Išči po strani...
 

1. SKL (Ž): Do zmage Celjanke, Slatničanke in Ljubljančanke

Ljubljana - Končalo se je osmo kolo 1. SKL za ženske. V Celju so domače košarkarice proti Mariborčankam zabeležile osmo zmago v tej sezoni (93:49), v Rogaški Slatini so zmago prav tako slavile domačinke, ki so ugnale ekipo iz Domžal (52:45), košarkarice Ilirije pa so bile boljše od Grosupeljčank (64:52).

1. SKL za ženske: Celjanke zanesljivo premagale Domžalčanke

Ljubljana - Po reprezentančnem premoru so se na parket vrnile košarkarice v 1. SKL za ženske. V vnaprej delegirani tekmi 16. kola, ki bo sicer v celoti odigrano šele v februarju, so košarkarice Athlete Celja premagale ekipo Domžal z rezultatom 91:37.

Košarkarice Ježice za točko boljše od Konjičank

Ljubljana - Z današnjo tekmo med Ježico in Konjicami se je začelo 8. kolo 1. SKL za ženske. V izredno zanimivem obračunu so v končnici minimalno zmago (65:64) slavile domače košarkarice, ki so vknjižile tretjo zmago v tej sezoni.

MVP 7. kola 1. SKL (Ž): Katja Klančnik (Konjice)

Ljubljana - Košarkarica Konjic Katja Klančnik je že drugič v tej sezoni postala MVP kola. 25-letna krilna košarkarica je na tekmi proti Grosupljemu, ki so Konjičanke dobile z rezultatom 72:48, zbrala 16 točk, 10 skokov, 5 podaj in 7 pridobljenih žog (indeks: 27).

FOTO: Ilirija do zmage na prvi domači tekmi v tej sezoni

Ljubljana - S sobotnimi tekmami 7. kola se je nadaljevala 1. SKL za ženske. Na sporedu so bili štirje dvoboji, do zmage pa so prišle košarkarice Triglava, Konjic, Ilirije in Athlete Celje. Mariborčanke so bile v tem kolu proste.

MVP 4. kola 1. SKL (Ž): Andrea Marić (Athlete Celje)

Ljubljana - S tekmo med Mariborom in Ilirijo se je zaključilo 4. kolo državnega prvenstva za dekleta. MVP kola je postala 19-letna košarkarica Athlete Celja Andrea Marić, ki je na tekmi proti Ježici dosegla 22 točk, 11 skokov, podajo, pridobljeno žogo in 2 blokadi (indeks: 27).

Generalni sponzor

Platinasti sponzor

Srebrni sponzorji

Zlati sponzorji

Bronasti sponzorji

Partnerji