Išči po strani...
 

Državni prvaki iz Lozane na finale FIBA svetovne turneje 3X3

Ljubljana - Slovenijo bodo prvič zgodovini na finalnem turnirju FIBA 3X3 svetovne turneje zastopale kar tri ekipe. Med elitno dvanajsterico na svetu, ki se bo 15. in 16. oktobra borila v Abu Dabiju, so se z 2. mestom na Mastersu v Lozani zavihteli še košarkarji ekipe Trbovelj.

Končana je sezona Samsung državnega prvenstva košarke 3x3

Ljubljana – S turnirjem Ljubljana Open se je v soboto zaključila letošnja sezona Samsung državnega prvenstva v košarki 3x3. Novi prvaki v ulični košarki so med člani postali košarkarji zasedbe Gostilna morski konjiček Logodesign, med dekleti pa so se še tretjič zapored zmage razveselile članice ekipe Gotiva.

Na finalu svetovne turneje 3x3 tudi Ljubljana-Brezovica

Ljubljana - Slovenija bo na finalu FIBA 3X3 svetovne turneje v Abu Dabiju (15. in 16. oktober) imela najmanj dve ekipi. Po Prošport Škorcih, ki so zmagali na turnirju Masters v Pragi, je minuli vikend v Pekingu ekipa Ljubljane-Brezovice osvojila drugo mesto in bo prav tako nastopila med 16 najboljšimi ekipami na svetu.

V Ljubljani bomo dobili nove prvake Samsung košarke 3x3

Ljubljana - To soboto se na Kongresnem trgu v Ljubljani obeta pravi košarkarski spektakel. Na sporedu bo finalno dejanje te sezone Samsung košarke 3x3, uradnega državnega prvenstva Košarkarske zveze Slovenije v ulični košarki. Na turnirju Ljubljana Open bomo dobili nove prvake v kar šestih kategorijah!

Koledar dogodkov

Ni izbranih dogodkov

Generalni sponzor

Sponzorji

Uradni opremljevalec

Organizator

Partnerji

Medijski sponzorji