Išči po strani...
 

Zlatorog in Elektra na parket že v petek

Ljubljana - V petek se bo nadaljevalo 20. kolo Lige Telemach. Na parketu dvorane Tri lilije si bosta ob 19. uri nasproti stali zasedbi Zlatoroga Laško in šoštanjske Elektre.

Bosanski reprezentant okrepil moštvo Krke

Ljubljana - Pri aktualnim prvakih iz Novega mesta so zaradi težav s poškodbami okrepili svoje vrste pod obročem. Dres Krke bo do konca sezone nosil bosanski reprezentant Miralem Halilović (206 cm, 1991).

FOTO+VIDEO: Tajfun še drugič v Ligi Telemach boljši od Krke

Ljubljana - Čeprav si je Tajfun že zagotovil prvo mesto po prvem delu Lige Telemach, ga to ne zaustavlja. V 20. kolu je dosegel 18. zmago, potem ko je z 68:61 še drugič v sezoni ugnal aktualne državne in pokalne prvake iz Novega mesta. Nekaj najboljših akcij tekme najdete v spodnjem video zapisu.

Tajfun brez Lelića drugič v tej sezoni ugnal Krko

Ljubljana - Košarkarji Tajfuna so v 20. kolu Lige Telemach zabeležili še osemnajsto zmago te sezone, drugo proti državnim prvakom, ki še iščejo pot v ligo za prvaka. Domači so Dolenjce brez prvega strelca Đorđeta Lelića, ki ni igral zaradi rahle poškodbe, ugnali z 68:61.

POSNETEK TEKME: Tajfun : Krka

Ljubljana - Na tretjem dvoboju te sezone so bili drugič, obakrat v Ligi Telemach, košakarji Tajfuna boljši od Krke. Oglejte si posnetek zanimive tekme iz nabito polne dvorane v Šentjurju.

MVP 19. kola Lige Telemach: Jan Rizman (Hopsi Polzela)

Ljubljana - V soboto so se Hopsi po zaslugi izjemne predstave Jana Rizmana razveselili osme zmage v Ligi Telemach. 20-letni branilec je iz igre metal 10/11 (trojke 7/7) in tekmo končal pri 31 točkah. Temu je dodal še sedem podaj, kar je bilo dovolj za indeks 42 in s tem nov rekord v sezoni.

Generalni sponzor

Super sponzor

Sponzorji

Partnerji