Helios Sunsi dobili nasprotnike v FIBA Ligi prvakov

Ljubljana - Po žrebu v Münchnu je jasno, s kom se bodo Helios Sunsi pomerili v novoustanovljeni FIBA Ligi prvakov. Pet ekip je že znanih, med njimi tudi turški Banvit z Gašperjem Vidmarjem in trenerjem Sašom Filipovskim, še dve se skupini A priključita iz kvalifikacij.

Rizman v novi sezoni v dresu Šenčurjanov

Ljubljana - Jan Rizman, 22-letni branilec bo v novi sezoni branil barve košarkarskega kluba Šenčur Gorenjska gradbena družba. Rizman je doslej igral za Elektro in Hopse, v mlajših kategorijah pa je bil član kadetske in mladinske reprezentance ter član mlade slovenske reprezentance.

V Domžale prihaja Curry

Ljubljana - Tudi v Domžalah se bo zdaj igralo na Curryjev pogon! V Helios Sunse iz nemške Bundeslige prihaja ameriški organizator igre, nekdaj tudi soigralec Kyla Caseya na Harvardu, 25-letni Brandyn Curry.

Generalni sponzor

Platinasti sponzor

Srebrni sponzorji

Zlati sponzorji

Bronasti sponzorji

Partnerji