Išči po strani...
 

V prodaji vstopnice za Superpokal 2016

Ljubljana - V sredo, ob 20. uri, se bo v Podčetrtku s tekmo Superpokala Slovenije 2016, začela nova klubska sezona. Odprli jo bosta moštvi Helios Suns in Krka, ki se bosta med seboj udarili prvič v zgodovini Superpokala.

Union Olimpija svoje vrste okrepila z Markom Mladjanom

Ljubljana - Ljubljanska Union Olimpija je sklenila enoletno pogodbo s krilnim centrom Markom Mladjanom, ki ima poleg švicarskega tudi srbsko državljanstvo. Mladjan, ki je švicarski reprezentant, je v sezoni 2015/2016 nastopal za Monthey.

Znani najuspešnejši trenerji v sezoni 2015/2016

Ljubljana - Združenje košarkarskih trenerjev Slovenije je tudi letos izbralo najuspešnejše trenerje sezone in posameznih tekmovalnih kategorij. Izbor je bil opravljen na podlagi spletnega glasovanja, v katerem so lahko tekmovali vsi člani združenja.

V Škofji Loki bo prvič v zgodovini zaigral Američan

Ljubljana - LTH Castings je dobre tri tedne pred pričetkom nove sezone v svoje vrste pripeljal novo okrepitev. Dres škofjeloškega prvoligaša bo prvič v zgodovini kluba oblekel igralec iz ameriške Lige NCAA. Iz Kansas State Wildcatsov v Škofjo Loko prihaja 25-letni Nino Lorenzo Williams.

Prenovljena uradna spletna stran Hopsov

Ljubljana - V novo sezono Hopsi vstopajo s prenovljeno spletno stranjo, na kateri bo mogoče spremljati vse, kar se bo v polzelskem prvoligašu dogajalo skozi sezono.

Grum ostaja na Gorenjskem, a menja prvoligaški klub

Ljubljana Moštvo LTH Castingsa je dobilo novega člana. V Škofjo Loko se iz Šenčurja Gorenjskega gradbene družbe seli 24-letni krilni igralec Luka Grum, ki se je v zadnjih dneh na novo sezono že pripravljal s četo Tomaža Fartka.

Generalni sponzor

Platinasti sponzor

Srebrni sponzorji

Zlati sponzorji

Bronasti sponzorji

Partnerji