Išči po strani...
 

VIDEO: V Novem mestu uličarje dež pregnal v dvorano

Ljubljana - V Novem mestu je Samsung državno prvenstvo košarke 3x3 minulo soboto gostilo drugi turnir te sezone. Kljub dežju, ki je tekmovanje pregnal v dvorano, dobre volje ni manjkalo.

Samsung košarka 3x3 v soboto prihaja na Obalo

Ljubljana - Po Ljubljani in Novem mestu se Samsung košarka 3x3 seli na Obalo. To soboto bo Tartinijev trg v Piranu gostil tretji turnir uradnega državnega prvenstva Košarkarske zveze Slovenije v ulični košarki.

FOTO+VIDEO: Gašper Ovnik obiskal Tabor KZS za fante

Postojna - Košarkarje na 40. Taboru KZS za fante so v sredo obiskali košakrjarji Gimnazije Šentvid, ki so pred kratkim postali svetovni prvaki v košarki 3c3 med srednješolci, ter slovenski reprezentant v košarki 3x3, Gašper Ovnik. Ta je mladim košarkarskim navdušencem podelil nekaj uporabnih nasvetov. Dan se je zaključil s tekmami košarke 3x3...

3x3 Ljubljana do dveh vozovnic na turnirja Masters

Ljubljana - Ekipa 3x3 Ljubljane (Tomo Čajič, Blaž Črešnar, Jasmin Hercegovac, Aleš Kunc) je minuli vikend osvojila dva turnirja. V soboto je bila najboljša na turnirju v Abu Dabiju, dan kasneje pa zmagala še v Grčiji na finalu tamkajšnjega državnega prvenstva.

Koledar dogodkov

Samsung DP košarke 3x3

02.07.2016 09:00

3. kval. turnir Samsung DP košarke 3x3 (Piran, Tartinijev trg)

16.07.2016 09:00

4. kval. turnir Samsung DP košarke 3x3 (Laško, Trubarjevo nabrežje)

Ostali turnirji po Sloveniji

Ni izbranih dogodkov

Generalni sponzor

Sponzorji

Uradni opremljevalec

Organizator

Partnerji

Medijski sponzorji