Išči po strani...

Mladinke (U18) - EP DIVIZIJE A 2014 (Matosinhos - Portugalska, 17. - 27. julij)

 

Mladinke so se zbrale za turnejo po Kitajski

Postojna - Po mladinih so se zbrale tudi mladinke, ki bodo v torek odpotovale na turnejo po Kitajski, kjer bodo odigrale 9 mednarodnih tekem v treh različnih krajih.

Domžalčanke zadnje potnice v polfinale državnega prvenstva

Ljubljana - Dve koli pred koncem ligaškega dela v 1. SKL za ženske so si Domžalčanke kot zadnje zagotovile mesto v polfinalu. Na tekmi številnih prostih metov so bile s 73:65 boljše od Odeje. Pred zaključnim turnirjem pokalnega tekmovanja uspešne tudi Triglavanke in Celjanke.

Košarkaricam Athlete Celja 3. mesto v Jadranski ligi

Ljubljana - V Podgorici se je zaključil finalni turnir 13. sezone ženske Jadranske lige. Athlete Celje se v domovino vrača z bronastim odličjem, potem ko je na tekmi malega finala s 57:50 ugnal domačo Budućnost.

Athlete Celje v polfinalu jadranske lige proti Crveni zvezdi

Ljubljana - Podgorica bo gostila finalni turnir te sezone ženske jadranske lige. Nanj se je uvrstil tudi Athlete Celje, ki mu je sobotni žreb v polfinalu namenil obračun s Crveno zvezdo. Ta bo na sporedu v petek, 7. marca, ob 16. uri.

Mlajše kategorije navdušile na ženskem All-Starsu

Ljubljana - Gimnazija Bežigrad to soboto gosti ženski All-Stars, na katerem se bodo predstavili vsi rodovi slovenske košarke. Dogajanje lahko spremljate preko statistike v živo in preko spletnega prenosa.

Selekcija 1. SKL za ženske odpotovala na Madžarsko

Ljubljana - Selekcija košarkaric 1. SKL za ženske gostuje v Körmendu. V soboto se je tam pomerila z madžarsko mlado reprezentanco in jo ugnala z 78:65. Izbranke selektorja Toma Orešnika v ponedeljek (11.00) čakata še ena tekma z istimi nasprotnicami.

Generalni sponzor

Sponzorji

Partnerji