Išči po strani...
 

Helios Suns k članom dodal še tretjega mladca

Ljubljana - Zasedba Helios Suns bo v novi sezoni veliko pozornosti namenila mladim in obenem izredno talentiranim košarkarjem iz klubskega podmladka. Iz domžalskega mladinskega pogona, ki slovi po izredno kakovostnem delu, se bo po Maticu Veselu in Aljažu Bratcu članski vrsti pridružil tudi Urban Oman (197 cm, 1998).

Škorci novi državni prvaki, zabijalci navdušili vse zbrane

Ljubljana - Finalni turnir Samsung državnega prvenstva v košarki 3x3 je na Kongresni trg znova zvabil staro in mlado, obiskovalci iz vse Slovenije pa so uživali v borbi košarkarjev pod košem in spektakularnimi zabijanji skupine Dunk Elite. Novi državni prvaki v kategoriji članov so postali košarkarji Škorcev.

V soboto na Kongresnem trgu finale Samsung košarke 3x3

Ljubljana - To soboto bo na Kongresnem trgu v Ljubljani potekal pravi košarkarski spektakel. Na sporedu bo finalno dejanje te sezone Samsung košarke 3x3, uradnega državnega prvenstva Košarkarske zveze Slovenije v ulični košarki. Na turnirju Ljubljana Open bomo dobili nove prvake v kar sedmih kategorijah!

Ljubljana na finale FIBA 3X3 svetovne turneje!

Ljubljana - Slovenija ima od nedelje prvo uradno udeleženko finala FIBA 3X3 svetovne turneje. To je postala zasedba Ljubljane, ki je v osvojila Masters v Pragi. Jasmin Hercegovac je bil izbran za najkoristnejšega košarkarja turnirja.

Koledar dogodkov

Samsung DP košarke 3x3

Ni izbranih dogodkov

Ostali turnirji po Sloveniji

Ni izbranih dogodkov

Generalni sponzor

Sponzorji

Uradni opremljevalec

Organizator

Partnerji

Medijski sponzorji