Išči po strani...
 

Prestopi: Talor Battle zaključil kariero

Ljubljana - V novici "Prestopi" bodo zabeleženi prestopi slovenskih reprezentantov, reprezentantk, trenerjev in okrepitve ter odhodi v klubih 1. slovenske košarkarske lige.

MVP 18. kola Lige Nova KBM: Ivan Batur (Rogaška)

Ljubljana - MVP zadnjega kola rednega dela Lige Nova KBM je postal Ivan Batur. Košarkar Rogaške je na tekmi proti Šentjurju dosegel 30 točk, 8 skokov, 3 podaje in 1 pridobljeno žogo - statistični indeks 33.

Šentjur kljub porazu v Ligo Nova KBM za prvaka

Ljubljana - Kot zadnji se je v Ligo Nova KBM za prvaka uvrstil Šentjur, ki je sicer izgubil tekmo proti Rogaški, vendar so na gostovanju pri Zlatorogu izgubili tudi Hopsi. Olimpija je ugnala Helios, Šenčur pa je bil boljši od Ilirije, vodilna Primorska je premagala Krko.

MVP 17. kola Lige Nova KBM: Smiljan Pavić (Šenčur GGD)

Ljubljana - MVP 17. kola Lige Nova KBM je postal Smiljan Pavić. Košarkar Šenčurja GGD je za zmago svoje ekipe nad Helios Suns prispeval 18 točk, 9 skokov, 1 podajo, 1 pridobljeno žogo in 2 blokadi - valorizacija 27.

Liga Nova KBM: Sixt Primorska z zmago potrdila prvo mesto

Ljubljana - V soboto je v 17. kolu Lige Nova KBM Krka ugnala Zlatorog, Hopsi so bili boljši od Šentjurja, Šenčur je premagal Helios Suns. Rogaška je v četrtek ugnala Olimpijo. V nedeljo je Sixt Primorska premagala Ilirijo.

MVP 16. kola Lige Nova KBM: Jure Pelko (Helios Suns)

Ljubljana - Najkoristnejši košarkar 16. kola Lige Nova KBM je postal Jure Pelko. Košarkar Helios Suns je na temi proti Sixt Primorski zabeležil 30 točk (7 trojk), 9 skokov, 2 asistenci in 1 pridobljeno žogo. S tem je dosegel statistični indeks 34.

Generalni sponzor

Platinasta sponzorja

Srebrni sponzorji

Zlati sponzorji

Bronasti sponzorji

Partnerji