Išči po strani...
 

V sredo v Celju obračun Athleta in Maribora

Ljubljana - Na zadnji tekmi 12. kola, ki je bila na sredo prestavljena zaradi obveznosti slovenskih prvakinj v ženski jadranski ligi, se bosta v Celju pomerili zasedbi Athleta in Maribora. Tekma se bo v dvorani Gimnazije Celje center začela ob 20. uri.

Asinje: Eva Lisec postala MVP kola v Jadranski ligi

Ljubljana - Košarkarice Athlete Celja so minuli konec tedna v Jadranski ligi zabeležile osmo zmago. Z makedonskim Badelom niso imele težjega dela, ob zmagi (91:53) pa se je izkazala Eva Lisec, ki je vknjižila 22 točk in 17 skokov. Z indeksom 37 je slovenska reprezentantka postala MVP 11. kola.

Novi zanesljivi zmagi Triglava in Grosbasketa

Ljubljana - Košarkarice Triglava in Grosbasketa tudi v 12. kolu nista dopustili, da bi nasprotnice ogrozile njihovo vlogo favoritinj. Kranjčanke so slavile zmago na gostovanju v Slovenskih Konjicah (46:79), Grosupeljčanke pa v Domžalah (36:61).

Celjanke na krilih Lisčeve pometle z makedonskimi tekmicami

Ljubljana - 11. kolo ženske jadranske lige se je zaključilo z visoko zmago Athlete Celja. Ta je svoj osmi uspeh v sezoni zabeležil na domačem parketu proti makedonskemu Badelu 1862. Ob zmagi z 91:53 se je izkazala slovenska reprezentantka Eva Lisec z 22 točkami in 17 skoki.

Vodilna ženska trojica nasprotnicam ni dala možnosti

Ljubljana - Po skorajda mesecu dni premora so košarkarice odigrale prve tekme državnega prvenstva. Vodilna trojica po prvi polovici rednega dela na prvih tekmah v letu 2015 ni dala možnosti za presenečenje. Še najbolj se je naprezal Grosbasket, ki je Mariborčanke doma ugnal z 61:49.

Triglavanke z zmago v četrtfinale Jadranske lige

Ljubljana - V četrtek se je zaključilo 10. kolo ženske Jadranske lige, po katerem je znano, da bosta v četrtfinalu zaigrali vsaj dve slovenski ekipi. Athlete Celju se je med elitno osmerico pridružil Triglav, ki je proti Play Offu (77:71) dosegel četrto zmago v sezoni.

Generalni sponzor

Sponzorji

Partnerji