Išči po strani...
 

SPLETNI PRENOS: Elektra Šoštanj : Vzajemci Lastovka

Ljubljana - Četverica ekip bo na sobotnih tekmah 4. kola kvalifikacij odločala, kateri moštvi bosta v prihodnji sezoni nastopali v Ligi Telemach. V spletnem prenosu, ki se bo začel ob 19. uri, boste na straneh Košarkarske zveze Slovenije lahko spremljali obračun Elektre in Vzajemcev Lastovke.

Sobota prinaša zadnje obračune za mesti v Ligi Telemach

Ljubljana - Četverica moštev, ki se bori za mesti v prihodnji sezoni Lige Telemach, bo v soboto odigrala zadnji tekmi. V 4. kolu bodo pri Elektri gostovali Vzajemci Lastovka, Terme Olimia pa se bodo podaje na Polzelo k Hopsom. Obe tekmi se bosta začeli ob 19. uri, tisto iz Šoštanja pa boste lahko spremljali tudi preko brezplačnega spletnega...

FOTO+VIDEO: Kako so košarkarji Tajfuna prišli do prvega naslova?

Ljubljana - Tajfun je postal četrti prvak v zgodovini Lige Telemach, kar mu je uspelo na četrti tekmi finala. Bilo je zelo napeto, veselje po koncu pa neizmerno! Več v videu.

Tajfun prvič v zgodovini prvak Lige Telemach

Ljubljana - Košarkarji Tajfuna so državni prvaki 24. sezone državnega prvenstva. V finalnem nizu so s 3:1 odpravili Rogaško. Odločilno zmago so si priigrali pred domačimi gledalci v dvorani Hruševec, kjer so bili boljši s 67:65. MVP finala je postal Dragiša Drobnjak.

FOTO+VIDEO: Tajfun v Rogaški Slatini do "brejka" v finalu

Ljubljana - Košarkarji Tajfuna po treh tekmah finalnega niza Lige Telemach v zmagah vodijo z 2:1. Zadnji uspeh so dosegli na vročem parketu dvorane v Rogaški Slatini.

Tajfun z zmago v Rogaški Slatini v finalu povedel z 2:1

Ljubljana - Košarkarji Tajfuna so po porazu na prvi finalni tekmi Lige Telemach dobili naslednji dve. Zadnjo kar na gostovanju pred znova polnimi tribunami dvorane v Rogaški Slatini. Šentjurčani so bili v prednosti večino tekme, Rogaški vmes dopustili le vodstvo z 29:27, na koncu pa slavili zmago s 65:57.

Generalni sponzor

Super sponzor

Sponzorji

Partnerji