Išči po strani...
 

TOP 5 5. kola Lige Telemach

Ljubljana - Košarkarji so v Ligi Telemach zaključili peto kolo. V video zapisu si lahko ogledate pet najboljših potez kola.

Dobrodelna tekma Union Olimpija : Metalac

Ljubljana - V soboto, 28. 11., ob 17.00, Union Olimpija vabi v Stožice, na tekmo Lige ABA: Union Olimpija – Metalac Valjevo, ki bo tudi zelo dobrodelna.

V 5. kolu pokala FIBA Europe zmagi Heliosa in Tajfuna

Ljubljana - Domžalski Helios Sunsi so v petem kolu pokala FIBA Europe na Poljskem vknjižili prvo zmago - s 97:86 so bili po podaljšku boljši od Turowa, Tajfun pa je v gosteh ugnal Hibernio. Krka in Zlatorog poražena.

V Stožicah je gostovala Specialna olimpijada

Ljubljana - Union Olimpija je na tekmi 7. kola EuroCupa, ko je v Stožicah klonil francoski JSF Nanterre (78:65), v okviru klubskega družbeno odgovornega projekta Zmajevo Srce, gostila košarkarje in košarkarice Specialne Olimpijade Slovenije.

Tretja zmaga Uniona Olimpije v Eurocupu

Ljubljana - Košarkarji Uniona Olimpije so zabeležili tretjo zmago v evropskem pokalu. Pred domačimi gledalci v Stožicah so z 78:65 premagali Nanterre.

MVP 5. kola Lige Telemach: Cory Remekun (Rogaška)

Ljubljana - Rogaška po štirih odigranih tekmah ne pozna poraza. V 5. kolu Lige Telemach je na domačem parketu visoko preskočila še Helios Sunse in jih ugnala s 84:61. Cory Remekun je tekmo končal pri 21 točkah in 10 skokih, z indeksom 27 pa postal MVP kola.

Generalni sponzor

Super sponzor

Sponzorji

Partnerji