Išči po strani...
 

VIDEO: Portorož z izjemnim zaključkom do zmage in četrtfinala

Ljubljana - Portorož je na tekmi v Grosupljem vodil le štirikrat - s 3:2, 6:4, 64:63 in 65:63 -, a je bilo tudi to dovolj za zmago, ki je Primorce popeljala do vozovnice za četrtfinale Lige Telemach. Tekmo sta odločili trojka Čigoje ter prosti met Tratnika s pomočjo table. Več pa v video zapisu.

VIDEO: Zmaga proti Mariborčanom premalo za obstanek

Ljubljana - Košarkarji Slovana so na zadnji tekmi Lige Telemach za obstanek ugnali Mariborčane, a jim tudi to ni pomagalo do obstanka med prvoligaši, saj je Tajfun slavil zmago v Šoštanju. Utrinke tekme na Kodeljevem najdete spodaj.

MVP 8. kola Lige Telemach za prvaka: M. Milošević (Zlatorog L.)

Ljubljana - Košarkarji Zlatoroga so v 8. kolu Lige Telemach za prvaka po preobratu ugnali rogaško ter se razveselili tretje zmage v tem delu tekmovanja. Eden najbolj pomembnih mož v vrsti Predraga Milovića je bil Milan Milošević, ki je postal tudi MVP kola.

Po ogorčenih bojih Portorož v četrtfinale, Slovan izpadel

Ljubljana - Redki so bili tisti, ki so si upali napovedati tako dramatičen razplet zadnjega, 10. kola Lige Telemach za obstanek. Slovanu, ki je izpadel v 2. SKL, ni pomagala niti zmaga proti Mariborčanom, saj je Tajfun premagal Elektro. V četrtfinale je mimo poražencev švignil Portorož, ki je imel pred tem kolom najmanj možnosti, a nato ugnal...

POSNETEK TEKME: Hopsi : Union Olimpija

Ljubljana - V 8. kolu Lige Telemach za prvaka so košarkarji Uniona Olimpije z 71:62 ugnali Hopse in zabeležili peto zmago. Posnetek tekme si lahko ogledate na spodnji povezavi.

VIDEO: Maribor v Portorožu (začasno) splaval iz nevarnih voda

Ljubljana - Maribor Nova KBM je v soboto v Portorožu dosegel pomembno zmago v boju za obstanek v Ligi Telemach. Z njo se je, kot najboljša ekipa znotraj trenutnega kroga ekip z 11 zmagami, povzpel na drugo mesto ter na prag četrtfinala.

Foto tedna

Po devetih kolih Lige Telemach z le 3 zmagami, po 18 v Ligi Telemach za prvaka. Izjemna zgodba košarkarjev Zlatoroga!

Po devetih kolih Lige Telemach z le 3 zmagami, po 18 v Ligi Telemach za prvaka. Izjemna zgodba košarkarjev Zlatoroga!

Koledar dogodkov

Ni izbranih dogodkov

Generalni sponzor

Sponzorji

Partnerji