Išči po strani...
 

Predstavljamo himno Lige Nova KBM!

Ljubljana - Liga Nova KBM ima odslej tudi uradno himno, ki je nastala v sodelovanju z banko Nova KBM in s Trkajem. Zanjo smo pripravili zanimiv in atraktiven videospot, ki si ga lahko premierno ogledate na kzs.si!

Prenos: Na Polzeli pričakujejo Tajfun; pokalni prvaki gostujejo v Podčetrtku

Ljubljana - Po tednu premora, v katerem smo dobili slovenskega pokalnega prvaka, je znova čas za tekme v Ligi Nova KBM. Devetnajsto kolo bodo odprli Hopsi in Tajfun. To srečanje si boste lahko ogledali v prenosu na Šport TV in kzs.si. Union Olimpija ob 19.00 gostuje v Podčetrtku.

MVP 16. kola Lige Nova KBM: Brandon Miguel Jefferson (Union Olimpija)

Ljubljana - Drugič v tej sezoni je najkoristnejši igralec kola postal košarkar Uniona Olimpije Brandon Jefferson. 25-letni ameriški branilec je na tekmi proti Zlatorogu v statistiko vpisal 30 točk, 6 skokov, 2 podaji in 1 pridobljeno žogo - statistični indeks 30.

Liga Nova KBM: LTH Castings v Portorožu do druge zmage v sezoni

Ljubljana - V Ligi Nova KBM je bilo v petek na sporedu zaostalo srečanje 16. kola, v katerem sta se pomerila Portorož in LTH Castings. Do zmage so s tremi točkami razlike prišli Škofjeločani, ki so še drugič v tej sezoni ugnali Primorce. Preostale tekme 16. kola so bile na sporedu januarja.

Izberite najlepšo akcijo 6. tedna v letu 2017 #LigaNovaKBM

Ljubljana - Oglejte si izbor najlepših akcij preteklega tedna v Ligi Nova KBM in glasujte za svojega favorita. Med vsemi, ki boste glasovali, bomo izžrebali osebo, ki bo prejela majico Lige Nova KBM.

Podčetrtek in Sixt Primorska do pomembnih zmag v gosteh

Ljubljana - V soboto so bili v Ligi Nova KBM na sporedu trije obračuni. V Šenčurju smo spremljali Tekmo kola, na kateri je do zmage prišla ekipa Term Olimia iz Podčetrtka. Zlatorog je slavil visoko zmago proti LTH Castings, Sixt Primorska pa je prišla do pomembnih dveh točk v boju za Ligo za prvaka.

Generalni sponzor

Platinasti sponzor

Srebrni sponzorji

Zlati sponzorji

Bronasti sponzorji

Partnerji