Išči po strani...
 

Ranjena Krka pričakuje neporaženo Rogaško

Ljubljana - Sreda v Ligi Telemach prinaša tekme 3. kola drugega dela. V ligi za prvaka si bosta v Novem mestu nasproti stali Krke, ki je na zadnji tekmi v zadnjih sekundah doživela poraz proti Union Olimpiji, ter Rogaške, ki še ne pozna poraza. Tekmo, ki se bo začela ob 18.30, bomo prenašali tudi preko spleta na kzs.si.

Zlatorog in Union Olimpija na TV SLO, Krka in Rogaška na spletu

Ljubljana - V sredo, 1. aprila, boste lahko ob 20.00, na TV Slovenija 2, spremljali obračun med Zlatorogom in Union Olimpijo. Uro in pol pred tem pa se bo začela tekma med Krko in Rogaško, ki si jo boste lahko ogledali v spletnem prenosu!

FOTO+VIDEO: Union Olimpija v Stožicah v končnici boljša od Krke

Ljubljana - Na prvem večnem derbiju v tej sezoni Lige Telemach, med Unionom Olimpijo in Krko, so v ljubljanskih Stožicah z 88:86 slavili Ljubljančani, tekmo pa je s košem, 1,9 sekunde pred koncem tekme, odločil Alen Omić. Zmaji tako po dveh kolih Lige za prvaka ostajajo neporaženi, Novomeščani pa so doživeli prvi poraz.

MVP 2. kola Lige Telemach za prvaka: Alen Omić (U. Olimpija)

Ljubljana - Union olimpija je v 2. kolu Lige Telemach za prvaka na večnem derbiju s košem Alena Omića ugnal Krko z 88:86. Slovenski reprezentant je tekmo končal pri indeksu 31 in postal MVP kola.

Alen Omić odločil derbi večnih rivalov v Stožicah

Ljubljana - Košarkarji Union Olimpije so dobili četrti derbi te sezone proti novomeški Krki, prvega, ki je štel za točke Lige Telemach. Slabi dve sekundi pred koncem je srečanje odločil Alen Omić, s 26 točkami in 9 skoki prvo ime tekme, ki je zadel za končnih 88:86.

VIDEO: Krka v tretje ugnala Tajfuna v Ligi Telemach

Ljubljana - Aktualni prvaki iz Novega mesta so pot k ubranitvi naslova državnega prvaka začeli z zmago v Šentjurju. V 1. kolu Lige Telemach za prvaka so se tretjič v državnem prvenstvu srečali s Tajfunom in bili od njega boljši z 88:78.

Generalni sponzor

Super sponzor

Sponzorji

Partnerji