Išči po strani...
 

Študentska ekipa odhaja na svetovno prvenstvo košarke 3x3

Ljubljana - V teh dneh se v Brazilijo odpravlja slovenska ekipa 3x3 Univerze v Ljubljani, ki nas bo zastopala na svetovnem univerzitetnem prvenstvu v ulični košarki.

Slovenski reprezentanci iz EP 3x3 s srebrnima medaljama!

Bukarešta - Na evropskem prvenstvu v ulični košarki, ki je ta konec tedna potekal v romunski Bukarešti, je Slovenija dosegla nov izjemen uspeh, saj sta tako moška kot ženska reprezentanca osvojili srebrno kolajno. Dekleta so v finalu s 13:16 morala priznati premoč Rusiji, fantje pa so s 16:18 klonili proti Romunom.

Slovenski reprezentanci v polfinalu evropskega prvenstva 3x3!

Bukarešta - Drugi tekmovalni dan na 1. uradnem evropskem prvenstvu v ulični košarki se je za moško in žensko reprezentanco končal izjemno. Obe sta se uvrstili v četrtfinale, z novima zmagama pa se podajata v nedeljske boje medalje.

Fantje na EP 3x3 že v četrtfinalu, dekleta blizu napredovanju

Bukarešta - V romunski prestolnici se je začelo prvo evropsko prvenstvo v ulični košarki. Slovenska moška reprezentanca je prvi dan brezhibno opravila z obema predtekmovalnima tekmecema ter se tako že uvrstila v četrtfinale, blizu temu pa je tudi ženska zasedba, ki po dveh tekmah premore polovičen izkupiček.

Foto utrinek

11. sezona Samsung DP košarke 3x3 je uspešno končana. Vidimo se znova prihodnje poletje!

11. sezona Samsung DP košarke 3x3 je uspešno končana. Vidimo se znova prihodnje poletje!

Koledar dogodkov

11.10.2014 00:00

FIBA 3X3 finale (11. in 12. 10., Japonska, Tokio)

Generalni sponzor

Sponzorji

Uradni opremljevalec

Uradna obutev

Partnerji

Medijski sponzorji