Išči po strani...
 

Kranjčani do 2. mesta na FIBA 3X3 svetovni turneji

Ljubljana - V prestolnici Združenih arabskih emiratov Abu Dabiju se je zaključila letošnja sezona FIBA 3X3 svetovne turneje. Na finalnem turnirju se je zbralo 12 najboljših ekip na svetu, med njimi tri slovenske, ki so tekmovanje vse končale med najboljšo peterico. Najvišje so se zavihteli člani zasedbe Kranja, ki so zasedli končno drugo...

Trojica slovenskih ekip med svetovno elito košarke 3x3

Ljubljana - V četrtek se v prestolnici Združenih arabskih emiratov Abu Dabiju začenja finalni turnir FIBA 3X3 svetovne turneje v ulični košarki. Na vrhuncu sezone bodo med elitno dvanajsterico barve Slovenije prvič zastopala kar tri moštva (iz Ljubljane, Trbovelj in Kranja).

Prihodnji teden 2. Memorialni turnir Filipa Štembergerja

Ljubljana - Leto je naokoli. V soboto, 26. septembra, bo v Savskem naselju potekal 2. Memorialni turnir Filipa Štembergerja v ulični košarki.

Državni prvaki iz Lozane na finale FIBA svetovne turneje 3X3

Ljubljana - Slovenijo bodo prvič zgodovini na finalnem turnirju FIBA 3X3 svetovne turneje zastopale kar tri ekipe. Med elitno dvanajsterico na svetu, ki se bo 15. in 16. oktobra borila v Abu Dabiju, so se z 2. mestom na Mastersu v Lozani zavihteli še košarkarji ekipe Trbovelj.

Koledar dogodkov

Ni izbranih dogodkov

Generalni sponzor

Sponzorji

Uradni opremljevalec

Organizator

Partnerji

Medijski sponzorji