Išči po strani...
 

Prošport Škorci tretji na finalu FIBA svetovne turneje 3x3

Tokio - V japonski prestolnici se je zaključila letošnja sezona FIBA svetovne turneje 3x3. Na finalnem turnirju, na katerem je sodelovalo 12 najboljših ekip v ulični košarki s celotnega sveta, je kranjska zasedba Prošport Škorcev osvojila tretje mesto.

Obe slovenski moštvi v četrtfinale finala FIBA svetovne turneje 3x3

Tokio - V japonskem Tokiu se je v soboto zgodaj zjutraj po slovenskem času začel finalni turnir FIBA svetovne turneje 3x3. Na daljnem vzhodu nastopata tudi ekipi Kranja in Trbovelj, ki po predtekmovanju ostajata v borbi za 20 tisoč ameriških dolarjev nagrade.

Dve slovenski ekipi na Japonskem v boj za 20 tisočakov

Tokio - Na daljnem vzhodu bo ta konec potekal finalni turnir FIBA svetovne turneje košarke 3x3. V Tokiu bosta nastopali tudi dve slovenski ekipi - Get-Wet.org in Prošport Škorci, ki sta si vozovnico zagotovili z uvrstitvijo v finale turnirja serije Masters v Lozani.

Slovenci na univerzitetnem SP deveti

Ljubljana - V brazilskem Slavadorju se je zaključilo študentsko svetovno prvenstvo v košarki 3x3. V konkurenci 11 ekip iz devetih držav je slovenska vrsta iz Univerze v Ljubljani, ki so jo sestavljali Luka Snoj, Dario Babić, Klemen Trdin in Tilen Iskra osvojila končno deveto mesto.

Foto utrinek

Slovenski reprezentanci sta se iz 1. uradnega evropskega prvenstva košarke 3x3 vrnili z dvema srebrnima kolajnama.

Slovenski reprezentanci sta se iz 1. uradnega evropskega prvenstva košarke 3x3 vrnili z dvema srebrnima kolajnama.

Koledar dogodkov

Ni izbranih dogodkov

Generalni sponzor

Sponzorji

Uradni opremljevalec

Uradna obutev

Partnerji

Medijski sponzorji