Išči po strani...
 

Zlatoroga okrepil tudi Branislav Djekić

Laško - Po tem, ko se je Košarkarski klub Zlatorog v tem tednu okrepil že z Vujasinovićem in Čebaškom, je novi član ekipe postal še 24-letni Branislav Djekić.

Pregled sodelujočih ekip v sezoni 2015/16

Ljubljana - Ob zaključku postopkov Komisije za licenciranje in prejemu pisnih potrditev klubov, ki so izrazili željo za sodelovanje v višjem rangu tekmovanja, objavljamo razdelitev moških članskih ekip po stopnjah tekmovanja v tekmovalni sezoni 2015/2016.

Čebašek tretja okrepitev Zlatoroga

Laško - Ekipa Košarkarskega kluba Zlatorog se vztrajno krepi. Enoletno sodelovanje s klubom je sklenil 24-letni Jakob Čebašek, ki je nazadnje igral pri lokalnem tekmecu Elektri.

Vujasinović se vrača k Zlatorogu

Laško - Potem, ko se je Košarkarski klub Zlatorog za novo sezono najprej okrepil z visokim Matejem Krušičem, je danes s klubom enoletno pogodbo podpisal Danijel Vujasinović.

Lapornik bo kariero nadaljeval v Ljubljani

Ljubljana - Po tem, ko je v minuli sezoni dokazal in pokazal, da sodi med najboljše igralce v Sloveniji, se je pot za Miho Lapornika v Košarkarskem klubu Zlatorog končala.

Stari znanec slovenskih parketov podpisal s KK Šenčur GGD

Šenčur - KK Šenčur GGD je v svoje vrste zvabil še enega kvalitetnega in izkušenega igralca. Gre za 205 cm visokega krilnega centra iz Srbije, Miloša Miljkovića.

Generalni sponzor

Super sponzor

Sponzorji

Partnerji