Išči po strani...
 

Portorož branilsko vrsto okrepil z izkušenim Petrovićem

Ljubljana - Portorož je pred novim začetkom sezone svojo branilsko linijo okrepil z novim izkušenim igralcem. Po Juretu Močniku in Sašu Ožboltu bo trener Konstantin Subotić lahko računal tudi na usluge Vjeka Petrovića (193 cm, 1981), ki je z ekipo treniral že nekaj časa.

VIDEO: Goran Dragić vabi na tečaj za nove sodnike

Ljubljana - Društvo košarkarskih sodnikov Ljubljana vabi vse fante in dekleta, ki ste zainteresirani postati košarkarski sodnik ali sodnica, da se udeležite tečaja, ki bo od 29. septembra od 1. oktobra.

Zlatorog iz Avstrije z zmago in porazom

Laško - Košarkarji Zlatoroga so v Avstriji odigrali dve pripravljalni tekmi, katerih izkupiček je ena zmaga in en poraz. Najbolj je blestel Zagorac s skupno 49 točkami, Jurak jih je zbral 32.

V Novem mestu zmaji prvi, Dolenjci tretji

Košarkarji Uniona Olimpije so zmagovalci pripravljalnega turnirja Novo mesto Cup 2014. V finalu so s 86:60 premagali Cibono, aktualnega prvaka Lige ABA. Tretje mesto je po zmagi proti Jollyju (67:56) pripadlo Krki.

Mirza Begić tudi uradno pri Unionu Olimpiji

Ljubljana - Unionu Olimpiji se je pred začetkom sezone 2014/2015 pridružil še slovenski center Mirza Begić! Igralec je s klubom sklenil pogodbo, ki mu omogoča predčasen odhod v kolikor bi dobil ustrezno ponudbo.

S Superpokalom se 30. septembra začenja ligaška sezona

Ljubljana - Tudi po končanem svetovnem prvenstvu se košarkarska vročica nadaljuje. Pred vrati je namreč nova klubska sezona pod slovenskimi koši. Tradicionalno se bo začela s Superpokalom, ki ga bomo tokrat spremljali na Gorenjskem.

Foto tedna

KK Krka - sedmič državni prvak med člani!

KK Krka - sedmič državni prvak med člani!

Koledar dogodkov

30.09.2014 18:00

Superpokal - Krka : Union Olimpija (Šenčur)

Generalni sponzor

Sponzorji

Partnerji