Išči po strani...

Liga Nova KBM: Olimpija po podaljšku boljša od Hopsov

07.01.2018 / Tekmovanja KZS Naslovnica Liga Nova KBM

Ljubljana - Po novoletnem premoru se je v soboto nadaljevalo tekmovanje v Ligi Nova KBM. Na prvi tekmi 12. kola je Sixt Primorska ugnala Šentjur, Zlatorog je izgubil proti Šenčurju, Krka je bila doma boljša od Rogaške, Ilirija je premagala Helios Suns. V nedeljo so Hopsi po podaljšku doma izgubili...Preberi več

AKTUALNE NOVICE

Liga Nova KBM: Helios po zmagi na tretje mesto

20.01.2018 / Tekmovanja KZS Liga Nova KBM Naslovnica

Ljubljana - V petek in soboto so bile na sporedu tekme 14. kola Lige Nova KBM. V petek je Sixt Primorska na izenačenem dvoboju premagala Petrol Olimpijo. V soboto je Šentjur ugnal Šenčur, Zlatorog je nadigral Rogaško, Helios Suns je bil...

Prestopi: Omić novi član Crvene zvezde

20.01.2018 / Tekmovanja KZS Liga Nova KBM Naslovnica

Ljubljana - V novici "Prestopi" bodo zabeleženi prestopi slovenskih reprezentantov, reprezentantk, trenerjev in okrepitve ter odhodi v klubih 1. slovenske košarkarske lige.

V Olimpiji tudi Erazem Lorbek

19.01.2018 / Tekmovanja Reprezentance Naslovnica Liga Nova KBM

Ljubljana - Aktualni državni in pokalni prvaki so v svoje vrste pripeljali novo okrepitev. Ekipi se je pridružil Erazem Lorbek, ki bo imel pravico nastopa v Ligi Nova KBM.

MVP 13. kola Lige Nova KBM: Rashun Jarrel Davis (Rogaška)

17.01.2018 / Tekmovanja KZS Liga Nova KBM Naslovnica

Ljubljana - MVP 13. kola Lige Nova KBM je postal Rashun Davis. Košarkar Rogaške je za zmago svoje ekipe nad Hopsi prispeval 31 točk, 3 skoke, 6 podaj in 1 pridobljeno žogo. S tem je dosegel statistični indeks 33.

OSTALE NOVICE

Displaying results 97 to 112 out of 1768

Generalni sponzor

Platinasta sponzorja

Srebrni sponzorji

Zlati sponzorji

Bronasti sponzorji

Partnerji