Išči po strani...

Liga Nova KBM: Hopsi boljši od Tajfuna; Union Olimpija strla odpor Podčetrtka

24.02.2017 / Tekmovanja KZS Ostalo Naslovnica Liga Nova KBM

Ljubljana - Po tednu premora, v katerem smo dobili slovenskega pokalnega prvaka, je znova čas za tekme v Ligi Nova KBM. Na prvi tekmi 19. kola so Hopsi v zadnji četrtini strli odpor Tajfuna. Tudi Union Olimpija je do zmage prišla po preobratu. V Podčetrtku so zmagali z 85:80. Preostale štiri tekme...Preberi več

AKTUALNE NOVICE

Prestopi: Tadej Ferme iz Rogaške Slatine v Koper

22.07.2017 / Tekmovanja KZS Liga Nova KBM Naslovnica

Ljubljana - V novici "Prestopi" bodo zabeleženi prestopi slovenskih reprezentantov, reprezentantk, trenerjev in okrepitve ter odhodi v klubih 1. slovenske košarkarske lige.

Olimpija dobila tekmece v FIBA ligi prvakov

11.07.2017 / Tekmovanja Tujina Liga Nova KBM Naslovnica

Ljubljana - V Ženevi je danes potekal žreb kvalifikacij in skupinskega dela tekmovanja v FIBA ligi prvakov. V boj za naslov se podaja 56 moštev, 24 jih je že uvrščenih v redni del tekmovanja - med njimi tudi ljubljanska Olimpija,...

KK Olimpija Ljubljana z novim predsednikom

04.07.2017 / Tekmovanja Naslovnica Liga Nova KBM

Ljubljana - Danes je v prostorih dvorane Stožice potekala redna letna skupščina KK Olimpija Ljubljana. Skupščina je imenovala novega predsednika, podpredsednike, upravni odbor, nadzorni odbor in disciplinsko komisijo kluba.

Kalan novi predsednik KK Škofja Loka

03.07.2017 / Naslovnica Ostalo Liga Nova KBM

Škofja Loka - Košarkarski klub Škofja Loka v novo sezono vstopa z novim predsednikom kluba. Žal že pokojnega Janeza Gabra bo zamenjal Anže Kalan, ki v klubu deluje že četrt stoletja, zdaj pa je pred njim nov izziv.

OSTALE NOVICE

Displaying results 1073 to 1088 out of 1723

Generalni sponzor

Platinasti sponzor

Srebrni sponzorji

Zlati sponzorji

Bronasti sponzorji

Partnerji