Išči po strani...
 

3x3: Uspešno zaključen prvi FIBA 3x3 Fast Track Training kamp

Ljubljana - V Szolnokiju na Madžarskem je med 6. in 8. januarjem potekal prvi FIBA 3x3 Fast Track Training kamp, ki predstavlja začetno verzijo programa, ki ga je FIBA ponudila nacionalnim zvezam. Nanj so bile poleg Slovenije povabljene le še tri reprezetnance, kar je nedvomno lepo priznanje za Košarkarsko zvezo Slovenije.

Slovenija del prvega FIBA 3x3 Fast Track Training kampa

Ljubljana - V Szolnokiju na Madžarskem bo od 6. do 8. januarja potekal prvi FIBA 3x3 Fast Track Training kamp. Nanj so bile poleg Slovenije povabljene le še tri reprezetnance, namen programa pa je nadgradnja košarkarskega znanja fantov in deklet, starih do 18 let, hkrati pa tudi priprava na nastop na olimpijskih igrah.

Ljubljana sezono zaključila z 2. mestom na FIBA 3x3 All Stars

Ljubljana - Košarkarji Ljubljane so na zaključnem turnirju sezone 2016 (FIBA 3x3 All Stars) v Dohi zasedli drugo mesto. V finalu so morali košarkarji iz prestolnice priznati premoč ekipi Novi Sad AlWahda iz Združenih arabskih emiratov (21:12).

IZJEMEN USPEH: Ljubljančani prvaki serije FIBA 3x3 World Tour

Ljubljana - V Abu Dabiju se je finalni turnir letošnje serije FIBA 3x3 zaključil z izjemnim uspehom slovenske klubske 3x3 košarke. Moštvo Ljubljane je namreč v finalu premagalo japonski Hamamatsu in se tako veselilo naslova prvaka omenjene serije. Na turnirju sta nastopili še moštvi Kranja in Pirana, ki sta svojo pot zaključili v...

Koledar dogodkov

Samsung DP košarke 3x3

Ni izbranih dogodkov

Ostali turnirji po Sloveniji

Ni izbranih dogodkov

Generalni sponzor

Sponzorji

Uradni opremljevalec

Organizator

Partnerji

Medijski sponzorji