Išči po strani...
 

Rogaška do zmage na derbiju, Zlatorog boljši od Šenčurja

Ljubljana - Šenčur GGD je na tekmi 15. kola Lige Nova KBM moral priznati premoč Zlatorogu (72:88), ki z zmago ostaja na vrhu lestvice. Na derbiju v Rogaški Slatini je do zmage prišla domača ekipa, ki je prekinila niz šestih zaporednih zmag Tajfuna (77:60).

Liga Nova KBM: Podčetrtek do visoke zmage nad Portorožem

Ljubljana - V petek se je s tekmo Terme Olimia Podčetrtek - Portorož nadaljevalo 15. kolo Lige Nova KBM. Do visoke zmage so prišli domačini, ki so slavili z rezultatom 79:44. Dve tekmi Lige Nova KBM bosta na sporedu v soboto, preostali dve pa sta prestavljeni.

Liga Nova KBM: Krka po podaljšku do zmage proti Sixt Primorski

Ljubljana - Košarkarji Sixt Primorske so še 38 sekund do konca rednega dela srečanja proti Krki vodili s šestimi točkami razlike, nato pa je Novomeščanom uspel preobrat. V podaljšku so imeli več moči sedemkratni državni prvaki, ki so zabeležili dvanajsto zmago v tej sezoni. 15. kolo Lige Nova KBM se bo nadaljevalo v petek.

LIGA NOVA KBM: Union Olimpija do zmage proti LTH Castings

Ljubljana - Na vnaprej odigranem obračunu 20. kola so košarkarji Union Olimpije nocoj gostili LTH Castings in na koncu zanesljivo slavili z rezultatom 90:70. Preostalih pet tekem kola bo odigranih v prvem tednu marca, že jutri pa se s tekmo med Sixt Primorsko in Krko začenja 15. kolo Lige Nova KBM.

VIDEO: Izberite najlepšo akcijo 14. kola #LigaNovaKBM in osvojite nagrado

Ljubljana - Oglejte si izbor najlepših akcij 14. kola in glasujte svojega favorita. Med vsemi, ki boste glasovali, bomo izžrebali osebo, ki bo prejela majico Lige Nova KBM.

MVP 14. kola Lige Nova KBM: Dražen Bubnić (Union Olimpija)

Ljubljana - Najkoristnejši igralec 14. kola Lige Nova KBM je postal košarkar Uniona Olimpije Dražen Bubnić. 31-letni krilni košarkar je v statistiko vpisal 33 točk (met iz igre: 14/16), 7 skokov in zbral statistični indeks 35.

Generalni sponzor

Platinasti sponzor

Srebrni sponzorji

Zlati sponzorji

Bronasti sponzorji

Partnerji