Išči po strani...
 

Ferme s trojko v zadnji sekundi odločil napeto končnico v Kopru

Ljubljana - V soboto sta bili na sporedu dve srečanji v Ligi Nova KBM. Rogaška je v Kopru zmagala po zadeti trojki Tadeja Fermeta v zadnji sekundi. Šentjurski Tajfun pa je moral priznati premoč Zlatorogu, ki je bil boljši z rezultatom 85:59. Nedeljsko tekmo med Šenčurjem in Heliosom bo moč spremljati tudi v spletnem prenosu.

Celjanke visoko zmagale, Janina pa prvič v novi sezoni

Ljubljana - V soboto se je nadaljevalo državno prvenstvo za ženske. Celjanke so visoko ugnale Ježico, Janina je na domačem parketu slavila proti Grosupljemu. V zadnji tekmi dneva se merita Triglav in Domžale. Jutri bo na sporedu srečanje med ekipama Janina in Athlete Celje.

Video: Hopsi proti ekipi Podčetrtka do druge zmage v sezoni

Ljubljana - V Ligi Nova KBM potekajo tekme tretjega kola. Na Polzeli sta se pomerili ekipi Hopsov in Term Olimia Podčetrtek. Zmagali so domači, ki so bili boljši z rezultatom 76:62. Najboljši strelec tekme je bil Jakob Čebašek s 26 točkami.

VIDEO: Krka zanesljivo ugnala LTH Castings

Ljubljana - Košarkarji Krke so tudi v tretji tekmi državnega prvenstva vknjižili tretjo prepričljivo zmago, tokrat so bili boljši od ekipe LTH Castings. Škofjeločani so še tretjič v novi sezoni Lige Nova KBM visoko izgubili (85:53).

Bašić ni več trener Tajfuna

Ljubljana - V Košarkarskem klubu Tajfun so se odločili, da po dveh tekmah v Ligi Nova KBM zamenjajo trenerja. Namesto Krešimirja Bašića bo ekipo začasno vodil Robi Ribežl.

Ivan Držić iz Šentjurja na Polzelo

Ljubljana - Ivan Držić po šestih letih zapušča šentjurski Tajfun. Sezono bo 33-letni krilni center nadaljeval pri Hopsih s Polzele. V prejšnji sezoni je Držić v povprečju dosegal 2,7 točke in 1,6 skoka na tekmo.

Generalni sponzor

Platinasti sponzor

Srebrni sponzorji

Zlati sponzorji

Bronasti sponzorji

Partnerji