Išči po strani...
 

Zlatorog še drugič v tej sezoni presenetil Union Olimpijo

Ljubljana - Po tretjem kolu v Ligi Telemach za prvaka ni več neporažene ekipe. Krka je doma s 78:68 zanesljivo ugnala Rogaško. Še drugo presenečenje v sezoni, znova v domači dvorani, pa so po polfinalu Pokala Spar pripravili košarkarji Zlatoroga, ki so znova ugnali Union Olimpijo, tokrat s 87:79.

FOTO+VIDEO: Union Olimpija v Stožicah v končnici boljša od Krke

Ljubljana - Na prvem večnem derbiju v tej sezoni Lige Telemach, med Unionom Olimpijo in Krko, so v ljubljanskih Stožicah z 88:86 slavili Ljubljančani, tekmo pa je s košem, 1,9 sekunde pred koncem tekme, odločil Alen Omić. Zmaji tako po dveh kolih Lige za prvaka ostajajo neporaženi, Novomeščani pa so doživeli prvi poraz.

MVP 2. kola Lige Telemach za prvaka: Alen Omić (U. Olimpija)

Ljubljana - Union olimpija je v 2. kolu Lige Telemach za prvaka na večnem derbiju s košem Alena Omića ugnal Krko z 88:86. Slovenski reprezentant je tekmo končal pri indeksu 31 in postal MVP kola.

Alen Omić odločil derbi večnih rivalov v Stožicah

Ljubljana - Košarkarji Union Olimpije so dobili četrti derbi te sezone proti novomeški Krki, prvega, ki je štel za točke Lige Telemach. Slabi dve sekundi pred koncem je srečanje odločil Alen Omić, s 26 točkami in 9 skoki prvo ime tekme, ki je zadel za končnih 88:86.

VIDEO: Krka v tretje ugnala Tajfuna v Ligi Telemach

Ljubljana - Aktualni prvaki iz Novega mesta so pot k ubranitvi naslova državnega prvaka začeli z zmago v Šentjurju. V 1. kolu Lige Telemach za prvaka so se tretjič v državnem prvenstvu srečali s Tajfunom in bili od njega boljši z 88:78.

VIDEO: Kako so zmaji zabeležili prvo zmago

Grosuplje - Košarkarji Uniona Olimpije so dobro začeli nastope v Ligi Telemach 2014/15. V prvem kolu lige za prvaka so bili v Grosupljem boljši od Grosbasketa (64:56). Več pa v vrhuncih tekme.

Generalni sponzor

Super sponzor

Sponzorji

Partnerji