Išči po strani...

Sandi Čebular okrepil moštvo Krke

25.06.2016 / Tekmovanja Naslovnica Liga Nova KBM

Ljubljana - Po sestavi strokovnega štaba članske ekipe v Krki nadaljujemo s sestavljanjem ekipe za naslednjo sezono. Ekipo Krke je na poziciji branilca okrepil 30-letni in 196 cm visoki Sandi Čebular.Preberi več

AKTUALNE NOVICE

Vašl se iz Laškega seli v francoski Chalon Reims

19.06.2016 / Tekmovanja Ostalo Naslovnica Liga Nova KBM

Ljubljana - Eden izmed ključnih igralcev finalista Lige Nova KBM v minuli sezoni, Zlatorog Laškega, in nekdanji reprezentant mlajših starostnih kategorij, Miha Vašl, bo svojo kariero nadaljeval v tujini. Iz Laškega se namreč seli v...

Znani pomočniki Mihevca pri Krki

17.06.2016 / Tekmovanja Naslovnica Liga Nova KBM

Ljubljana - Po prihodu glavnega trenerja Dejana Mihevca so pri Krki izbrali tudi nov strokovni štab članske ekipe. Od minule sezone ostajajo pomočnik Dalibor Damjanovič, kondicijski trener Josip Radakovič in fizioterapevt Borut Škedelj.

Clark Mihevcu iz Tajfuna sledil v Krko

16.06.2016 / Tekmovanja Naslovnica Liga Nova KBM

Ljubljana - Ceola Clark je prva okrepitev Krke na položaju branilca. Američan je zadnji dve sezoni je igral pod vodstvom novega trenerja Novomeščanov Dejana Mihevca in bil eden najbolj zaslužnih za uspehe šentjurskega kluba.

Jakša Vulić ostaja trener prvakov Lige Nova KBM

16.06.2016 / Tekmovanja Naslovnica Liga Nova KBM

Ljubljana - Jakša Vulić, ki je na čelo prve ekipe Helios Sunsev prišel sredi pravkar končane zgodovinske sezone, v kateri so Domžalčani prišli do drugega naslova državnih prvakov, bo na klopi Sunsev sedel tudi prihodnjo sezono.

OSTALE NOVICE

Displaying results 1 to 16 out of 1478

Generalni sponzor

Platinasti sponzor

Srebrni sponzorji

Zlati sponzorji

Bronasti sponzorji

Partnerji