Išči po strani...
 

Dejan Mlakar zapustil vrste Helios Sunsev

Ljubljana - Ekipa Helios Suns in 26-letni branilec Dejan Mlakar sta pred tekmo 8. kola LigaTelemach sporazumno prekinila sodelovanje.

Brata Zagorac v soboto prvič v tej sezoni na nasprotnih bregovih

Ljubljana - Osmo kolo Lige Telemach se je začelo s presenečenjem Šenčurjanov proti Krki, v soboto pa bodo odigrane še preostale tekme. Zanimivo bo v Laškem, kjer se bo ob 19. uri domačemu Zlatorogu zoperstavil Grosbasket. Na tej tekmi si bosta prvič v sezoni nasproti stala tudi brata Sašo in Željko Zagorac.

SPLETNI PRENOS: Zlatorog Laško : Grosbasket

Ljubljana - V soboto bo Grosbasket v 8. kolu Lige Telemach gostoval na vročem parketu v Laškem. Na derbiju kola si bosta prvič v novi sezoni nasproti stala tudi brata Sašo in Željko Zagorac. To je zagotovo še dodaten razlog, da si tekmo ogledate v spletnem prenosu.

Košarkarji Krke na obisku v Varstveno delovnem centru Novo mesto

Novo mesro - Košarkarji Krke so vnovič obiskali Varstveno delovni center Novo mesto, enoto v Bršljinu, kjer delovne dneve preživlja 60 varovancev z motnjami v telesnem in duševnem razvoju, stari pa so 18 let ali več.

VIDEO: Šenčurjani porazili aktualne prvake

Ljubljana - Košarkarji Šenčurja Gorenjske gradbene družbe so 35 tekem čakali na prvenec v zgodovini svojih nastopov v Ligi Telemach, v sredo pa na domačem parketu na kolena spravili aktualne prvake. Zmaga proti Krki je že njihova tretja v tej sezoni. Nekaj najlepših akcij vam ponujamo v video zapisu.

Šenčur z dvojnim dvojčkom Pavića porazil državne prvake

Ljubljana - Po dolgem nizu brez zmage so košarkarji Šenčurja Gorenjske gradbene družbe v štirih kolih dosegli kar tri. V 8. kolu celo proti državnim prvakom, igralcem Krke, ki so morali na Gorenjskem priznati premoč s 79:87. Igralec tekme je bil ravno v minuli sezoni član Krke Smiljan Pavić, ki je tekmo končal pri 22 točkah in 11 skokih.

Generalni sponzor

Sponzorji

Partnerji