Išči po strani...
 

Helios navijače vabi, da si zagotovijo letno vstopnico

Domžale - Košarkarski klub Helios Domžale je začel z akcijo prodaje letnih vstopnic za prihajajočo košarkarsko sezono 2014/2015. Tokratna prodaja letnih vstopnic ima ambiciozen načrt – 500 prodanih kart bo omogočilo nov zagon kluba in dokazalo, da so Domžale zares košarkarsko mesto

Ekipa Krke za novo sezono je sestavljena

Novo mesto - V KK Krka so podpisali pogodbo še s tretjim izkušenim igralcem, 32-letnim in 208 cm visokim centrom Chrisom Bookerjem in s tem zaključili sestavo ekipe za naslednjo sezono.

Union Olimpija tudi v sezoni 2014/15 v EuroCupu

Ljubljana - Košarkarski klub Union Olimpija bo tudi v tekmovalni sezoni 2014/2015 nastopal mednarodnem tekmovanju EuroCup. V Barceloni je skupščina ECA (»Euroleague Commercial Assets«) potrdila predlagano listo klubov za EuroCup v sezoni 2014/2015. Med njimi je uradno in dokončno tudi ljubljanski klub.

Nebojša Joksimović okrepil Krko

Novo mesto - V KK Krka Novo mesto so se odločili, da v svoje vrste pripeljejo izkušenega slovenskega igralca. Dogovor so sklenili s 33-letnim in 193 cm visokim branilcem Nebojšo Joksimovićem.

Končano licenciranje za sezono 2014/15

Ljubljana - Končal se je postopek licenciranja klubov za sezono 2014/15, v katerem so bili udeleženi vsi klubi Lige Telemach, 2. in 3. SKL za moške ter 1. SKL za ženske.

Dejan Gašparin bo vodil moštvo Maribora Nove KBM

Ljubljana - Moštvo Maribora Nove KBM ima novega trenerja članske ekipe. Igorja Kuzmo, ki je ekipo v minuli sezoni Lige Telemach vodil do devetega mesta, bo nasledil Dejan Gašparin.

KONČNICA LIGE TELEMACH V SEZONI 2013/2014

Foto tedna

KK Krka - sedmič državni prvak med člani!

KK Krka - sedmič državni prvak med člani!

Koledar dogodkov

Ni izbranih dogodkov

Generalni sponzor

Sponzorji

Partnerji