Iskanje trenutno ni na razpolago.
Išči po strani...
 

Državni prvaki danes začenjajo novo sezono

Novo mesto - Košarkarji Krke danes začenjajo priprave na novo sezono, v kateri bodo po dolgih letih od tačetka nastopali tudi v Ligi Telemach!

Domžalčani odslej pod imenom Helios Suns Domžale

Domžale - Nova sezona predstavlja novo obdobje za košarkarski klub v Domžalah. Klub ima novega trenerja in se bo predstavil s svežo, mlado, a trdno ekipo. Z atraktivno igro, novim imenom, podobo, barvami, novimi dresi, posodobljeno dvorano in drugimi inovativnimi zabavnimi vložki, bo KK Helios izstopal in presegal pričakovanja.

Halil Kanacević nov košarkar Uniona Olimpije

Ljubljana - Union Olimpija se je dogovorila za enoletno sodelovanje s Halilom Kanacevićem. Gre za 203 cm visokega in 22-letnega košarkarja, ki lahko igra na obeh centrskih položajih.

Začetek nove sezone za Uniona Olimpijo

Ljubljana - Košarkarji članske ekipe Uniona Olimpije so se zbrali v ljubljanskih Stožicah, kjer so začeli s pripravami na novo sezono. Strokovni štab na čelu s trenerjem Alešem Pipanom je zbrane igralce nagovoril na kratkem sestanku, potem pa je sledil uvodni trening v sezono.

Pri Zlatorogu se je za začetek zbralo 15 igralcev

Laško - V KK Zlatorog so se s ponedeljkovim večernim treningom začele priprave na novo sezono. V dvorani Tri lilije se je zbralo 15 igralcev.

Člani Elektre začeli s pripravami za sezono 2014/2015

Šoštanj - V ponedeljek je pod vodstvom trenerja Rajka Rituperja s pripravami začela članska ekipa KK Elektra, prisoten je bil tudi uradni predstavnik kluba Franci Vah. Pomočnik trenerja Jernej Kobale se bo zaradi poškodbe treningom pridružil naslednji teden.

KONČNICA LIGE TELEMACH V SEZONI 2013/2014

Foto tedna

KK Krka - sedmič državni prvak med člani!

KK Krka - sedmič državni prvak med člani!

Koledar dogodkov

Ni izbranih dogodkov

Generalni sponzor

Sponzorji

Partnerji