Išči po strani...
 

FOTO+VIDEO: Ritlop z zvokom sirene ugasnil domžalska sonca

Ljubljana - Košarkarji Krke so na gostovanju v Domžalah izvlekli celo kožo. Dvakrat so bili na robu poraza in se prav tolikokrat uspešno rešili. Booker je s trojko izsilil podaljšek, v njem pa je v zadnji sekundi odbito žogo v koš pospravil mladi Jure Ritlop.

VIDEO: Ritlop v podaljšku z zvokom sirene za zmago Krke

Ljubljana - Košarkarji Krke so dosegli 10. zmago v Ligi Telemach. Na gostovanju v Domžalah je dvoboj med Helios Sunsi in aktualnimi državnimi prvaki odločil šele podaljšek. V njem je Helios vodil že 72:68, Novomeščani pa so ob zvoku sirene s košem Jureta Ritlopa slavili zmago s 74:72.

POSNETEK TEKME: Helios Suns : Krka

Ljubljana – Košarkarji novomeške Krke so po tesnem srečanju dobili tekmo v Domžalah. Dvoboj s Helios Sunsi je odločila zadnja sekunda podaljška, ko je Jure Ritlop v koš pospravil odbito žogo.

Krka z zmago le še za las za Unionom Olimpijo

Novo mesto - Slovenski moštvi sta v Ligi ABA zmagali drugič zapored - po sobotnem uspehu Uniona Olimpije proti Metalcu, je deveto zmago sezone v nedeljo dosegla Krka, ki je bila z 72:61 boljša od Levskega iz Sofije.

MVP 15. kola Lige Telemach: Sandi Čebular (Rogaška)

Ljubljana - Na uvodni tekmi 15. kola Lige Telemach se je Rogaška v Novem mestu odlično kosala z domačo Krko, ki je tekmo v svoj prid preobrnila šele v zadnji četrtini. V vrsti Slatinčanov se je izkazal Sandi Čebular, ki je postal MVP kola.

FOTO+VIDEO: Tajfunu derbi vodilnih ekip Lige Telemach

Ljubljana - Na lokalnem derbiju v Šentjurju, ki je bil obenem obračun vodilnih ekip Lige Telemach, so gledalci imeli kaj videti. Tajfun in Zlatorog sta bila skozi celotno tekmo tesno skupaj, na koncu pa je domačinom uspelo zabeležiti 14. zaporedno zmago, s katero ostajajo neporaženi v državnem prvenstvu.

Generalni sponzor

Sponzorji

Partnerji