Išči po strani...
 

V Šenčurju dvoboj neporaženih zasedb

Ljubljana - Pred sobotnimi tekmami Lige Telemach so neporažene le še tri zasedbe, jasno pa je, da po 6. kolu temu ne bo več tako. V Šenčur namreč prihaja Rogaška. Dvoboj ekip, ki imata pred srečanjem na svojem kontu štiri zmage, bomo od 19.00 dalje prenašali preko spletnega prenosa.

TOP 5 5. kola Lige Telemach

Ljubljana - Košarkarji so v Ligi Telemach zaključili peto kolo. V video zapisu si lahko ogledate pet najboljših potez kola.

Dobrodelna tekma Union Olimpija : Metalac

Ljubljana - V soboto, 28. 11., ob 17.00, Union Olimpija vabi v Stožice, na tekmo Lige ABA: Union Olimpija – Metalac Valjevo, ki bo tudi zelo dobrodelna.

V 5. kolu pokala FIBA Europe zmagi Heliosa in Tajfuna

Ljubljana - Domžalski Helios Sunsi so v petem kolu pokala FIBA Europe na Poljskem vknjižili prvo zmago - s 97:86 so bili po podaljšku boljši od Turowa, Tajfun pa je v gosteh ugnal Hibernio. Krka in Zlatorog poražena.

V Stožicah je gostovala Specialna olimpijada

Ljubljana - Union Olimpija je na tekmi 7. kola EuroCupa, ko je v Stožicah klonil francoski JSF Nanterre (78:65), v okviru klubskega družbeno odgovornega projekta Zmajevo Srce, gostila košarkarje in košarkarice Specialne Olimpijade Slovenije.

Tretja zmaga Uniona Olimpije v Eurocupu

Ljubljana - Košarkarji Uniona Olimpije so zabeležili tretjo zmago v evropskem pokalu. Pred domačimi gledalci v Stožicah so z 78:65 premagali Nanterre.

Generalni sponzor

Super sponzor

Sponzorji

Partnerji