Išči po strani...
 

MVP 7. kola Lige Telemach za prvaka: S. Zagorac (Zlatorog)

Ljubljana - Zlatorog je v 7. kolu Lige Telemach za prvaka še drugič zapored do zmage prišel v zadnjih sekundah. V soboto je Grosbasket ugnal s 67:66. Znova se je izkazal Sašo Zagorac, ki je še tretjič zapored postal MVP kola.

VIDEO: Zadnji dve minuti tekme Zlatorog : Grosbasket

Laško - Košarkarji Zlatoroga so že drugič zapored v Ligi Telemach za prvaka tekmeca premagali zgolj za točko in košem v zadnjih sekundah (67:66). Zadnji dve minuti sta ponudili dramatično končnico.

Krka napravila velik korak k prvemu mestu pred končnico

Ljubljana - Krka je v 7. kolu Lige Telemach za prvaka ugnala večno tekmico Union Olimpijo s 67:57. Novomeščani so z zmago napravili korak in pol k osvojitvi prvega mesta po ligaškem delu.

MVP 6. kola Lige Telemach za prvaka: S. Zagorac (Zlatorog)

Ljubljana - Še drugič zapored se je v Ligi Telemach za prvaka najbolj izkazal Sašo Zagorac. Ta je obračun Zlatoroga v Rogaški Slatini končal z indeksom 26 in postal MVP 6. kola.

VIDEO: Nora trojka Mihe Lapornika za zmago

Ljubljana - Junak 6. kola Lige Telemach za prvaka je postal Miha Lapornik. 21-letni branilec je v Rogaški Slatini dobro sekundo pred koncem iz izjemno težkega položaja zadel trojko, ki je Zlatorogu prinesla zmago z 78:77.

V zadnjih letih več kot pol milijona evrov pomoči klubom

Ljubljana - Ker se je po petkovem izstopu KK Maribor iz vseh tekmovanj in stečaju kluba v medijih pojavilo nekaj insinuacij, da KZS ne stori ničesar za slovenske klube, želimo javnosti predstaviti vse ukrepe v vrednosti več kot 500.000 €, ki smo jih na zvezi realizirali v zadnjih letih.

Generalni sponzor

Super sponzor

Sponzorji

Partnerji