Išči po strani...

MVP 8. kola Lige Telemach za prvaka: M. Milošević (Zlatorog L.)

23.04.2014 / Tekmovanja Liga Telemach Naslovnica

Ljubljana - Košarkarji Zlatoroga so v 8. kolu Lige Telemach za prvaka po preobratu ugnali rogaško ter se razveselili tretje zmage v tem delu tekmovanja. Eden najbolj pomembnih mož v vrsti Predraga Milovića je bil Milan Milošević, ki je postal tudi MVP kola.Preberi več

AKTUALNE NOVICE

Po ogorčenih bojih Portorož v četrtfinale, Slovan izpadel

22.04.2014 / Tekmovanja Liga Telemach Naslovnica

Ljubljana - Redki so bili tisti, ki so si upali napovedati tako dramatičen razplet zadnjega, 10. kola Lige Telemach za obstanek. Slovanu, ki je izpadel v 2. SKL, ni pomagala niti zmaga proti Mariborčanom, saj je Tajfun premagal Elektro. V...

POSNETEK TEKME: Hopsi : Union Olimpija

22.04.2014 / Tekmovanja KZS Naslovnica Liga Telemach

Ljubljana - V 8. kolu Lige Telemach za prvaka so košarkarji Uniona Olimpije z 71:62 ugnali Hopse in zabeležili peto zmago. Posnetek tekme si lahko ogledate na spodnji povezavi.

VIDEO: Maribor v Portorožu (začasno) splaval iz nevarnih voda

20.04.2014 / Tekmovanja Naslovnica Liga Telemach

Ljubljana - Maribor Nova KBM je v soboto v Portorožu dosegel pomembno zmago v boju za obstanek v Ligi Telemach. Z njo se je, kot najboljša ekipa znotraj trenutnega kroga ekip z 11 zmagami, povzpel na drugo mesto ter na prag četrtfinala.

MVP 7. kola Lige Telemach za prvaka: D. Gailius (U. Olimpija)

20.04.2014 / Tekmovanja Naslovnica Liga Telemach

Ljubljana - Po nizu porazov je Union Olimpija v soboto dosegla drugo zaporedno zmago. V 7. kolu Lige Telemach za prvaka je bila s 93:64 boljša od Zlatoroga. Razpoložen je bil Deividas Gailius, ki je postal tudi MVP kola.

OSTALE NOVICE

Displaying results 1 to 16 out of 1807

Generalni sponzor

Sponzorji

Partnerji