Išči po strani...
 

Krka na gostovanje v Domžale po šesto zaporedno zmago

Ljubljana - V torek se začenja 16. kolo Lige Telemach. V Domžalah bo ob 19. uri gostovala zasedba novomeške Krke, ki bo skušala doseči šesto zaporedno zmago v državnem prvenstvu. Na drugi strani bodo proti aktualnim prvakom motivirani tudi Helios Sunsi, ki želijo prekiniti niz sedmih zaporednih porazov.

SPLETNI PRENOS: Helios Suns : Krka

Ljubljana – Po skorajšnjem presenečenju na domačem parketu proti Tajfunu so minuli konec tedna košarkarji Helios Sunsev v Mariboru prikazali popolnoma drugačen obraz in izgubili še drugo zaporedno tekmo pod vodstvom novega trenerja Gašperja Okorna. V Domžale sedaj na uvodno tekmo 16. kola prihaja Krka.

Krka z zmago le še za las za Unionom Olimpijo

Novo mesto - Slovenski moštvi sta v Ligi ABA zmagali drugič zapored - po sobotnem uspehu Uniona Olimpije proti Metalcu, je deveto zmago sezone v nedeljo dosegla Krka, ki je bila z 72:61 boljša od Levskega iz Sofije.

MVP 15. kola Lige Telemach: Sandi Čebular (Rogaška)

Ljubljana - Na uvodni tekmi 15. kola Lige Telemach se je Rogaška v Novem mestu odlično kosala z domačo Krko, ki je tekmo v svoj prid preobrnila šele v zadnji četrtini. V vrsti Slatinčanov se je izkazal Sandi Čebular, ki je postal MVP kola.

FOTO+VIDEO: Tajfunu derbi vodilnih ekip Lige Telemach

Ljubljana - Na lokalnem derbiju v Šentjurju, ki je bil obenem obračun vodilnih ekip Lige Telemach, so gledalci imeli kaj videti. Tajfun in Zlatorog sta bila skozi celotno tekmo tesno skupaj, na koncu pa je domačinom uspelo zabeležiti 14. zaporedno zmago, s katero ostajajo neporaženi v državnem prvenstvu.

FOTO: Mariborčani presenetili Helios Sunse in se odlepili od dna

Ljubljana - V 15. kolu Lige Telemach so košarkarji Maribora Nove KBM pripravili lepo presenečenje. Kljub kadrovskim težavam so ugnali Helios Sunse z 81:73 in se po dolgem času dvignili s predzadnjega mesta na lestvici Lige Telemach.

Generalni sponzor

Sponzorji

Partnerji