Išči po strani...
 

Liga Nova KBM: Helios po zmagi na tretje mesto

Ljubljana - V petek in soboto so bile na sporedu tekme 14. kola Lige Nova KBM. V petek je Sixt Primorska na izenačenem dvoboju premagala Petrol Olimpijo. V soboto je Šentjur ugnal Šenčur, Zlatorog je nadigral Rogaško, Helios Suns je bil boljši od Hopsov, Ilirija je premagala Krko.

Prestopi: Omić novi član Crvene zvezde

Ljubljana - V novici "Prestopi" bodo zabeleženi prestopi slovenskih reprezentantov, reprezentantk, trenerjev in okrepitve ter odhodi v klubih 1. slovenske košarkarske lige.

V Olimpiji tudi Erazem Lorbek

Ljubljana - Aktualni državni in pokalni prvaki so v svoje vrste pripeljali novo okrepitev. Ekipi se je pridružil Erazem Lorbek, ki bo imel pravico nastopa v Ligi Nova KBM.

MVP 13. kola Lige Nova KBM: Rashun Jarrel Davis (Rogaška)

Ljubljana - MVP 13. kola Lige Nova KBM je postal Rashun Davis. Košarkar Rogaške je za zmago svoje ekipe nad Hopsi prispeval 31 točk, 3 skoke, 6 podaj in 1 pridobljeno žogo. S tem je dosegel statistični indeks 33.

Liga Nova KBM: Olimpija proti Zlatorogu do osme zmage

Ljubljana - V soboto se je začelo 13. kolo Lige Nova KBM. Šentjur je po podaljšku premagal Ilirijo, Helios je po dveh podaljških ugnal Krko, Hopsi so izgubili v Rogaški Slatini, Sixt Primorska je bila boljša od Šenčurja GGD. V ponedeljek je Olimpija premagala Zlatorog.

MVP 12. kola Lige Nova KBM: Smiljan Pavić (Šenčur GGD)

Ljubljana - Najkoristnejši košarkar 12. kola Lige Nova KBM je postal Smiljan Pavić. Košarkar Šenčurja GGD je za zmago svoje ekipe nad Zlatorogom prispeval 24 točk, 6 skokov, 4 podaje, 1 pridobljeno žogo in 2 blokadi. S tem je dosegel statistični indeks 34.

Generalni sponzor

Platinasta sponzorja

Srebrni sponzorji

Zlati sponzorji

Bronasti sponzorji

Partnerji