Išči po strani...
 

Vroči Hopsi prihajajo na gostovanje v Domžale

Ljubljana - Sobota v Ligi Telemach prinaša tekme 7. kola. Na pivovarski derbi v Stožice prihaja Zlatorog (18.00), vroče bo tudi v Domžalah. Pri Heliosu bodo gostovali Hopsi (20.00), ki so v prejšnjem kolu kot prvi na kolena spravili aktualne državne prvake iz Novega mesta.

Sobotna spletna prenosa Lige Telemach iz Stožic in Domžal

Ljubljana - V Ligi Telemach za prvaka smo iz kola v kolo priča razburljivim dvobojem in zanimivim izidom. Bo tako tudi v sobotnem 7. kolu? Prepričali se boste lahko na lastne oči, saj vam v spletnih prenosih ponujamo kar dva derbija.

VIDEO: Lelić v zadnji sekundi potopil Portorožane

Ljubljana - Elektra je po zamenjavi trenerja v Ligi Telemach za obstanek postala pravi hit. Na osmih tekmah drugega dela so s petimi zmagami podvojili svoj izkupiček. Zadnji uspeh so doživeli proti Portorožu, kjer je tik pred koncem tekme Djordje Lelić zadel met za zmago z 79:77.

VIDEO: Omić blokiral met Pelka za zmago

Ljubljana - Košarkarji Rogaške so bili v 6. kolu Lige Telemach blizu presenečenju proti Unionu Olimpiji. Vodili so večji del tekme, na koncu pa je imel Jure Pelko v rokah met za zmago, a je njegov poizkus blokiral Alen Omić. Več pa v video zapisu.

MVP 6. kola Lige Telemach za prvaka: Goran Jurak (Zlatorog L.)

Ljubljana - Zlatorogu je uspel lep podvig. Na domačem parketu je v 6. kolu Lige Telemach za prvaka še drugič v sezoni uspel ugnati (77:74) Heliosa. Ekipo je do zmage vodil Goran Jurak, ki je postal tudi MVP kola.

Hopsi pripravili veliko presenečenje v Novem mestu

Ljubljana - V 6. kolu Lige Telemach za prvaka so polzelski Hopsi z 95:75 v Novem mestu premagali Krko in ji zadali prvi poraz v državnem prvenstvu. Presenečenje tudi v Laškem, kjer je Zlatorog s 77:74 ugnal Heliosa.

Foto tedna

Po devetih kolih Lige Telemach z le 3 zmagami, po 18 v Ligi Telemach za prvaka. Izjemna zgodba košarkarjev Zlatoroga!

Po devetih kolih Lige Telemach z le 3 zmagami, po 18 v Ligi Telemach za prvaka. Izjemna zgodba košarkarjev Zlatoroga!

Koledar dogodkov

Ni izbranih dogodkov

Generalni sponzor

Sponzorji

Partnerji