Išči po strani...

Prvaki Lige Telemach začeli priprave na novo sezono

Novo mesto - Zbral se je kompleten strokovni štab, vendar bodo zaradi reprezentančnih obveznosti Aleksandra Sekulića in Gašperja Potočnika treningi ta teden potekali pod vodstvom pomočnika trenerja Simona Petrova in kondicijskega trenerja Josipa Radakoviča.

Treningov se bodo zaenkrat udeležili tisti igralci, ki niso na reprezentančnih pripravah. Veseli smo, da se je v naše vrste vrnil legendarni fizioterapevt Borut Škedelj – Škedo, s katerim smo se dogovorili za dolgoročno sodelovanje.
 
Zelo smo zadovoljni, da bo v naslednjih letih dres našega kluba nosil še en mladinski reprezentant, 18-letni in 206 cm visoki Tomaž Bolčina.
 
Bolčina, ki prihaja iz Heliosa, je eden največjih upov slovenske košarke, trenutno pa se z reprezentanco pripravlja na igranje na evropskem prvenstvu za košarkarje do 18. leta, ki se začne v četrtek v latvijski Liepaji.
 
Bolčina je v minuli sezoni v dresu Heliosa zaigral tudi na petih tekmah ABA lige, še posebej pa se je izkazal proti Maccabiju v Tel Avivu, ko je dosegel 11 točk.


Generalni sponzor

Platinasta sponzorja

Srebrni sponzorji

Zlati sponzorji

Bronasti sponzorji

Partnerji