Išči po strani...

Iz klubskega podmladka med člane Heliosa tudi Bratec

14.06.2016 / Tekmovanja Naslovnica Liga Nova KBM Fantje U18

Ljubljana - Po Maticu Veselu je pogodbo s Helios Sunsi podpisal še en perspektiven košarkar domžalske generacije 1998. 4-letno zvestobo klubu je namreč obljubil tudi 18-letni Aljaž Bratec.Preberi več

AKTUALNE NOVICE

Sandi Čebular okrepil moštvo Krke

25.06.2016 / Tekmovanja Naslovnica Liga Nova KBM

Ljubljana - Po sestavi strokovnega štaba članske ekipe v Krki nadaljujemo s sestavljanjem ekipe za naslednjo sezono. Ekipo Krke je na poziciji branilca okrepil 30-letni in 196 cm visoki Sandi Čebular.

Vašl se iz Laškega seli v francoski Chalon Reims

19.06.2016 / Tekmovanja Ostalo Naslovnica Liga Nova KBM

Ljubljana - Eden izmed ključnih igralcev finalista Lige Nova KBM v minuli sezoni, Zlatorog Laškega, in nekdanji reprezentant mlajših starostnih kategorij, Miha Vašl, bo svojo kariero nadaljeval v tujini. Iz Laškega se namreč seli v...

Znani pomočniki Mihevca pri Krki

17.06.2016 / Tekmovanja Naslovnica Liga Nova KBM

Ljubljana - Po prihodu glavnega trenerja Dejana Mihevca so pri Krki izbrali tudi nov strokovni štab članske ekipe. Od minule sezone ostajajo pomočnik Dalibor Damjanovič, kondicijski trener Josip Radakovič in fizioterapevt Borut Škedelj.

Clark Mihevcu iz Tajfuna sledil v Krko

16.06.2016 / Tekmovanja Naslovnica Liga Nova KBM

Ljubljana - Ceola Clark je prva okrepitev Krke na položaju branilca. Američan je zadnji dve sezoni je igral pod vodstvom novega trenerja Novomeščanov Dejana Mihevca in bil eden najbolj zaslužnih za uspehe šentjurskega kluba.

OSTALE NOVICE

Displaying results 97 to 112 out of 1478

Generalni sponzor

Platinasti sponzor

Srebrni sponzorji

Zlati sponzorji

Bronasti sponzorji

Partnerji