Išči po strani...
 

V ŽIVO: zaključni turnir 3x3: Kranjčanom ni uspelo, Ljubljana : Piran ob 16:25

Ljubljana - V Abu Dabiju se je uspešno začel dvodnevni zaključni turnir letošnje serije FIBA 3x3 World Tour, na katerem nastopajo tudi tri slovenske ekipe. Ekipi Ljubljane in Pirana sta si kot prvi priborili nastop v četrtfinalu, kjer se bosta pomerili med sabo. Kot zadnja si je nastop med osmerico najboljših zagotovila še ekipa Kranja.

Ljubljanske študentke svetovno ligo zaključile s porazom v četrtfinalu

Xiamen - Študentke Univerze v Ljubljani so se predstavile na zaključku svetovne lige v košarki 3x3. Po uspešnih igrah v predtekmovanju, so morale v četrtfinalni tekmi priznati premoč študentkam iz Kanade. Boljše razpoloženje po porazu je v ekipo prinesla Urša Žibert, ki je slavila v metanju trojk.

Fantastično: Slovenska 3x3 reprezentanca do brona na SP

Ljubljana/Guangzhou - Slovenska 3x3 reprezentanca je osvojila bronasto medaljo na svetovnem prvenstvu na Kitajskem. V tekmi za tretje mesto so Špance ugnali z rezultatom 18:17.

Študentke UL odpotovale na zaključek SUL v košarki 3x3

Ljubljana - Danes so v organizaciji Športne zveze Univerze v Ljubljani in Slovenske univerzitetne športne zveze na zaključek svetovne univerzitetne lige v košarki 3x3 odpotovale študentke Univerze v Ljubljani.

Koledar dogodkov

Samsung DP košarke 3x3

Ni izbranih dogodkov

Ostali turnirji po Sloveniji

Ni izbranih dogodkov

Generalni sponzor

Sponzorji

Uradni opremljevalec

Organizator

Partnerji

Medijski sponzorji