Išči po strani...
 

Danes, ob 19.00, spletni prenos Zlatorog : Tajfun

Ljubljana - S ponedeljkovo tekmo v Laškem košarkarji Lige Telemach vstopajo v končnico te sezone. Tekmo med Zlatorogom in Tajfunom, ki se bo začela ob 19. uri, boste lahko vsi ljubitelji košarke spremljali v neposrednem spletnem prenosu na kzs.si.

Razpored prenosov četrtfinala Lige Telemach

Ljubljana - Pred nami je četrtfinale Lige Telemach, ki se začenja že v ponedeljek in, s katerega bomo ponudili vsaj pet prenosov na TV SLO ali kzs.si, v primeru tretjih tekem pa še kakšnega več. Razpored si lahko ogledate spodaj.

MVP drugega dela Lige Telemach: S. Zagorac (Zlatorog L.)

Ljubljana - Košarkarji Lige Telemach so zaključili drugi del tekmovanja. Ekipe so odigrale po deset tekem, na katerih se je najbolj izkazal Sašo Zagorac. Center Zlatoroga je s povprečnim statističnim indeksom 20,8 postal MVP, z 19,2 točke na tekmo pa tudi najboljši strelec tega dela tekmovanja.

VIDEO: Rogaška z Grosbasketom tudi v četrtfinalu

Ljubljana - Varovanci Damjana Novakovića so si v 10. kolu Lige Telemach za prvaka z zmago v Grosupljem priborili končno 3. mesto. To jim v četrtfinalnem nizu, ki se zadnje začenja v torek, znova prineslo dvoboj z Grosbasketom.

MVP 10. kola Lige Telemach za prvaka: A. Omić (U. Olimpija)

Ljubljana - Zaključen je redni del Lige Telemach. V zadnjem, 10. kolu so tekme določile četrtfinalne pare. V ligi za prvaka se je v tem kolu najbolj izkazal Alen Omić, ki je Union Olimpijo vodil do zmage proti Tajfunu in tako postal MVP kola.

Znani vsi četrtfinalni pari Lige Telemach

Ljubljana - Po sredinih tekmah 10. kola drugega dela Lige Telemach so znani vsi pari prvega dela končnice te sezone. V polfinalnem nizu, ki se začenja v torek, se bo Krki po robu postavil Portorož, Union Olimpija bo igrala proti Heliosu Suns, Rogaško čaka dvoboj z Grosbasketom, Zlatorog pa srečanje s Tajfunom.

Generalni sponzor

Super sponzor

Sponzorji

Partnerji