Išči po strani...
 

VIDEO: Po izenačeni tekmi Laščani do zmage v končnici

Ljubljana - V Laškem je v 14. kolu Lige Telemach potekala napeta tekma. Zlatorog je na domačem parketu v sami končnici ugnal Šenčur GGD​, potem ko sta bili ekipi celotno tekmo vseskozi tesno skupaj.

Rogaška po zmagi v Domžalah korak od Lige za prvaka

Ljubljana - Košarkarji Rogaške se po tesni končnici z gostovanja v Domžalah vračajo z 11. zmago v Ligi Telemach. Na parketu Hale Komunalnega centra so bili z 68:66 boljši od Helios Sunsev. Odločilni točki sta s črte prostih metov prispevala Cory Remekun in Milivoje Mijović.

Posnetek tekme Zlatorog : Šenčur

Ljubljana - Ljubitelji košarke ste si v 14. kolu Lige Telemach ogledali derbi med Zlatorogom in Šenčurjem Gorenjsko gradbeno družbo, ki ga je dobila zasedba Aleša Pipana. Posnetek tekme je na voljo tu.

Hopsi močnejši za hrvaškega centra

Ljubljana - Moštvo Hopsov se bo v nadaljevanje Lige Telemach podali močnejši za hrvaškega centra Josipa Mikulića (215 cm, 1993). Polzelo ob tem zapuščata Američana Amric Fields in Avery Dingman.

TOP 5 13. kola Lige Telemach

Ljubljana - V 13. kolu Lige Telemach je v Šenčurju potekal srdit obračun med domačim prvoligašem in Helios Sunsi. Od tam prihajajo tudi kar tri izmed petih najlepših akcij kola. Preverite v video zapisu.

VIDEO: Zlatorog po tesni tekmi premagal Lastovko

Ljubljana - Zlatorog ima pred svojimi zadnjimi štirimi tekmami v prvem delu Lige Telemach dobro izhodišče, da napreduje v Ligo za prvaka. Svojo deveto zmago je vpisal na gostovanju pri Lastovki.

Generalni sponzor

Super sponzor

Sponzorji

Partnerji