Išči po strani...
 

Grosupeljčani preko Maribora ob bok trojici nepremaganih

Ljubljana - Košarkarji Grosbasketa so nadgradili nekoliko nepričakovani uspeh proti Krki in na zaostali tekmi 1. kola Lige Telemach v drugem polčasu zmleli še zasedbo Maribora Nove KBM (58:68). Izbranci Tea Hojča so se z drugim uspehom postavili ob bok Zlatorogu, Tajfunu in Heliosu Sunsem, ki v državnem prvenstvu še ne poznajo poraza.

Asinje: Piršičevi skalp podprvakinj in poraz z debitantkami

Ljubljana - V minulem tednu sta sezono državnega prvenstva začeli še dve slovenski reprezentantki in obe na uvodni tekmi zmagali. Nika Barič (14 točk) je bila s Sparta&kom uspešna na gostovanju v Vologdi, medtem ko je Sandra Piršič (8 točk, 12 skokov) z Zamaratom na kolena spravila aktualne podprvakinje iz Rivasa.

VIDEO: Zmaji z visoko razliko odpravili Partizana

Ljubljana - Košarkarji Uniona Olimpije nadaljujejo dobre predstave na začetku nove sezone. V četrtem krogu lige Aba so zabeležili tretjo zmago in v Stožicah z 29 točkami razlike (87:58) premagali šestkratnega prvaka Partizana.

MVP 2. kola Lige Telemach: Matija Trampuš (Grosbasket)

Ljubljana - Grosbasketu je med tednom uspel veliki met, saj je na svoji prvi tekmi v sezoni na kolena spravil novomeško Krko. K uspehu je z dobro predstavo veliko pripomogel Matija Trampuš, ki je postal tudi MVP 2. kola Lige Telemach.

VIDEO: Clark v Rogaški Slatini izsilil podaljšek

Ljubljana - Obračun Rogaške in Tajfuna je trajal kar dve uri in pol. Nekaj je k temu prispevala težava s semaforjem, svoj del pa je dodal tudi podaljšek, ki ga je dve sekundi pred koncem, po dveh zaporednih skokih v napadu, izsilil Američan Ceola Clark. Več v video zapisu.

VIDEO: Divja zabijanja Helios Sunsev proti Šenčurjanom

Ljubljana - Košarkarji Helios Sunsov so na tekmi 2. kola Lige Telemach v zadnji četrtini skorajda zapravili zmago proti Šenčurjanom (76:74), ki so jo pred tem kovali 30 minut. Nekajkrat na tekmi je pošteno završalo med gledalci, potem ko so Domžalčani poskrbeli za nekaj izjemnih potez. Več v video zapisu.

Generalni sponzor

Sponzorji

Partnerji