Išči po strani...

Kadetinje (U16) - EP DIVIZIJE B 2014 (Talin - Estonija, 31. julij - 10. avgust)

 

Alilović glavni trener mladincev, Fink kadetinj

Ljubljana - Izvršni odbor Košarkarske zveze Slovenije je na redni aprilski seji imenoval dva nova glavna trenerja dveh mlajših reprezentanc, mladincev in kadetinj.

Košarkaricam Athlete Celja 3. mesto v Jadranski ligi

Ljubljana - V Podgorici se je zaključil finalni turnir 13. sezone ženske Jadranske lige. Athlete Celje se v domovino vrača z bronastim odličjem, potem ko je na tekmi malega finala s 57:50 ugnal domačo Budućnost.

Athlete Celje v petek v polfinalu Jadranske lige

Ljubljana - Košarkarice celjskega Athleteja se mudijo v Podgorici, kjer jih v petek, ob 16. uri, čaka polfinalni obračun zaključnega turnirja Jadranske lige. Zasedbo trenerja Damirja Grgiča uvodoma čaka srečanje z beograjsko Crveno zvezdo.

Athlete Celje v polfinalu jadranske lige proti Crveni zvezdi

Ljubljana - Podgorica bo gostila finalni turnir te sezone ženske jadranske lige. Nanj se je uvrstil tudi Athlete Celje, ki mu je sobotni žreb v polfinalu namenil obračun s Crveno zvezdo. Ta bo na sporedu v petek, 7. marca, ob 16. uri.

Kadetinje Athlete Celja in Triglava na F4 jadranske lige

Ljubljana - Vzporedno s člansko žensko Jadransko ligo je drugo leto zapored enako tekmovanje potekalo tudi za kadetske ekipe. Tudi tam sta za največja uspeha poskrbela Athlete Celje in Triglav, ki bosta s svojima zasedbama nastopila na finalnem turnirju najboljše četverice.

Mlajše kategorije navdušile na ženskem All-Starsu

Ljubljana - Gimnazija Bežigrad to soboto gosti ženski All-Stars, na katerem se bodo predstavili vsi rodovi slovenske košarke. Dogajanje lahko spremljate preko statistike v živo in preko spletnega prenosa.

Generalni sponzor

Sponzorji

Partnerji