Išči po strani...
 

VIDEO: Vrhunci 9. kola Lige Nova KBM

Ljubljana - V minulih dneh je bilo odigrano nepopolno 9. kola Lige Nova KBM, 30. decembra pa bo na sporedu še obračun med Krko in Helios Suns. Na petih tekmah smo videli precej lepih potez, vrhunce kola pa si oglejte v videu.

Spletni prenos: Vodilni Zlatorog gosti Krko

Ljubljana - V sredo se s tekmo med Zlatorogom in Krko začenja 10. kolo Lige Nova KBM. Derbi med Štajerci in Dolenjci, ki se bo začel ob 20. uri, si bo moč ogledati v spletnem prenosu na kzs.si. Preostala srečanja 10. kola bodo na sporedu v petek, soboto in ponedeljek.

Hopsi visoko ugnali Portorožane

Ljubljana - Hopsi so na srečanju 9. kola Lige Nova KBM dosegli kar 112 točk in s 30 točkami razlike ugnali ekipo Portoroža. Z novo zmago so Polzeljani na lestvici skočili na 3. mesto, Primorci pa z eno zmago ostajajo na začelju.

Zmagi Tajfuna in Sixt Primorske

Ljubljana - V Podčetrtku so na lokalnem derbiju med Termami Olimia Podčetrtek in Tajfunom slavili gostje, v svoji dvorani pa so do zmage prišli tudi košarkarji Sixt Primorske, ki so ugnali Šenčur Gorenjsko gradbeno družbo.

Liga Nova KBM: Vodilni Zlatorog boljši tudi od Rogaške

Ljubljana - V devetem kolu Lige Nova KBM sta se v Rogaški Slatini pomerila domača Rogaška in vodilno moštvo lige Zlatorog. Do zmage so prišli Laščani, ki so tekmo dobili z rezultatom 73:69. Preostale tekme 9. kola bodo odigrane v nedeljo in ponedeljek, obračun med Krko in Helios Suns pa je prestavljen na 30. decembra.

FOTO: Union Olimpija do visoke zmage proti LTH Castings

Ljubljana - V Škofji Loki sta nocoj domači LTH Castings in ljubljanska Union Olimpija odprla 9. kolo Lige Nova KBM. Do zaslužene zmage so prišli Ljubljančani, ki so slavili z rezultatom 67:97.

Generalni sponzor

Platinasti sponzor

Srebrni sponzorji

Zlati sponzorji

Bronasti sponzorji

Partnerji