Išči po strani...

Člani - EUROBASKET 2017

31. avgust - 17. september 2017

 

Telemachovi asi: Murić in Vidmar pripravljena na finalni turnir Lige prvakov

Ljubljana - Edo Murića in Gašper Vidmar sta pred zaključnim turnirjem Lige prvakov z zmago v turškem DP potrdila dobro formo. Luka Dončić in Jaka Blažič sta odigrala prvi dve četrtfinalni tekmi Evrolige. Dvojni dvojček Gezima Morine, v dobri strelski formi tudi Tomaž Bolčina.

Telemachovi asi: Goran Dragić sezono v ligi NBA zaključil brez končnice

Ljubljana - Za Goranom Dragićem je ena najboljši sezon v njegovi karieri, saj je v povprečju na tekmo dosegel 20,3 točke. Jaka Blažič in Luka Dončić začenjata z četrtfinalom evrolige,

Telemachovi asi: Omić prvak evropskega pokal; Dončić MVP kola v Španiji

Ljubljana - Alen Omić se je z ekipo Unicaje veselil naslova v evropskem pokalu. Luka Dončić je postal MVP 28. kola španskega državnega prvenstva. Na tekmi proti Baskonii je zbral statistični indeks 32. Gorana Dragića v prihodnjem tednu čakata odločilni tekmi v boju za končnico.

Telemachovi asi: Murić in Vidmar na zaključnem turnirju lige prvakov

Ljubljana - Edu Muriću in Gašperju Vidmarju se je uspelo uvrstiti na zaključni turnir lige prvakov. Goran Dragić je še vedno v igri za uvrstitev v končnico lige NBA. 18 točk Jake Klobučarja v Turčiji, Alena Omića v sredo čaka odločilna tekma v finalu evropskega pokala.

Telemachovi asi: Blažičeva Baskonia ugnala Nikolićev Brose

Ljubljana - Aleksej Nikolić je ob porazu ekipe Brose proti Baskonii, za katero igra Jaka Blažič zbral 8 podaj. Matic Rebec je postal MVP kola Lige Nova KBM za prvaka. Dončić do nove zmage na El Clasicu, Alena Omića v tem tednu čaka finale Eurocupa.

Telemachovi asi: Alen Omić z Unicajo v finalu evropskega pokala

Ljubljana - Alenu Omiću se je uspelo uvrstiti v finale evropskega pokala - prva tekma bo na sporedu 28. marca. Odlične predstave Gorana Dragića, ki se je z ekipo iz Miami prebil na mesta, ki vodijo v končnico. Šiško z Ilirijo v 1. SKL, 19 točk Klobučarja v Turčiji.

Generalni sponzor

Platinasti sponzor

Srebrni sponzorji

Zlati sponzorji

Bronasti sponzorji

Partnerji