Išči po strani...
 

Okrepljena Elektra v petek proti Heliosu po prvo zmago

Ljubljana - Med pokalnim premorom je moštvo Elektre po novem trenerju ter prihodu Žige Fifolta in Jakoba Čebaška svojim vrstam dodala še ameriškega organizatorja igre Travisa Cohna. Okrepljene Šoštanjčane prvi preizkus čaka v petek, ko bodo v 19. kolu Lige Telemach ob 20. uri gostili ekipo Helios Suns.

Šenčur GGD v Novem mestu še drugič presenetil prvake

Ljubljana - Po finalnem turnirju Pokala Spar se košarkarji vračajo v Ligo Telemach, v kateri je z zmago 19. kolo odprl Šenčur Gorenjska gradbena družba. Ta je, tokrat v Novem mestu, še drugič v državnem prvenstvu ugnal (74:67) moštvo Krke.

Bojan Krivec se vrača k prvakom Pokala Spar

Novo mesto - Po dveh sezonah in pol se h Krki vrača organizator igre Bojan Krivec, ki je nazadnje nosil dres Maribora Nove KBM.

Memi Bečirović nov trener Uniona Olimpije

Ljubljana - Klub se je po porazu ekipe v polfinalu pokala Spar odločil za menjavo na trenerskem mestu. Union Olimpijo bo od jutri pa do konca sezone vodil slovenski trener Memi Bečirović.

VIDEO: Tesna zmaga Tajfuna na Polzeli

Ljubljana - Košarkarji Tajfuna so zabeležili 15. zmago v Ligi Telemach, za katero so se morali znova zelo potruditi. Na Polzeli jim je nasproti stala ekipa Hopsov, ki se je prikazala z dobro igro, a na koncu izgubila s 64:67. Oglejte si vrhunce tekme.

Pomembna zmaga za zmaje v lovu za Evropo

Ljubljana - Košarkarji Uniona Olimpije so v 22. kolu Lige ABA s 77:66 premagali Budućnost in naredili pomemben korak k neposredni uvrstitvi v EuroCup v prihodnji sezoni.

Generalni sponzor

Super sponzor

Sponzorji

Partnerji