Išči po strani...
 

Reprezentanci košarke 3x3 v Andori do vozovnic za EP!

Escaldes - Slovenski reprezentanci v košarki 3x3 se iz kvalifikacijskega turnirja v Andori vračata z odličnimi novicami. Obe sta si namreč s svojima uvrstitvama zagotovili vozovnico na letošnje evropsko prvenstvo, kjer bosta branili srebrni medalji iz leta 2014.

Kerovi po dolgih letih osvojili turnir Samsung košarke 3x3

Ljubljana – V soboto se je v dolenjski prestolnici uspešno odvil drugi kvalifikacijski turnir letošnje sezone Samsung državnega prvenstva v košarki 3x3. V nekoliko okrnjeni konkurenci, saj je zaradi nastopov na turnirjih v tujini manjkalo kar nekaj najboljših ekip, so se med člani zmage veselili Kerovi.

Vrhunski slovenski uvod v kvalifikacije za EP v košarki 3x3

Escaldes - Pet tekem in pet zmag. To je izkupiček slovenskih članskih reprezentanc po prvem dnevu kvalifikacij za evropsko prvenstvo, ki ta vikend potekajo v Escaldesu v Andori. Dekleta so ugnala Andoro (11:7) in Belorusijo (21:8), fantje pa Gruzijo (15:8), Latvijo (21:8) in Irsko (21:13).

Članski reprezentanci v košarki 3x3 odpotovali v Andoro

Ljubljana - V Escaldesu v Andori se v soboto začenjajo kvalifikacije za evropsko prvenstvo v košarki 3x3. Na igrišče se bosta tam podali tudi obe slovenski članski reprezentanci.

Koledar dogodkov

Samsung DP košarke 3x3

02.07.2016 09:00

3. kval. turnir Samsung DP košarke 3x3 (Piran, Tartinijev trg)

16.07.2016 09:00

4. kval. turnir Samsung DP košarke 3x3 (Laško, Trubarjevo nabrežje)

Ostali turnirji po Sloveniji

Ni izbranih dogodkov

Generalni sponzor

Sponzorji

Uradni opremljevalec

Organizator

Partnerji

Medijski sponzorji