Išči po strani...
 

SPLETNA PRENOSA: Krka : Grosbasket in Rogaška : U. Olimpija

Do konca drugega dela Lige Telemach preostajata le še dve koli. Dve tekmi sobotni tekmi lige za prvaka si boste vsi ljubitelji košarke lahko ogledali tudi preko brezplačnih spletnih prenosov na kzs.si. Ob 18.30 se bo začel dvoboj med Krko in Grosbasketom, uro in tri četrt za tem pa bo sledil še obračun Rogaške in Union Olimpije.

MVP 8. kola Lige Telemach za prvaka: Miralem Halilović (Krka)

Ljubljana - Krka je pred zadnjima tekmama v Ligi Telemach za prvaka le še milimetre oddaljena od končnega prvega mesta, s katerim bi si priborila prvo mesto pred končnico. Zadnjo zmago s Novomeščani dosegli proti Rogaški (75:70). Znova se je izkazal Miralem Halilović, ki je postal tudi MVP kola.

Krka na dolenjski derbi po končno prvo mesto

Ljubljana - Sobota v Ligi Telemach prinaša tekme predzadnjega, 9. kola drugega dela Lige Telemach. V Novem mestu bo na sporedu dolenjski derbi med Krko in Grosbasketom. Z morebitno zmago bi si Novomeščani že priigrali prvo mesto v ligi za prvaka in s tem prednost domačega parketa skozi končnico.

Portorož že v četrtfinalu, za zadnje mesto Helios in Šenčur

Ljubljana - Po 8. kolu drugega dela Lige Telemach je odprtih le še nekaj vprašanj. Znan je prvi četrtfinalist iz lige za obstanek. To je Portorož, medtem ko se bosta za preostalo mesto na zadnjih dveh tekmah borili zasedbi Heliosa Suns in Šenčurja GGD.

VIDEO: Rogaška nevarno zapretila Krki, a ostala brez zmage

Rogaška Slatina - Košarkarji Rogaške so v 8. kolu Lige Telemach izgubljali z 19 točkami razlike, se znova pobrali, v zadnji četrtini povedli s šestimi, a morali na koncu vseeno priznati premoč prvakov Lige Telemach.

Krka korak od prvega mesta v Ligi Telemach za prvaka

Ljubljana - Košarkarji Krke so na pragu prvega mesta v Ligi Telemach za prvaka. Z zadnjo zmago proti Rogaški (75:70) so dosegli sedmi uspeh, najbližja zasledovalka Union Olimpija pa ima enega manj. Novomeščani za vrh potrebujejo le še eno zmago, ki jo bodo že v soboto lovili doma proti Grosupeljčanom.

Generalni sponzor

Super sponzor

Sponzorji

Partnerji