Išči po strani...
 

Univerza v Ljubljani prvak EP univerz v košarki 3x3

Kragujevac - Od 23. 7. 2015 do 26. 7. 2015 je v Kragujevcu potekalo 2. evropsko univerzitetno prvenstvo v košarki 3x3. Na omenjenem tekmovanju je nastopalo 12 moških in 10 ženskih univerzitetnih košarkarskih ekip iz različnih evropskih univerz.

V Laškem končan zadnji regionalni turnir Samsung košarke 3x3

Ljubljana - Minulo soboto je v Laškem potekal še zadnji kvalifikacijski turnir Samsung državnega prvenstva v košarki 3x3. Na druženju, ki je potekalo v okviru festivala Pivo in cvetje, ni bilo presenečenj. Zmaga med člani je pripadla Gostilni morski konjiček iz Pivke, med dekleti pa zasedbi Gotiva.

V soboto v Laškem zadnji regionalni turnir

Ljubljana - V soboto bo v Laškem izjemno pestro. Ne le zaradi festivala Pivo in cvetje, pač pa tudi zaradi turnirja v ulični košarki, ki se bo na Trubarjevem nabrežju odvil v okviru Samsung državnega prvenstva košarke 3x3.

Morski konjički osvojili še drugi zaporedni turnir

Ljubljana - V soboto se je uspešno zaključil še tretji regionalni turnir Samsung košarke 3x3, uradnega državnega prvenstva v ulični košarki. Tekmovanje je tokrat prvič potekalo v Piranu na Tartinijevem trgu. Med člani je še drugič zapored zmagala Gostilna Morski konjiček Pivka, medtem ko je med damami s konkurenco pometla Gotiva.

Koledar dogodkov

15.08.2015 10:00

Ljubljana OPEN (Ljubljana, Kongresni trg)

Generalni sponzor

Sponzorji

Uradni opremljevalec

Organizator

Partnerji

Medijski sponzorji