Išči po strani...
 

MVP 11. kola Lige Telemach: Sašo Zagorac (Zlatorog L.)

Ljubljana - Zlatorog je na gostovanju v Domžalah dosegel četrto zaporedno zmago v Ligi Telemach, po kateri bo praznični premor preživel na 2. mestu lestvice. Še drugič zapored se je po sanirani poškodbi izkazal Sašo Zagorac, ki je postal tudi MVP 11. kola.

VIDEO: Casey se že ogreva za All-Starsovo tekmovanje v zabijanju

Ljubljana - Zlatorog je v Domžalah osvojil osmo zmago v Ligi Telemach (61:66). Kljub uspehu Laščanov pa je poteza tekme pripadla ekipi Helios Suns. Alley-oop v režiji Leona Šantlja in Kayla Davida Caseyja najdete v video zapisu.

Berišvili zapušča vrste Zlatoroga

Ljubljana - Zlatorog bo novoletni premor preživel na 2. mestu lestvice Lige Telemach. V leto 2015 se bo klub podal brez Mikheila Berišvilija (203 cm, 1987), s katerim je klub dan po zadnji tekmi v letu 2014 sporazumno prekinil sodelovanje.

VIDEO: Atraktivna zabijanja za 10. zmago Tajfuna

Grosuplje - Tajfun je zmagal na deseti zaporedni tekmi in je prvi del rednega dela Lige Telemach končal neporažen. To mu je uspelo tudi s pomočjo atraktivnih zabijanj proti Grosbasketu (76:64), ki se je prav tako prikazal z odlično igro.

Tajfun v leto 2015 neporažen v Ligi Telemach

Ljubljana - Košarkarji Tajfuna leto 2014 zaključujejo z jubilejno 10. zmago na prav toliko tekmah Lige Telemach. Zadnjo so v 11. kolu dosegli na gostovanju v Grosupljem. Grosbasket je v drugi polovici zadnje četrtine zapretil, a so izkušeni posamezniki v gostujoči vrsti pravočasno rešili vprašanje zmagovalca. Šentjurčani so slavili zmago s 76:64.

Krka serijo porazov prekinila proti zmajem

Novo mesto - Kot že večkrat doslej so košarkarji Krke našli dodaten motiv proti Unionu Olimpiji in po sedmih tednih znova razveselili zveste privržence v ligi Aba - zmagali so z 71:54.

Generalni sponzor

Sponzorji

Partnerji