Išči po strani...
 

Crvena zvezda izrazito boljša od Tajfuna

Beograd - Oslabljeni košarkarji Tajfuna, ki so v Srbijo pripotovali brez Clarka in Milana Sebiča, so v 4. kolu Lige ABA doživeli drugi poraz sezone. S 113:66 je bila v Beogradu boljša Crvena zvezda.

Divji zahod? Ne, košarkarji Helios Suns!

Domžale - Zagotovo številni fantje sanjajo o tem, da bi se lahko za dan ali dva v opremi kavbojev in Indijancev podali v Texaško okolje, z banko, salonom in tudi zaporom za vse nepridiprave.

Tajfun od Krke boljši tudi v Ligi ABA

Ljubljana - Celjska dvorana Golovec je gostila prvi slovenski derbi v novi sezoni Lige ABA. Tajfun, ki v Celju igra domače tekme regionalnega tekmovanja, je z odličnim drugim polčasom nadigral Krko in si priigral drugo zmago na jadranskem bojišču. Od Novomeščanov je bil boljši s 74:51.

Prvi poraz Uniona Olimpije v tej sezoni

Laktaši - Ljubljanski košarkarji so v 2. kolu Lige ABA po napeti tekmi in odlični borbi s 63:72 v gosteh izgubili proti Igokei in zabeležili prvi poraz sezone. Najboljši strelec je bil Miha Lapornik s 16 točkami.

Tesen poraz Tajfuna na prvem gostovanju

Zagreb - Prvaki Lige Telemach so v 2. kolu Lige ABA z 69:71 izgubili proti Ciboni in tako vpisali prvi poraz v tem tekmovanju. Krka je že v soboto zabeležila zmago, Union Olimpija pa bo igrala v ponedeljek.

Helios Sunsi zmagovalci Pokala Karavank 2015

Kranj - Košarkarji Helios Sunsev so v finalu Pokala Karavank 2015, ki ga je znova organiziral KK Triglav, s 77:72 ugnali Spars Sarajevo, gostitelji pa so na tekmi za 3. mesto z 99:73 premagali Sonik Puntamiko Zadar.

Generalni sponzor

Super sponzor

Sponzorji

Partnerji