Išči po strani...
 

Znan razpored prvega dela Lige Telemach

Ljubljana - Znan je razpored prvega dela Lige Telemach, v katerem bo nastopilo devet ekip, Tajfun, Krka in Union Olimpija pa se bodo pridružili v Ligi za prvaka.

Luka Rupnik ostaja zmaj tudi v novi sezoni

Ljubljana - Ljubljanska Uniona Olimpija je podaljšala pogodbo s slovenskim reprezentančnim organizatorjem igre Luko Rupnikom, ki je za zmaje nastopal zadnje tri sezone.

Nova sezona, novi podvigi za Šenčur

Šenčur - KK Šenčur GGD se aktivno pripravlja na novo sezono. Poleg napornih kondicijskih priprav in nešteto zadetih metov, igralci uigravajo nove akcije, tako v napadu kot v obrambi.

Trenersko palico v Škofji Loki prevzema Sekulić

Škofja Loka - Člansko moštvo LTH Castingsa je dobilo zamenjavo za Gašperja Potočnika. Škofjeloško ekipo, ki si je lansko sezono s prvim mestom v 2. SKL priborila povratek v Ligo Telemach, bo prevzel novi vodja mladinskega pogona Union Olimpije Aleksander Sekulič. Tako kot v lanski sezoni bo tudi v prihajajoči vlogo pomočnika trenerja upravljal...

Krka predstavila cilje pred novo sezono

Ljubljana - V Konferenčni dvorani Hotela Krka v Novem mestu je Košarkarski klub Krka pripravil novinarsko konferenco, na kateri so vodstvo kluba in glavni trener predstavili ekipo, tekmovanja in cilje v prihajajoči sezoni.

Union Olimpija našla zadnjo okrepitev pod obročem

Ljubljana - Union Olimpijo je okrepil 27-letni Sava Lešić, ki je v preteklosti uspešno nastopal za Partizan, Crveno Zvezdo Beograd, Radnički Kragujevac, ukrajinski Khimik in nazadnje za ruski Enisey Krasnoyarsk. 205 cm visoki Sava Lešić, ki lahko igra na položaju krilnega centra in centra, je z Unionom Olimpijo podpisal enoletno pogodbo.

Generalni sponzor

Super sponzor

Sponzorji

Partnerji