Išči po strani...
 

Tretji izbranec Helios Suns je Zeke Upshaw

Domžale – Na parket kluba Helios Suns prihaja tudi tretji Američan Zeke Upshaw, ki je odličen v napadu in ima znanje igranja na več pozicijah.

Za Helios Suns bo igral odličen atlet, Američan Kyle Casey

Domžale - Kyle Casey, 24-letni košarkar z izjemnimi atletskimi sposobnostmi in 201 cm višine, ki je sicer tudi diplomant Harvarda, je prvi izbor zaključenega kampa Helios Suns. Casey si je mesto v ekipi Helios Suns zagotovil z odlično igro na krilnem položaju, z izjemno fizično pripravljenostjo in atletskimi gibi.

Opravljeni vsi žrebi za sezono 2014/15

Ljubljana - V dvorani Stožice so bili prvi in drugi dan Telemachovega turnirja opravljeni vsi žrebi članskih tekmovanj za sezono 2014/15.

Državni prvaki danes začenjajo novo sezono

Novo mesto - Košarkarji Krke danes začenjajo priprave na novo sezono, v kateri bodo po dolgih letih od tačetka nastopali tudi v Ligi Telemach!

Domžalčani odslej pod imenom Helios Suns Domžale

Domžale - Nova sezona predstavlja novo obdobje za košarkarski klub v Domžalah. Klub ima novega trenerja in se bo predstavil s svežo, mlado, a trdno ekipo. Z atraktivno igro, novim imenom, podobo, barvami, novimi dresi, posodobljeno dvorano in drugimi inovativnimi zabavnimi vložki, bo KK Helios izstopal in presegal pričakovanja.

Halil Kanacević nov košarkar Uniona Olimpije

Ljubljana - Union Olimpija se je dogovorila za enoletno sodelovanje s Halilom Kanacevićem. Gre za 203 cm visokega in 22-letnega košarkarja, ki lahko igra na obeh centrskih položajih.

Foto tedna

KK Krka - sedmič državni prvak med člani!

KK Krka - sedmič državni prvak med člani!

Koledar dogodkov

Ni izbranih dogodkov

Generalni sponzor

Sponzorji

Partnerji