Išči po strani...
 

Tajfun in Rogaška v Šentjur na drugo tekmo finalnega niza

Ljubljana - Nedelja v Ligi Telemach prinaša drugo tekmo finalnega niza. Po prvem srečanju je v prednosti Rogaška, a za Tajfun še zdaleč ni nič izgubljenega. Nov obračun lokalnih rivalov se bo začel ob 20. uri, z neposrednim prenosom na drugem programu TV Slovenija.

FOTO+VIDEO: Kako so Slatinčani slavili prvo zmago v finalu?

Ljubljana - Košarkarji Rogaške so pred do zadnjega kotička zapolnjenimi tribunami domače dvorane finalni niz Lige Telemach začeli z zmago. V izjemnem vzdušju, ki so ga pripravili navijači obeh ekip, so Tajfun ugnali z 81:73.

Rogaška v izjemnem vzdušju do prve zmage v finalu

Ljubljana - Finalni niz 24. sezone državnega prvenstva se je začel z zmago Rogaške. Varovanci Damjana Novakovića so bili pred nabito polnimi tribunami domače dvorane od Tajfuna boljši večino tekme in na koncu zasluženo slavili zmago z 81:73. Druga tekma finala Lige Telemach bo na sporedu v nedeljo, ob 20. uri, v Šentjurju. Ekipi igrata na tri...

Elektra do pomembne zmage v kvalifikacijah

Ljubljana - Šoštanjska Elektra je z zmago v Podčetrtku zaključila 3. kolo kvalifikacij za mesti v prihodnji sezoni Lige Telemach. Od zasedbe Term Olimia je bila boljša s 84:73.

Vzajemci Lastovka po Elektri na kolena spravili še Hopse

Ljubljana - Drugoligaš Vzajemci Lastovka je v kvalifikacijah za mesti v prihodnji sezoni Lige Telemach poskrbel za novo presenečenje. Po sobotnem skalpu Elektre je Domžalčanom tokrat uspelo ugnati še Hopse (97:94). Preostala tekma 3. kola med Termami Olimie in Elektro sledi v petek.

FOTO+VIDEO: Rogaška do zgodovinskega uspeha

Ljubljana - Po Tajfunu je s prebojem v finale Lige Telemach zgodovinski uspeh doseglo tudi moštvo Rogaške, saj bo tam prav tako kot Šentjurčani, nastopalo prvič. Slatinčani so si napredovanje priborili na tretji polfinalni tekmi s Heliosom. Nekaj najboljših akcij najdete spodaj.

Generalni sponzor

Super sponzor

Sponzorji

Partnerji