Išči po strani...
 

Alen Omić bo odslej igral za Gran Canario

Slovenski reprezentančni center Alen Omić se po treh letih poslavlja od Uniona Olimpije. 23-letni igralec bo kariero nadaljeval pri španskem prvoligašu Gran Canarii. Union Olimpija in španski klub sta se že uspešno dogovorila glede prestopa igralca.

Saša Zagorac se vrača k Unionu Olimpiji

Ljubljana - Union Olimpija je po Mitji Nikoliću in Mihi Laporniku močnejša še za enega slovenskega reprezentanta, ki je na širšem spisku selektorja Zdovca za EuroBasket 2015. 2-letno pogodbo je z zmaji podpisal 31-letni in 206 cm visoki krilni center Saša Zagorac, ki se vrača v Ljubljano.

Blaž Mahkovic ostaja pri Unionu Olimpiji

Ljubljana - Član Uniona Olimpije tudi v prihodnji sezoni ostaja slovenski reprezentant Blaž Mahkovic, ki se v teh dneh mudi na pripravah za EuroBasket 2015 v Zrečah.

Zlatoroga okrepil tudi Branislav Djekić

Laško - Po tem, ko se je Košarkarski klub Zlatorog v tem tednu okrepil že z Vujasinovićem in Čebaškom, je novi član ekipe postal še 24-letni Branislav Djekić.

Pregled sodelujočih ekip v sezoni 2015/16

Ljubljana - Ob zaključku postopkov Komisije za licenciranje in prejemu pisnih potrditev klubov, ki so izrazili željo za sodelovanje v višjem rangu tekmovanja, objavljamo razdelitev moških članskih ekip po stopnjah tekmovanja v tekmovalni sezoni 2015/2016.

Čebašek tretja okrepitev Zlatoroga

Laško - Ekipa Košarkarskega kluba Zlatorog se vztrajno krepi. Enoletno sodelovanje s klubom je sklenil 24-letni Jakob Čebašek, ki je nazadnje igral pri lokalnem tekmecu Elektri.

Generalni sponzor

Super sponzor

Sponzorji

Partnerji