Išči po strani...

INFOGRAFIKA: Pred začetkom finala Lige Nova KBM

28.05.2016 / Tekmovanja Ostalo Liga Nova KBM Naslovnica

Ljubljana - V nedeljo se bo v Laškem s prvo tekmo med Zlatorogom in Helios Sunsi začelo finale Lige Nova KBM. Obe moštvi sta četrtič v zgodovini le tri zmage oddaljeni od naslova državnega prvaka, še več zanimivosti pa si poglej v spodnji Infografiki.

AKTUALNE NOVICE

V nedeljo začetek finala Lige Nova KBM

27.05.2016 / Tekmovanja Liga Nova KBM Naslovnica

Ljubljana - Ta konec tedna se začenja vrhunec 25. sezone državnega prvenstva. V finalu Lige Nova KBM se bosta merili ekipi Zlatoroga in Helios Sunsev. Prva tekma bo na sporedu to nedeljo, ob 18. uri, v Laškem. Obračun bo z neposrednim...

VIDEO: Trojke Močnika Helios Sunse popeljale v finale

27.05.2016 / Tekmovanja Naslovnica Liga Nova KBM

Ljubljana - Zdesetkana zasedba Helios Sunsev je pripravila presenečenje in v polfinalu izločila Krko, najboljšo ekipo Lige Nova KBM za prvaka. Na odločilni tekmi so bili Domžalčani v gosteh boljši s 77:74.

V finalu 25. sezone moštvi Zlatoroga in Helios Sunsev!

25.05.2016 / Tekmovanja Naslovnica Liga Nova KBM

Ljubljana - Za lovoriko 25. sezone državnega prvenstva se bosta pomerila zasedbi Zlatoroga in Helios Sunsev. Prvi so na odločilni, tretji tekmi polfinalnega niza Lige Nova KBM, pred polnimi tribunami dvorane Tri lilije, še drugič ugnali...

FOTO+VIDEO: Ostrostrelska natančnost Rebca premalo za uspeh

24.05.2016 / Tekmovanja Naslovnica Liga Nova KBM

Ljubljana - Tudi tri trojke Matica Rebca skoraj iz slačilnice niso pomagale Krki, da bi se prebila v finale ‪‎Lige Nova KBM‬. Helios Sunsi so imeli svoja protiorožja. Utrinke tekme najdeš v spodnjem video zapisu.

OSTALE NOVICE

Displaying results 1 to 16 out of 1462

Generalni sponzor

Platinasti sponzor

Srebrni sponzorji

Zlati sponzorji

Bronasti sponzorji

Partnerji