Išči po strani...
 

Helios Sunsi pred novo pomembno tekmo v boju za Ligo za prvaka

Ljubljana - V sredo se začenja 15. kolo Lige Telemach. Na uvodni tekmi se bosta v Škofji Loki pomerili zasedbi LTH Castingsa in Helios Sunsev. Obračun ekip, ki se potegujeta za napredovanje v Ligo za prvaka, bo na sporedu ob 20. uri, v živo pa ga bo moč spremljati tudi preko spletnega prenosa.

Elektra in Hopsi v torek zaključujejo 14. kolo Lige Telemach

Ljubljana - Do konca 14. kola Lige Telemach je ostala le še tekma med Elektro in Hopsi. Srečanje bo v Šoštanju na sporedu v torek, 9. februarja, ob 20. uri.

VIDEO: Po izenačeni tekmi Laščani do zmage v končnici

Ljubljana - V Laškem je v 14. kolu Lige Telemach potekala napeta tekma. Zlatorog je na domačem parketu v sami končnici ugnal Šenčur GGD​, potem ko sta bili ekipi celotno tekmo vseskozi tesno skupaj.

Rogaška po zmagi v Domžalah korak od Lige za prvaka

Ljubljana - Košarkarji Rogaške se po tesni končnici z gostovanja v Domžalah vračajo z 11. zmago v Ligi Telemach. Na parketu Hale Komunalnega centra so bili z 68:66 boljši od Helios Sunsev. Odločilni točki sta s črte prostih metov prispevala Cory Remekun in Milivoje Mijović.

Posnetek tekme Zlatorog : Šenčur

Ljubljana - Ljubitelji košarke ste si v 14. kolu Lige Telemach ogledali derbi med Zlatorogom in Šenčurjem Gorenjsko gradbeno družbo, ki ga je dobila zasedba Aleša Pipana. Posnetek tekme je na voljo tu.

Hopsi močnejši za hrvaškega centra

Ljubljana - Moštvo Hopsov se bo v nadaljevanje Lige Telemach podali močnejši za hrvaškega centra Josipa Mikulića (215 cm, 1993). Polzelo ob tem zapuščata Američana Amric Fields in Avery Dingman.

Generalni sponzor

Super sponzor

Sponzorji

Partnerji