Išči po strani...
 

Prestopi: Tadej Ferme iz Rogaške Slatine v Koper

Ljubljana - V novici "Prestopi" bodo zabeleženi prestopi slovenskih reprezentantov, reprezentantk, trenerjev in okrepitve ter odhodi v klubih 1. slovenske košarkarske lige.

Olimpija dobila tekmece v FIBA ligi prvakov

Ljubljana - V Ženevi je danes potekal žreb kvalifikacij in skupinskega dela tekmovanja v FIBA ligi prvakov. V boj za naslov se podaja 56 moštev, 24 jih je že uvrščenih v redni del tekmovanja - med njimi tudi ljubljanska Olimpija, preostalih 32 ekip pa se bo pomerilo za osem prostih mest.

KK Olimpija Ljubljana z novim predsednikom

Ljubljana - Danes je v prostorih dvorane Stožice potekala redna letna skupščina KK Olimpija Ljubljana. Skupščina je imenovala novega predsednika, podpredsednike, upravni odbor, nadzorni odbor in disciplinsko komisijo kluba.

Kalan novi predsednik KK Škofja Loka

Škofja Loka - Košarkarski klub Škofja Loka v novo sezono vstopa z novim predsednikom kluba. Žal že pokojnega Janeza Gabra bo zamenjal Anže Kalan, ki v klubu deluje že četrt stoletja, zdaj pa je pred njim nov izziv.

Pregled prijavljenih ekip v tekmovalno sezono 2017/2018

Ljubljana - Košarkarska zveza Slovenije je objavila seznam prijavljenih ekip v članska ligaška ter pokalna tekmovanja v sezoni 2017/2018.

Union Olimpija v prihodnji sezoni v Ligi prvakov

Ljubljana - Košarkarji Uniona Olimpije bodo tudi v prihodnji sezoni nastopali v evropskem tekmovanju. Slovenski državni prvaki bodo svoje nasprotnike v skupinskem delu tekmovanja dobili 11. julija v Ženevi.

Generalni sponzor

Platinasti sponzor

Srebrni sponzorji

Zlati sponzorji

Bronasti sponzorji

Partnerji