Išči po strani...
 

Rogaška v Šenčurju do prve zmage v Ligi Telemach

Ljubljana - V sredo je bila odigrana še zadnja zaostala tekma 1. kola Lige Telemach. Na Gorenjskem sta se pomerili moštvi Šenčurja Gorenjske gradbene družbe ter Rogaške. Slednja se je v drugem polčasu dokopala do prve zmage v državnem prvenstvu (61:77).

Union Olimpija izgubila proti bogatemu Himkiju

Ljubljana - Košarkarji Uniona Olimpije so v 2. kolu EuroCupa z 88:85 izgubili proti Himkiju, bogatemu ruskemu klubu, ki sodi med favorite tekmovanja. Najboljši igralec zmajev je bil Mirza Begić z 18 točkami.

VIDEO: Ruphin proti Grosbasketu atraktivno zabil

Maribor - Košarkarjem Maribora Nove KBM na zaostali tekmi 1. kola ni uspelo premagati Grosbasketa (58:68), je pa zato v eni izmed akcij nasprotnike uspel ugnati Kayembe Tshiabu Ruphin, ki je dve izmed 16 točk dosegel z lepim zabijanjem.

Grosupeljčani preko Maribora ob bok trojici nepremaganih

Ljubljana - Košarkarji Grosbasketa so nadgradili nekoliko nepričakovani uspeh proti Krki in na zaostali tekmi 1. kola Lige Telemach v drugem polčasu zmleli še zasedbo Maribora Nove KBM (58:68). Izbranci Tea Hojča so se z drugim uspehom postavili ob bok Zlatorogu, Tajfunu in Heliosu Sunsem, ki v državnem prvenstvu še ne poznajo poraza.

Asinje: Piršičevi skalp podprvakinj in poraz z debitantkami

Ljubljana - V minulem tednu sta sezono državnega prvenstva začeli še dve slovenski reprezentantki in obe na uvodni tekmi zmagali. Nika Barič (14 točk) je bila s Sparta&kom uspešna na gostovanju v Vologdi, medtem ko je Sandra Piršič (8 točk, 12 skokov) z Zamaratom na kolena spravila aktualne podprvakinje iz Rivasa.

VIDEO: Zmaji z visoko razliko odpravili Partizana

Ljubljana - Košarkarji Uniona Olimpije nadaljujejo dobre predstave na začetku nove sezone. V četrtem krogu lige Aba so zabeležili tretjo zmago in v Stožicah z 29 točkami razlike (87:58) premagali šestkratnega prvaka Partizana.

Generalni sponzor

Sponzorji

Partnerji