Išči po strani...
 

VIDEO: Mariborčani v Domžalah ostali brez podaljška

Ljubljana - V sredo so košarkarji Helios Sunsev v zadnjo minuto vstopili z lepo prednostjo, a tudi ta ni zadoščala za miren zaključek. Maribor Nova KBM je lepo zapretila, nato pa v zadnjih sekundah Štajerci niso zadeli trojke za podaljšek. Več v video zapisu.

MVP 4. kola Lige Telemach: Stanko Sebič (Tajfun)

Ljubljana - Tajfun je nova vodilna zasedba Lige Telemach. Šentjurčani so obenem postali prva ekipa, ki je dosegla štiri zmage. Zadnjo so dosegli na gostovanju v Laškem pri lokalnem rivalu Zlatorogu (77:86). K zmagi je veliko prispeval Stanko Sebič, ki je postal tudi MVP 4. kola.

VIDEO: Grosbasket z atraktivnimi potezami do zmage na Polzeli

Ljubljana - Grosbasket ostaja ena izmed dveh ekip Lige Telemach, ki v novi sezoni še nista okusili grenkobe poraza. Varovanci Tea Hojča so na svoji tretji tekmi uspeli streti Hopse (83:91). nekaj najlepših potez si lahko ogledate v video zapisu.

Rogaška vstala kot feniks iz pepela in premagala Krko

Ljubljana - Košarkarji Rogaške so po težkem in visokem porazu v Mariboru že na naslednji tekmi pripravili lepo presenečenje. V 4. kolu so na kolena spravili novomeško Krko, ki tako po treh odigranih tekmah Lige Telemach ostaja pri eni zmagi. Slatničani so bili po podaljšku boljši z 81:79.

Na Madžarskem po preobratu zmaga Uniona Olimpije

Debrecen - Košarkarji Uniona Olimpije so v 3. kolu EuroCupa s 86:80 premagali madžarski Szolnoki in slavijo drugo zmago v tem tekmovanju. Najbolj se je izkazal Alen Omić z 18 točkami in 8 skoki.

POSNETEK TEKME: Helios Suns : Maribor Nova KBM

Ljubljana - V 4. kolu smo v spletnem prenosu znova uživali v napeti tekmi med Helios Sunsi in Mariborom Novo KBM, ki so jo s 71:68 dobili gostitelji. Če ste tekmo zamudili, si lahko ogledate njen posnetek, kmalu pa bodo na voljo tudi njeni vrhunci.

Generalni sponzor

Sponzorji

Partnerji