Išči po strani...
 

VIDEO: Helios v Škofji Loki do pomembne zmage

Ljubljana - Helios Sunsi so v sredo v Škofji Loki zmagali na pomembni tekmi v boju za preboj v Ligo Telemach za prvaka. Še drugič v sezoni ugnali LTH Castings.

TOP 5 14. kola Lige Telemach

Ljubljana - Najbolj atraktivna posameznika 14. kola #LigaTelemach sta bila Hugh Robertson iz Helios Sunsev in Vlatko Čančar iz LTH Catingsa.

MVP 14. kola Lige Telemach: Cory Remekun (Rogaška)

Ljubljana - V 14. kolu Lige Telemach je Rogaška dosegla pomembno zmago na gostovanju v Domžalah. ob zmagi proti Helios Sunsem se je izkazal ameriški center Cory Remekun, ki je z indeksom 32 več kot prepričljivo postal MVP kola.

Helios Sunsi še drugič v sezoni boljši od LTH Castingsa

Ljubljana - Košarkarji Heliosa se veselijo pomembne zmage v boju za uvrstitev med najboljše tri ekipe prvega dela Lige Telemach, ki bodo sezono nadaljevale v borbi za prvaka. Na gostovanju v Škofji Loki so še drugič v sezoni premagali LTH Castings, tokrat z 81:67.

POSNETEK TEKME LTH Castings : Helios Suns

Škofja Loka - Kot vselej po koncu prenosa, je tudi tokrat na voljo posnetek tekme LTH Castings : Helios Suns, ki jo je z 81:65 dobila domžalska zasedba.

Roman Horvat znova na parketu

Ljubljana - Šenčur Gorenjsko gradbeno družbo v prihodnjih tednih čaka srdit boj za napredovanje v Ligo Telemach za prvaka, obenem pa bo ta nastopil tudi v četrtfinalu Pokala Spar. Pred pomembnimi obračuni so Gorenjci v svoje vrste znova dodali Romana Horvata (200 cm, 1971).

Generalni sponzor

Super sponzor

Sponzorji

Partnerji