Išči po strani...
 

Ljubljana sezono zaključila z 2. mestom na FIBA 3x3 All Stars

Ljubljana - Košarkarji Ljubljane so na zaključnem turnirju sezone 2016 (FIBA 3x3 All Stars) v Dohi zasedli drugo mesto. V finalu so morali košarkarji iz prestolnice priznati premoč ekipi Novi Sad AlWahda iz Združenih arabskih emiratov (21:12).

IZJEMEN USPEH: Ljubljančani prvaki serije FIBA 3x3 World Tour

Ljubljana - V Abu Dabiju se je finalni turnir letošnje serije FIBA 3x3 zaključil z izjemnim uspehom slovenske klubske 3x3 košarke. Moštvo Ljubljane je namreč v finalu premagalo japonski Hamamatsu in se tako veselilo naslova prvaka omenjene serije. Na turnirju sta nastopili še moštvi Kranja in Pirana, ki sta svojo pot zaključili v...

Ljubljanske študentke svetovno ligo zaključile s porazom v četrtfinalu

Xiamen - Študentke Univerze v Ljubljani so se predstavile na zaključku svetovne lige v košarki 3x3. Po uspešnih igrah v predtekmovanju, so morale v četrtfinalni tekmi priznati premoč študentkam iz Kanade. Boljše razpoloženje po porazu je v ekipo prinesla Urša Žibert, ki je slavila v metanju trojk.

Fantastično: Slovenska 3x3 reprezentanca do brona na SP

Ljubljana/Guangzhou - Slovenska 3x3 reprezentanca je osvojila bronasto medaljo na svetovnem prvenstvu na Kitajskem. V tekmi za tretje mesto so Špance ugnali z rezultatom 18:17.

Koledar dogodkov

Samsung DP košarke 3x3

Ni izbranih dogodkov

Ostali turnirji po Sloveniji

Ni izbranih dogodkov

Generalni sponzor

Sponzorji

Uradni opremljevalec

Organizator

Partnerji

Medijski sponzorji