Išči po strani...
 

Helios dobil tudi tretjo pripravljalno tekmo

Ljubljana - Košarkarji Helios Sunsov so ob zaključku priprav v Avstriji odigrali še svojo tretjo letošnjo pripravljalno tekmo, tokrat proti avstrijskemu prvoligašu Arcadia Traiskirchen Lions. Sunsi so znova zabeležili zanesljivo zmago z rezultatom 89:56.

Nad Zlatorogovim podmladkom bo bdel bosanski strokovnjak

Ljubljana - Pred začetkom nove sezone se je KK Zlatorog okrepil tudi s strokovnjakom za mlajše kategorije, Ozrenom Seleskovićem. Bosanski trener, ki se je skozi leta specializiral za delo z mladimi in skozi katerega roke in metode dela so šli Jusuf Nurkić, Alen Omić, Jasmin Hukić, Mirza Begić, idr., je s KK Zlatorog podpisal štiriletno...

Urban Gorjanc vnovič za Helios Sunse

Domžale - Za sonca bo v prihajajoči sezoni igral tudi mlad in zagnan košarkar, 23-letni Urban Gorjanc. Urban je med najvišjimi slovenskimi košarkarji in v višino meri kar 213 cm. Po uspešni operaciji v Južni Koreji je zopet pripravljen na vrhunsko košarko.

Za Škofjeločane tudi Grega Sajevic

Škofja Loka - Moštvo LTH Castingsa počasi zapolnjuje manjko na branilskih položajih. Po Robertu Abramoviču je k škofjeloškemu prvoligašu prestopil še 19-letni organizator igre Grega Sajevic, ki je nazadnje branil barve ljubljanske Union Olimpije.

K LTH Castingsu se vrača Robert Abramovič

Škofja Loka - Članska ekipa LTH Castingsa je dobila pomembno okrepitev za novo sezono v Ligi Telemach. V Škofjo Loko se namreč po dveh sezonah vrača 26-letni Robert Abramovič, ki je nazadnje igral za Hopse.

Union Olimpija pripeljala izkušenega Zacka Wrighta

Ljubljana - Union Olimpija je močnejša za izkušenega 30-letnega in 191 cm visokega organizatorja igre Zacka Wrighta, ki je v minuli sezoni igral v Turčiji za Istanbul BB.

Generalni sponzor

Super sponzor

Sponzorji

Partnerji