Išči po strani...
 

Superpokal četrtič Krki ali osmič Unionu Olimpiji?

Ljubljana - Pred vrati je nova klubska sezona pod slovenskimi koši. Tradicionalno se bo začela s Superpokalom, ki ga bomo v torek spremljali v Šenčurju. Za superpokalno lovoriko se bosta pomerila Krka in Union Olimpija.

Znani nasprotniki Uniona Olimpije v pokalu EuroCup

Ljubljana - Union Olimpija je bila na žrebu EuroCupa v Barceloni izžrebana v skupino D, kjer bodo nasprotniki ruski velikan Himki Moskva, turški Bešiktaš Istanbul, ruski Zenit St. Petersburg, latvijska VEF Riga in madžarski Szolnoki Olaj.

Le še nekaj dni do Superpokala in začetka nove sezone

Ljubljana - Z bojem za superpokalni naslov se bo v torek, 30. septembra, v Šenčurju začela nova košarkarska sezona na domačih tleh. Kdo jo bo začel z boljšo popotnico? Krka ali Union Olimpija? Novomeščani bodo naskakovali četrto lovoriko v Superpokalu, Ljubljančani pa bodo pokal za zmagovalce v svoje vitrine skušali prinesti še osmič.

Grosbasket se z Madžarske vrača s 3. mestom

Ljubljana - Moška članska ekipa Grosbasket se je na Madžarskem udeležila močnega košarkarskega turnirja. Na Göcsej Kupu so Grosupeljčani osvojili tretje mesto.

Portorož branilsko vrsto okrepil z izkušenim Petrovićem

Ljubljana - Portorož je pred novim začetkom sezone svojo branilsko linijo okrepil z novim izkušenim igralcem. Po Juretu Močniku in Sašu Ožboltu bo trener Konstantin Subotić lahko računal tudi na usluge Vjeka Petrovića (193 cm, 1981), ki je z ekipo treniral že nekaj časa.

VIDEO: Goran Dragić vabi na tečaj za nove sodnike

Ljubljana - Društvo košarkarskih sodnikov Ljubljana vabi vse fante in dekleta, ki ste zainteresirani postati košarkarski sodnik ali sodnica, da se udeležite tečaja, ki bo od 29. septembra od 1. oktobra.

Foto tedna

KK Krka - sedmič državni prvak med člani!

KK Krka - sedmič državni prvak med člani!

Koledar dogodkov

30.09.2014 18:00

Superpokal - Krka : Union Olimpija (Šenčur)

Generalni sponzor

Sponzorji

Partnerji