Išči po strani...
 

Sobota prinaša veliki derbi med Union Olimpijo in Krko

Ljubljana - V 2. koli Lige Telemach za prvaka bomo spremljali četrti derbi Union Olimpije in Krke v tej sezoni, prvega, ki bo štel za točke državnega prvenstva. Tekma, ki se bo začela ob 19.15, bo na svojem drugem programu v živo prenašala TV Slovenija.

Derbi na TV SLO, Grosbasket : Zlatorog na spletu

Ljubljana - V soboto, 28. marca, boste lahko ob 19.15, na TV Slovenija 2, spremljali večni derbi med Union Olimpijo in Krko, petnajst minut prej pa se bo začela tekma med Grosbasketom in Zlatorogom, ki si ga boste lahko ogledali v spletnem prenosu!

VIDEO: Krka v tretje ugnala Tajfuna v Ligi Telemach

Ljubljana - Aktualni prvaki iz Novega mesta so pot k ubranitvi naslova državnega prvaka začeli z zmago v Šentjurju. V 1. kolu Lige Telemach za prvaka so se tretjič v državnem prvenstvu srečali s Tajfunom in bili od njega boljši z 88:78.

VIDEO: Kako so zmaji zabeležili prvo zmago

Grosuplje - Košarkarji Uniona Olimpije so dobro začeli nastope v Ligi Telemach 2014/15. V prvem kolu lige za prvaka so bili v Grosupljem boljši od Grosbasketa (64:56). Več pa v vrhuncih tekme.

MVP 1. kola Lige Telemach za prvaka: N. Joksimović (Krka)

Ljubljana - Novomeška Krka je pot k ubranitvi naslova najboljše ekipe Lige Telemach začela z zmago v Šentjurju. Od domačega prvoligaša je bila boljša z 88:87, izkazal pa se je izkušeni Nebojša Joksimović, ki je z indeksom 29 postal MVP 1. kola lige za prvaka.

Rogaška v Laškem do prve zmage v ligi za prvaka

Ljubljana - V sredo se je začel drugi del Lige Telemach. V ligi za prvaka so se prvih zmag razveselile ekipe Krke, Uniona Olimpije in Rogaške. Slednja je na lokalnem derbiju v Laškem ugnala Zlatoroga z 99:89.

Generalni sponzor

Super sponzor

Sponzorji

Partnerji