Išči po strani...
 

MVP 7. kola Lige Nova KBM: Roko Badžim (Petrol Olimpija)

Ljubljana - Najkoristnejši igralec 7. kola Lige Nova KBM je postal Roko Badžim. Igralec Petrola Olimpije je na tekmi proti Šentjurju dosegel 22 točk, v statistiko pa je vpisal še 9 skokov, 5 podaj, 2 ukradeni žogi in 2 blokadi - statistični indeks 31.

Petrol Olimpija zanesljivo do četrte zmage v Ligi Nova KBM

Ljubljana - V soboto so bile odigrane štiri tekme sedmega kola Lige Nova KBM. Rogaška je ugnala Šenčur, Helios je izgubil proti Sixt Primorski, Ilirija je premagala Zlatorog, Krka je bila boljša od Hopsov. Aktualni državni prvaki iz Ljubljane so zanesljivo ugnali Šentjur.

MVP 6. kola Lige Nova KBM: Miloš Pešić (Šentjur)

Ljubljana - MVP 6. kola Lige Nova KBM je postal Miloš Pešić. Košarkar Šentjurja je na tekmi proti Krki dosegel kar 44 točk, k temu dosežku pa je dodal še 6 skokov, 1 podajo ter 3 ukradene žoge - statistični indeks 45!

Liga Nova KBM: Sixt Primorska po zmagi nad Rogaško na prvo mesto

Ljubljana - V petek se je s tekmo med Šenčurjem in Olimpijo začelo šesto kolo Lige Nova KBM. Šenčurjani so po napetem zaključku ugnali Olimpijo. V soboto je Šentjur po podaljšku ugnal Krko, Hopsi so premagali Ilirijo, Helios je visoko nadigral Hopse, Sixt Primorska pa je ugnala Rogaško.

MVP 5. kola Lige Nova KBM: Žan Mark Šiško (Ilirija)

Ljubljana - Najkoristnejši igralec 5. kola Lige Nova KBM je postal Žan Mark Šiško. Košarkar Ilirije je proti Krki zabeležil 25 točk, 7 skokov, 7 podaj, 3 ukradene žoge in 3 blokade - valorizacija 32.

Liga Nova KBM: Helios Suns do prve zmage

Ljubljana - V soboto se je nadaljevalo peto kolo Lige Nova KBM. Šenčur GGD je ugnal Šentjur, Rogaška je po podaljšku premagala Zlatorog, Hopsi so izgubili proti Helios Suns. Na zadnji tekmi kola je Ilirija premagala Krko. V četrtek je Petrol Olimpija ugnala Sixt Primorsko.

Generalni sponzor

Platinasta sponzorja

Srebrni sponzorji

Zlati sponzorji

Bronasti sponzorji

Partnerji