Išči po strani...
 

PRENOSA: Liga Nova KBM: Tekma kola v Laškem; Olimpija gosti Helios

Ljubljana - Tretje kolo Lige za prvaka se bo začelo v sredo z obračunom med Unionom Olimpijo in Helios Suns. Ob 19.00 bodo Hopsi gostili Rogaško, ob 20.00 bo sledila še Tekma kola med Zlatorogom in Krko. V Ligi za obstanek bo v Podčetrtku gostoval Portorož, Šenčur GGD se bo pomeril s Sixt Primorsko, Tajfun pa z LTH Castings.

MVP 2. kola Lige Nova KBM za prvaka: Matic Rebec (Krka)

Ljubljana - Košarkar Krke Matic Rebec je na tekmi proti Hopsom s Polzele dosegel 16 točk, k temu pa dodal 6 skokov, 8 podaj ter 2 pridobljeni žogi (valorizacija 23). S tem dosežkom je postal najkoristnejši igralec 2. kola Lige Nova KBM za prvaka.

Liga Nova KBM: Drobnjak v zadnji sekundi odločil tekmo v Rogaški Slatini

Ljubljana - V soboto se je nadaljevalo tekmovanje v Ligi Nova KBM za prvaka in obstanek. V Novem mestu je Krka premagala Hopse. Rogaška je v dramatični končnici ugnala Union Olimpijo, Helios je doma izgubil z Zlatorogom.

MVP 1. kola Lige Nova KBM za prvaka: Devin Michael Oliver (Union Olimpija)

Ljubljana - Najkoristnejši košarkar 1. kola Lige Nova KBM za prvaka je postal košarkar Uniona Olimpije Devin Michael Oliver, ki je na tekmi proti Hopsom s Polzele dosegel 12 točk ter dodal 8 skokov, 3 podaje, 4 pridobljene žoge in 1 blokado - valorizacija 21.

FOTO: Krka, Rogaška in Union Olimpija Ligo za prvaka odprli z zmago

Ljubljana - V sredo se je začel drugi del sezone v Ligi Nova KBM. Krka je ugnala Helios, Zlatorog je izgubil z Rogaško. Union Olimpija je na domačem parketu premagala Hopse. V Ligi za obstanek so zmago slavili Tajfun, Sixt Primorska in Šenčur GGD.

Izjave trenerjev pred začetkom Lige Nova KBM za prvaka in obstanek

Ljubljana - V sredo se začenja drugi del sezone v Ligi Nova KBM. Trenerji vseh dvanajstih ekip so zbrali misli in predstavili načrte ter cilje pred tekmami v Ligi za prvaka ter obstanek.

Generalni sponzor

Platinasti sponzor

Srebrni sponzorji

Zlati sponzorji

Bronasti sponzorji

Partnerji