Išči po strani...

POSNETEK TEKME: Tajfun : Zlatorog

24.01.2015 / Tekmovanja Liga Telemach Naslovnica

Ljubljana - Lokalni derbi v Šentjurju je bil napet do konca, z osmimi točkami razlike pa ga je dobila zasedba Tajfuna, ki je zabeležila štirinajsto zmago. Če ste tekmo zamudili, si jo lahko ogledate v posnetku na naši spletni strani.

AKTUALNE NOVICE

DANAŠNJI SPLETNI PRENOS: Helios Suns : Krka

27.01.2015 / Tekmovanja Naslovnica Liga Telemach

Ljubljana – Po skorajšnjem presenečenju na domačem parketu proti Tajfunu so minuli konec tedna košarkarji Helios Sunsev v Mariboru prikazali popolnoma drugačen obraz in izgubili še drugo zaporedno tekmo pod vodstvom novega trenerja...

Krka na gostovanje v Domžale po šesto zaporedno zmago

26.01.2015 / Tekmovanja Naslovnica Liga Telemach

Ljubljana - V torek se začenja 16. kolo Lige Telemach. V Domžalah bo ob 19. uri gostovala zasedba novomeške Krke, ki bo skušala doseči šesto zaporedno zmago v državnem prvenstvu. Na drugi strani bodo proti aktualnim prvakom motivirani tudi...

Krka z zmago le še za las za Unionom Olimpijo

25.01.2015 / Tekmovanja Naslovnica Liga Telemach

Novo mesto - Slovenski moštvi sta v Ligi ABA zmagali drugič zapored - po sobotnem uspehu Uniona Olimpije proti Metalcu, je deveto zmago sezone v nedeljo dosegla Krka, ki je bila z 72:61 boljša od Levskega iz Sofije.

MVP 15. kola Lige Telemach: Sandi Čebular (Rogaška)

25.01.2015 / Tekmovanja Naslovnica Liga Telemach

Ljubljana - Na uvodni tekmi 15. kola Lige Telemach se je Rogaška v Novem mestu odlično kosala z domačo Krko, ki je tekmo v svoj prid preobrnila šele v zadnji četrtini. V vrsti Slatinčanov se je izkazal Sandi Čebular, ki je postal MVP kola.

OSTALE NOVICE

Displaying results 97 to 112 out of 965

Generalni sponzor

Sponzorji

Partnerji