Išči po strani...
 

SPLETNI PRENOS: Maribor Nova KBM : Rogaška

Ljubljana - Liga Telemach je zajadrala v 3. kolo, katerega zadnje tekme bodo na sporedu v soboto. Ob 20. uri si bosta v dvorani tabor nasproti stali ekipi, ki sta na uvodnih dveh srečanjih iztržili polovičen uspeh. Tekmo med Mariborom Novo KBM in Rogaško boste lahko spremljali tudi v spletnem prenosu.

S petkovim srečanjem Tajfuna in sonc se bo nadaljevalo 3. kolo

Ljubljana - V petek se bo s tekmo v Šentjurju nadaljevalo 3. kolo Lige Telemach. Ob 19. uri si bosta na dvoboju še neporaženih ekip nasproti stali zasedbi Tajfuna in Helios Sunsev. Zadnje tri tekme kola bodo na sporedu v soboto.

Hopsi močnejši za hrvaškega organizatorja igre

Polzela - Po poškodbi Marka Vukovića in odhodu Aljaža Šluteja na Portugalsko so Hopsi našli rešitev na mestu organizatorja igre. Ekipo bo po novem na parketu vodil 23-letni Hrvat Ivan Mikulić (194 cm, 1991), ki je bil do nedavnega član Cibone.

MVP 1. kola Lige Telemach: Djordje Lelić (Tajfun)

Ljubljana - Z zaostalima tekmama se je ta teden sklenilo 1. kolo Lige Telemach. Najkoristnejši košarkar kola je postal Djordje Lelić, ki je Tajfun na uvodni tekmi nove sezone popeljal do zmage proti šoštanjski Elektri.

FOTO: Rogaška v Šenčurju do prve zmage v Ligi Telemach

Ljubljana - V sredo je bila odigrana še zadnja zaostala tekma 1. kola Lige Telemach. Na Gorenjskem sta se pomerili moštvi Šenčurja Gorenjske gradbene družbe ter Rogaške. Slednja se je v drugem polčasu dokopala do prve zmage v državnem prvenstvu (61:77).

Union Olimpija izgubila proti bogatemu Himkiju

Ljubljana - Košarkarji Uniona Olimpije so v 2. kolu EuroCupa z 88:85 izgubili proti Himkiju, bogatemu ruskemu klubu, ki sodi med favorite tekmovanja. Najboljši igralec zmajev je bil Mirza Begić z 18 točkami.

Generalni sponzor

Sponzorji

Partnerji