Išči po strani...

Člani - SP 2014 (Španija, 30. avgust - 14. september)

 

Goran Dragić igralec, ki je najbolj napredoval v Ligi NBA

Ljubljana - Goran Dragić je odlično sezono 2013/14, v kateri je pokazal, da sodi med najboljše košarkarje sveta, kronal z nagrado za košarkarja, ki je v sezoni 2013/14 v Ligi NBA najbolj napredoval! Nagrada je vsako leto podarjena igralcu, ki je pokazal največji napredek v primerjavi s prejšnjo sezono.

Lorbek in Zdovc po finale EuroChallenga

Ljubljana - Domen Lorbek in Jure Zdovc bosta z Royal Hali Geziantepom v petek zvečer igrala polfinalno srečanje z Reggio Emilio, na katerem bosta poskušala zmagati in si priigrati veliki finale.

Asi: Prepelič s 23 točkami in 7 trojkami popeljal Banvit do zmage

Ljubljana - Klemen Prepelič je s predstavo sezone v državnem prvenstvu Turčije Banvit popeljal do visoke zmage (101:58). Dosegel je 23 točk, kar je največ v tej sezoni, in zadel sedem metov za tri točke.

Lorbek in Nachbar že na zaključnem turnirju Evrolige

Istanbul - Boštjan Nachbar in Erazem Lorbek sta si z Regal Barcelono na tretji četrtfinalni tekmi priigrala tretjo zaporedno zmago nad Galatasarayem in se uvrstila na zaključni turnir najboljše četverice. Lorbek je k zmagi prispeval 9 točk, Nachbar pa 8.

Nagrada predsednika RS za prostovoljstvo na EP 2013

Ljubljana - Predsednik republike Borut Pahor je danes podelil nagrado in priznanja za izjemne dosežke Republike Slovenije na področju prostovoljstva za leto 2013. Priznanje za izjemne dosežke so prejeli tudi prostovoljci na EuroBasketu 2013!

Anketa o vplivu EuroBasketa 2013 na Ljubljano

Ljubljana - Fakulteta za šport v Ljubljani skupaj z litovsko športno univerzo in Univerzo v Valencii izvaja raziskavo o družbenem vplivu EuroBasketa 2013 na Ljubljano in vse košarkarske navdušence prosi, da izpolnejo anketo na spodnji povezavi.

STROKOVNI ŠTAB REPREZENTANCE

Jure Zdovc

selektor

Gašper Potočnik

pomočnik selektorja

Stefanos Dedas

pomočnik selektorja

Chris Thomas

pomočnik selektorja

Tomaž Brinec

trener za telesno pripravo

Asist. Marko Macura, dr. med.

zdravnik

Primarij asist. Branko Cvetičanin, dr. med.

zdravnik

Martin Klešnik

fizioterapevt

Gregor Zdolšek

maser

Matej Likar

tehnični vodja

Jernej Bobič

snemalec

Matej Avanzo

direktor članskih reprezentanc

Anže Blažič

predstavnik za odnose z javnostmi

Generalni sponzor

Sponzorji

Partnerji