Išči po strani...
 

Šenčur z dvojnim dvojčkom Pavića porazil državne prvake

Ljubljana - Po dolgem nizu brez zmage so košarkarji Šenčurja Gorenjske gradbene družbe v štirih kolih dosegli kar tri. V 8. kolu celo proti državnim prvakom, igralcem Krke, ki so morali na Gorenjskem priznati premoč s 79:87. Igralec tekme je bil ravno v minuli sezoni član Krke Smiljan Pavić, ki je tekmo končal pri 22 točkah in 11 skokih.

Rituper odstopil z mesta glavnega trenerja Elektre

Ljubljana - Po visokem porazu Elektre na četrtkovi tekmi 4. kroga Pokala Spar proti Tajfunu je Rajmond Rituper odstopil s položaja glavnega trenerja članske ekipe.

Zlatorogove prednovoletne tekme s humanitarno noto

Laško - Ker je december mesec veselja, pričakovanj in obdarovanja, so se v KK Zlatorog odločili pomagati socialno ogroženim družinam v občini Laško.

MVP 7. kola Lige Telemach: Domen Bratož (Tajfun)

Ljubljana - Tajfun po sedmih odigranih tekmah kot edina ekipa v Ligi Telemach še ne pozna poraza. Na zadnji tekmi so Šentjurčani povsem razorožili Hopse, njihovo igro pa je dobro vodil Domen Bratož. Dolenjec v Tajfunovem dresu je postal tudi MVP kola.

Šenčurjani z nedeljsko zmago v Mariboru zaključili 7. kolo

Ljubljana - Košarkarji Šenčurja Gorenjske gradbene družbe se veselijo drugega uspeha v tej sezoni Lige Telemach. Na nedeljski tekmi 7. kola so na gostovanju ugnali zasedbo Maribora Nove KBM. Z 21 točkami je bil najboljši Jure Eržen, 14 točk pa je ob 12 skokih za zmagovalce dodal še Smiljan Pavić.

FOTO+VIDEO: Grosbasket nadigral oslabljene Domžalčane

Ljubljana - Na derbiju 7. kola Lige Telemach sta se še tretjič v zadnjih 11 dnevih merili zasedbi Grosbasketa in Helios Sunsev. za razliko od srečanj v 2. krogu Pokala Spar so Domžalčani tokrat nastopili precej oslabljeni in niso bili kos domačinom. Grosupeljčani, ki so vodili že za 29 točk, so na koncu slavili zmago s 75:60.

Generalni sponzor

Sponzorji

Partnerji