Iskanje trenutno ni na razpolago.
Išči po strani...
 

Halil Kanacević nov košarkar Uniona Olimpije

Ljubljana - Union Olimpija se je dogovorila za enoletno sodelovanje s Halilom Kanacevićem. Gre za 203 cm visokega in 22-letnega košarkarja, ki lahko igra na obeh centrskih položajih.

Začetek nove sezone za Uniona Olimpijo

Ljubljana - Košarkarji članske ekipe Uniona Olimpije so se zbrali v ljubljanskih Stožicah, kjer so začeli s pripravami na novo sezono. Strokovni štab na čelu s trenerjem Alešem Pipanom je zbrane igralce nagovoril na kratkem sestanku, potem pa je sledil uvodni trening v sezono.

Pri Zlatorogu se je za začetek zbralo 15 igralcev

Laško - V KK Zlatorog so se s ponedeljkovim večernim treningom začele priprave na novo sezono. V dvorani Tri lilije se je zbralo 15 igralcev.

Člani Elektre začeli s pripravami za sezono 2014/2015

Šoštanj - V ponedeljek je pod vodstvom trenerja Rajka Rituperja s pripravami začela članska ekipa KK Elektra, prisoten je bil tudi uradni predstavnik kluba Franci Vah. Pomočnik trenerja Jernej Kobale se bo zaradi poškodbe treningom pridružil naslednji teden.

Termini žrebov članskih tekmovanj 2014/15

Ljubljana - Košarkarska zveza Slovenije objavlja termine žrebov članskih tekmovanj za sezono 2014/15, ki bodo potekali konec avgusta.

Helios stavi na bodočo košarkarsko zvezdo, Matica Rebca

Domžale - KK Helios Domžale je sklenil, da se bo še bolj osredotočil na izredno nadarjenega organizatorja igre – Matica Rebca.

KONČNICA LIGE TELEMACH V SEZONI 2013/2014

Foto tedna

KK Krka - sedmič državni prvak med člani!

KK Krka - sedmič državni prvak med člani!

Koledar dogodkov

Ni izbranih dogodkov

Generalni sponzor

Sponzorji

Partnerji