Išči po strani...
 

Mariborčani in Grosupeljčani v torek na zaostalo tekmo

Ljubljana - Košarkarji v torek nadaljujejo s tekmovanjem v Ligi Telemach. Na zaostali tekmi 1. kola se bosta na Štajerskem ob 20. uri pomerili zasedbi Maribora Nove KBM in Grosbasketa, medtem ko se bosta istočasno na tekmi rednega 3. kola merili ekipi Krke in Elektre.

Asinje: Piršičevi skalp podprvakinj in poraz z debitantkami

Ljubljana - V minulem tednu sta sezono državnega prvenstva začeli še dve slovenski reprezentantki in obe na uvodni tekmi zmagali. Nika Barič (14 točk) je bila s Sparta&kom uspešna na gostovanju v Vologdi, medtem ko je Sandra Piršič (8 točk, 12 skokov) z Zamaratom na kolena spravila aktualne podprvakinje iz Rivasa.

VIDEO: Zmaji z visoko razliko odpravili Partizana

Ljubljana - Košarkarji Uniona Olimpije nadaljujejo dobre predstave na začetku nove sezone. V četrtem krogu lige Aba so zabeležili tretjo zmago in v Stožicah z 29 točkami razlike (87:58) premagali šestkratnega prvaka Partizana.

MVP 2. kola Lige Telemach: Matija Trampuš (Grosbasket)

Ljubljana - Grosbasketu je med tednom uspel veliki met, saj je na svoji prvi tekmi v sezoni na kolena spravil novomeško Krko. K uspehu je z dobro predstavo veliko pripomogel Matija Trampuš, ki je postal tudi MVP 2. kola Lige Telemach.

VIDEO: Clark v Rogaški Slatini izsilil podaljšek

Ljubljana - Obračun Rogaške in Tajfuna je trajal kar dve uri in pol. Nekaj je k temu prispevala težava s semaforjem, svoj del pa je dodal tudi podaljšek, ki ga je dve sekundi pred koncem, po dveh zaporednih skokih v napadu, izsilil Američan Ceola Clark. Več v video zapisu.

VIDEO: Divja zabijanja Helios Sunsev proti Šenčurjanom

Ljubljana - Košarkarji Helios Sunsov so na tekmi 2. kola Lige Telemach v zadnji četrtini skorajda zapravili zmago proti Šenčurjanom (76:74), ki so jo pred tem kovali 30 minut. Nekajkrat na tekmi je pošteno završalo med gledalci, potem ko so Domžalčani poskrbeli za nekaj izjemnih potez. Več v video zapisu.

Generalni sponzor

Sponzorji

Partnerji