Išči po strani...
 

VIDEO: 1,24 sekunde dovolj za Krkino zmago

Ljubljana - Z dramatično zmago Krke se je v torek začelo 11. kolo Lige Telemach. Dolenjci so si zmago priborili v zadnjem napadu, za katerega so imeli na voljo natanko 1,24 sekunde. Junak je postal Christopher Booker. Več v video zapisu.

Krkin junak Booker s sireno potopil Hopse

Ljubljana - 11. kolo Lige Telemach se je začel izjemno, saj je tekmo med Krko in Hopsi odločila dramatična končnica. Polzeljani, ki so vodili večji del drugega polčasa, so nekaj sekund pred koncem s košem in dodatnim prostim metom Ivana Mikulića povedli s 67:66, po minuti odmora pa je zmagovalca v dvorani Leona Štuklja odločil Christopher Booker.

Olimpijino zmajevo srce bije tudi letos!

Ljubljana - Poleg za zdaj izredno uspešnih predstav na parketu, so pri Unionu Olimpiji drugo leto zapored uspešni tudi s samostojnim družbeno odgovornim projektom Zmajevo srce.

Kapetana ekip na All-Starsu bosta Omić in Mahkovic

Ljubljana - Končano je glasovanje za kapetana obeh ekip na tekmi članov na All-Starsu 2014, ki bo 28. decembra, v Stožicah, prav tako pa oba glavna trenerja. Kapetana sta postala Alen Omić in Blaž Mahkovic, vodila pa ju bosta Aleš Pipan in Dejan Mihevc.

VIDEO: Hopsi brez Udriha in Jagodnika preko Helios Sunsov

Ljubljana - Hopsi so se v 10. kolu Lige Telemach razveselili tretje zmage v sezoni. Četudi so nastopili brez Sama Udriha, ki se je odločil za počitek, ter kaznovanega Gorana Jagodnika, so s kolektivno igro strli Helios Sunse. Več v video zapisu.

Uspešna akcija zbiranja igrač, šolskih potrebščin in sladkarij

Ljubljana - Union Olimpija je na zadnjih dveh tekmah v Stožicah skupaj z Društvom za psihološko svetovanje Kameleon zbirala igrače, šolske potrebščine in sladkarije za otroke iz socialno šibkejših družin.

Generalni sponzor

Sponzorji

Partnerji