Išči po strani...
 

S Superpokalom se 30. septembra začenja ligaška sezona

Ljubljana - Tudi po končanem svetovnem prvenstvu se košarkarska vročica nadaljuje. Pred vrati je namreč nova klubska sezona pod slovenskimi koši. Tradicionalno se bo začela s Superpokalom, ki ga bomo tokrat spremljali na Gorenjskem.

Šoštanjska Elektra osvojila turnir v Nazarjah

Nazarje - Po tem ko je v finalu z 90:89 premagala Hopse iz Polzele, je Elektra iz Šoštanja postala zmagovalka turnirja Nazarje 2014. Na tekmi za tretje mesto so slavili košarkarji Luxuris Celja, ki so z 72:64 premagali Nazarje

Zlatorog na pripravljalni tekmi ugnal NKBM Maribor

Laško - Košarkarji Zlatoroga, četrtfinalisti lanske sezone Lige Telemach, so v sklopu priprav na novo tekmovanje, ki se začne 11. oktobra, odigrali pripravljalno tekmo z Mariborom Novo KBM in zmagali z 91.79.

Zaključek dobrodelne akcije z Urbanom Gorjancem

Ljubljana - Goran Dragić, Košarkarska zveza Slovenije, Špas Teater in Urban Gorjanc zaključujejo izjemno uspešno dobrodelno akcijo, s pomočjo katere bo mladi slovenski center znova igral košarko.

VIDEO: DKSL vabi na tečaj za nove sodnike

Ljubljana - Društvo košarkarskih sodnikov Ljubljana vabi vse fante in dekleta, ki ste zainteresirani postati košarkarski sodnik ali sodnica, da se udeležite tečaja, ki bo od 29. septembra od 1. oktobra.

Zmaji iz Italije s visokima porazom in zmago

Caorle - Union Olimpija se je vrnila iz italijanskega Caorla, kjer je odigrala dve tekmi v sklopu priprav na sezono 2014/2015. Prvič letos so bili v postavi vsi igralci z izjemo poškodovanega Jake Brodnika.

Foto tedna

KK Krka - sedmič državni prvak med člani!

KK Krka - sedmič državni prvak med člani!

Koledar dogodkov

30.09.2014 18:00

Superpokal - Krka : Union Olimpija (Šenčur)

Generalni sponzor

Sponzorji

Partnerji