Išči po strani...
 

Elektra v četrtek začenja s pripravami na novo sezono

Šoštanj - Članska ekipa Elektre bo ta četrtek začela s pripravami na novo sezono, v kateri so glavni cilji dokončna finančna sanacija kluba, vključitev čim več mladih domačih igralcev v člansko moštvo in želja, da Elektra ostane stabilen prvoligaš.

Odziv KZS na medijski pritisk KK Helios

Ljubljana - Po pismu Košarkarskega kluba Helios in neprimernem medijskem pritisku na KZS v zvezi z odločitvijo FIBA, da domžalske članske ekipe ne uvrsti v mednarodno tekmovanje pod njenim okriljem, v celoti objavljamo pismo, naslovljeno na predsednika KK Helios Aleša Klavžarja in direktorja Lada Gorjana.

Alen Omić bo odslej igral za Gran Canario

Slovenski reprezentančni center Alen Omić se po treh letih poslavlja od Uniona Olimpije. 23-letni igralec bo kariero nadaljeval pri španskem prvoligašu Gran Canarii. Union Olimpija in španski klub sta se že uspešno dogovorila glede prestopa igralca.

Saša Zagorac se vrača k Unionu Olimpiji

Ljubljana - Union Olimpija je po Mitji Nikoliću in Mihi Laporniku močnejša še za enega slovenskega reprezentanta, ki je na širšem spisku selektorja Zdovca za EuroBasket 2015. 2-letno pogodbo je z zmaji podpisal 31-letni in 206 cm visoki krilni center Saša Zagorac, ki se vrača v Ljubljano.

Blaž Mahkovic ostaja pri Unionu Olimpiji

Ljubljana - Član Uniona Olimpije tudi v prihodnji sezoni ostaja slovenski reprezentant Blaž Mahkovic, ki se v teh dneh mudi na pripravah za EuroBasket 2015 v Zrečah.

Zlatoroga okrepil tudi Branislav Djekić

Laško - Po tem, ko se je Košarkarski klub Zlatorog v tem tednu okrepil že z Vujasinovićem in Čebaškom, je novi član ekipe postal še 24-letni Branislav Djekić.

Generalni sponzor

Super sponzor

Sponzorji

Partnerji