Išči po strani...
 

Barbarič iz Portoroža k Union Olimpiji

Ljubljana - Union Olimpija je sklenila 2-letno pogodbo s slovenskim organizatorjem igre Janom Barbaričem (188 cm, 1995), ki je v sezoni 2015/2016 nastopal za Portorož v slovenski prvi ligi.

Rogaško okrepil krilni košarkar iz BIH

Ljubljana - Moštvo Rogaške je močnejše za novega košarkarja, ki lahko igra na obeh krilnih pozicijah. Na Štajersko prihaja Dragan Djuranović, ki je v zadnjih treh sezonah igral za Mladost iz Bosne in Hercegovine.

Že na uvodu sezone Liga Nova KBM spopad zadnjih prvakov

Maribor - V prostorih banke Nova KBM je bil v sredo potekal žreb parov prvega dela nove sezone Lige Nova KBM. Že v uvodnem kolu bomo spremljali dvoboj zadnjih dveh državnih prvakov, košarkarjev Helios Suns in Tajfuna, ter večni derbi med ljubljansko Union Olimpijo in novomeško Krko.

Dražen Bubnić se vrača v Union Olimpijo

Ljubljana - Union Olimpija je sklenila enoletno pogodbo z Draženom Bubničem (207 cm, 1986), ki igra na položaju krilnega centra. V lanski sezoni je igral za nizozemskega prvaka Groningen.

Nova okrepitev Uniona Olimpije je krilni igralec Devin Oliver

Ljubljana - Union Olimpija se je za enoletno sodelovanje dogovorila z ameriškim krilnim igralcem Devinom Oliverjem (204 cm, 1992), ki je v sezoni 2015/2016 igral za francoski Rouen in izraelski Maccabi Kiryat Gat.

Le še šest možnih kandidatov za prihod v Domžale

Ljubljana - V FIBA Ligi prvakov, ki bo jeseni zaplula v svojo prvo sezono, bo v prvem delu nastopilo 40 ekip in ne 32, kot je bilo sprva načrtovano. Tekmovanje je doživelo razširitev z novo skupino osmih ekip, ki bodo s svojo kvaliteto le še dodatno zaostrile konkurenco.

Generalni sponzor

Platinasti sponzor

Srebrni sponzorji

Zlati sponzorji

Bronasti sponzorji

Partnerji