Išči po strani...
 

Tekma med Elektro in Heliosom prestavljena na ponedeljek

Ljubljana - V petek bi se v 19. kolu Lige Telemach v Šoštanju morali pomeriti ekipi Elektre in Heliosa Suns. Med ogrevanjem moštev je prišlo do poškodbe ene izmed tabel, zato je srečanje prestavljeno na ponedeljek, 2. marca (19.00).

Grosupeljčani pred pomembno tekmo proti Zlatorogu

Ljubljana - Uvod v 19. kolo Lige Telemach je bil presenetljiv, saj je Šenčur na gostovanju še drugič ugnal Krko. Po pokalnem premoru se bo v državno prvenstvo v soboto vrnila še večina ostalih moštev. Na lokalnem derbiju si bosta ob 19. uri nasproti stali zasedbi Rogaške in Hopsov, istočasno pa bo pri Grosbasketu gostoval Zlatorog. Uro kasneje bo...

SPLETNI PRENOS: Grosbasket : Zlatorog Laško

Ljubljana - Po presenečenju Šenčurja proti Krki borba za mesta, ki vodijo v Ligo Telemach za prvaka, ostaja še kako zanimiva. Medtem ko so si košarkarji Zlatoroga napredovanje že zagotovili, pa se bo za slednjega morala še krepko potruditi zasedba Grosbasketa. Omenjeni ekipi si bosta nasproti stali to soboto (19.00).

Obisk košarkarjev Krke v OŠ Dragotina Ketteja

Novo mesto - Košarkarji Krke so že tretje leto zapored obiskali OŠ Dragotin Kette, na veliko presenečenje otrok pa so tokrat pripeljali tudi svojo maskoto, zajca.

Šenčur GGD v Novem mestu še drugič presenetil prvake

Ljubljana - Po finalnem turnirju Pokala Spar se košarkarji vračajo v Ligo Telemach, v kateri je z zmago 19. kolo odprl Šenčur Gorenjska gradbena družba. Ta je, tokrat v Novem mestu, še drugič v državnem prvenstvu ugnal (74:67) moštvo Krke.

Bojan Krivec se vrača k prvakom Pokala Spar

Novo mesto - Po dveh sezonah in pol se h Krki vrača organizator igre Bojan Krivec, ki je nazadnje nosil dres Maribora Nove KBM.

Generalni sponzor

Super sponzor

Sponzorji

Partnerji