Išči po strani...
 

MVP 7. kola Lige Telemach za prvaka: D. Gailius (U. Olimpija)

Ljubljana - Po nizu porazov je Union Olimpija v soboto dosegla drugo zaporedno zmago. V 7. kolu Lige Telemach za prvaka je bila s 93:64 boljša od Zlatoroga. Razpoložen je bil Deividas Gailius, ki je postal tudi MVP kola.

VIDEO: Zabijanje Stephesona proti Zlatorogu

Ljubljana - Union Olimpija je v soboto, v 7. kolu Lige Telemach za prvaka, prišla do četrte zmage, druge proti Zlatorogu v tem delu tekmovanja (93:64). Tekmo je zaznamovalo tudi lepo zabijanje Alexa Stephesona, ki si ga lahko ogledate v videu.

VIDEO: Helios povsem razorožil neprepoznavne Hopse

Ljubljana - Košarkarji Heliosa so v 7. kolu Lige Telemach za prvaka dosegli najvišjo zmago v tej sezoni državnega prvenstva. Hopse, ki sicer v drugem delu igrajo izvrstno, so odpravili kar s 94:47. Odločitev o ekipi, ki bo neposredno nazadovala v 2. SKL je prestavljena na torek.

POSNETKA TEKEM Union Olimpija : Zlatorog in Helios : Hopsi

Ljubljana - Ljubitelji košarke ste v 7. kolu Lige Telemach za prvaka v spletnem prenosu znova spremljali dva dvoboja, ki pa sta se končala z visokima zmagama domačih moštev. Union Olimpija je s 93:64 premagala Zlatorog, Helios pa s kar 94:47 Hopse.

VIDEO: Lelić v zadnji sekundi potopil Portorožane

Ljubljana - Elektra je po zamenjavi trenerja v Ligi Telemach za obstanek postala pravi hit. Na osmih tekmah drugega dela so s petimi zmagami podvojili svoj izkupiček. Zadnji uspeh so doživeli proti Portorožu, kjer je tik pred koncem tekme Djordje Lelić zadel met za zmago z 79:77.

VIDEO: Omić blokiral met Pelka za zmago

Ljubljana - Košarkarji Rogaške so bili v 6. kolu Lige Telemach blizu presenečenju proti Unionu Olimpiji. Vodili so večji del tekme, na koncu pa je imel Jure Pelko v rokah met za zmago, a je njegov poizkus blokiral Alen Omić. Več pa v video zapisu.

Foto tedna

Po devetih kolih Lige Telemach z le 3 zmagami, po 18 v Ligi Telemach za prvaka. Izjemna zgodba košarkarjev Zlatoroga!

Po devetih kolih Lige Telemach z le 3 zmagami, po 18 v Ligi Telemach za prvaka. Izjemna zgodba košarkarjev Zlatoroga!

Koledar dogodkov

Ni izbranih dogodkov

Generalni sponzor

Sponzorji

Partnerji