Išči po strani...
 

Liga Nova KBM: Krka po podaljšku do zmage proti Sixt Primorski

Ljubljana - Košarkarji Sixt Primorske so še 38 sekund do konca rednega dela srečanja proti Krki vodili s šestimi točkami razlike, nato pa je Novomeščanom uspel preobrat. V podaljšku so imeli več moči sedemkratni državni prvaki, ki so zabeležili dvanajsto zmago v tej sezoni. 15. kolo Lige Nova KBM se bo nadaljevalo v petek.

LIGA NOVA KBM: Union Olimpija do zmage proti LTH Castings

Ljubljana - Na vnaprej odigranem obračunu 20. kola so košarkarji Union Olimpije nocoj gostili LTH Castings in na koncu zanesljivo slavili z rezultatom 90:70. Preostalih pet tekem kola bo odigranih v prvem tednu marca, že jutri pa se s tekmo med Sixt Primorsko in Krko začenja 15. kolo Lige Nova KBM.

VIDEO: Izberite najlepšo akcijo 14. kola #LigaNovaKBM in osvojite nagrado

Ljubljana - Oglejte si izbor najlepših akcij 14. kola in glasujte svojega favorita. Med vsemi, ki boste glasovali, bomo izžrebali osebo, ki bo prejela majico Lige Nova KBM.

MVP 14. kola Lige Nova KBM: Dražen Bubnić (Union Olimpija)

Ljubljana - Najkoristnejši igralec 14. kola Lige Nova KBM je postal košarkar Uniona Olimpije Dražen Bubnić. 31-letni krilni košarkar je v statistiko vpisal 33 točk (met iz igre: 14/16), 7 skokov in zbral statistični indeks 35.

LIGA NOVA KBM: Rogaška po podaljšku do zmage proti Primorski

Ljubljana - 14. kolo Lige Nova KBM se je zaključilo s tremi sobotnimi obračuni. Helios Suns je premagal Šenčur Gorenjsko gradbeno družbo, ekipa Terme Olimia Podčetrtek je po preobratu izgubila proti Hopsom, v Rogaški Slatini pa so domači proti košarkarjem Sixt Primorske zmagali po podaljšku.

LIGA NOVA KBM: Zanimiv lokalni derbi Tajfunu, Krka ugnala LTH Castings

Ljubljana - 14. kolo Lige Nova KBM se je nadaljevalo z dvema petkovima obračunoma. V Novem mestu so košarkarji Krke gostili visoko premagali LTH Castings (110:56), na lokalnem derbiju pa so po zanimivi končnici do šeste zaporedne zmage prišli košarkarji Tajfuna (77:75), ki so ugnali Zlatorog. Preostali trije obračuni v tem kolu bodo na sporedu...

Generalni sponzor

Platinasti sponzor

Srebrni sponzorji

Zlati sponzorji

Bronasti sponzorji

Partnerji