Išči po strani...
 

Košarka 3x3: Znani tekmeci Slovenije na svetovnem prvenstvu

Ljubljana - FIBA je objavila skupine za prihajajoče svetovno prvenstvo v košarki 3X3. Slovenija, ki je na prejšnjem SP dosegla 3. mesto, se bo v skupini B pomerili z Romunijo, Francijo, Salvadorjem in Filipini.

V Postojni prvi trening nacionalnega programa 3x3 za fante U18

Ljubljana - Danes je v Postojni potekal prvi pregledni trening nacionalnega programa za fante U18 v košarki 3x3. Treninga se je udeležilo 27 košarkarjev, nekaj jih je manjkalo zaradi poškodb in kvalifikacij za nastop na zaključnem turnirju državnega prvenstva fantov do 19 let.

3x3: Uspešno zaključen prvi FIBA 3x3 Fast Track Training kamp

Ljubljana - V Szolnokiju na Madžarskem je med 6. in 8. januarjem potekal prvi FIBA 3x3 Fast Track Training kamp, ki predstavlja začetno verzijo programa, ki ga je FIBA ponudila nacionalnim zvezam. Nanj so bile poleg Slovenije povabljene le še tri reprezetnance, kar je nedvomno lepo priznanje za Košarkarsko zvezo Slovenije.

Slovenija del prvega FIBA 3x3 Fast Track Training kampa

Ljubljana - V Szolnokiju na Madžarskem bo od 6. do 8. januarja potekal prvi FIBA 3x3 Fast Track Training kamp. Nanj so bile poleg Slovenije povabljene le še tri reprezetnance, namen programa pa je nadgradnja košarkarskega znanja fantov in deklet, starih do 18 let, hkrati pa tudi priprava na nastop na olimpijskih igrah.

Koledar dogodkov

Samsung DP košarke 3x3

Ni izbranih dogodkov

Ostali turnirji po Sloveniji

Ni izbranih dogodkov

Generalni sponzor

Sponzorji

Uradni opremljevalec

Organizator

Partnerji

Medijski sponzorji