Išči po strani...
 

MVP 2. kola 1. SKL (Ž): Ela Stergar (Maribor)

Ljubljana - 20-letna košarkarica Maribora Ela Stergar je postala MVP 2. kola državnega prvenstva za ženske. Na dvoboju med Mariborom in Ježico je v 36 minutah v statistiko vpisala 23 točk, 9 skokov, 2 podaji, 6 pridobljenih žog in 1 blokado (statistični indeks 34).

MVP 3. kola 1. SKL (Ž): Annamaria Prezelj (Athlete Celje)

Ljubljana - 19-letna Annamaria Prezelj je na tekmi proti ekipi Grosupljega dosegla 18 točk, zbrala skok in pet podaj ter pridobila kar deset žog. S statističnim indeksom 29 je postala MVP 3. kola 1. SKL za ženske.

Asinje: Prezljeva znova blestela - tokrat pridobila kar 10 žog

Ljubljana - V preteklem tednu so dekleta, ki jih čez dober mesec čaka zaključek kvalifikacij za Eurobasket, prikazala dobre predstave. Znova je zablestela košarkarica Athlete Celje Annamaria Prezelj, ki je v 3. kolu SKL pridobila 10 žog.

Mariborčanke slavile zmago na štajerskem derbiju

Ljubljana - Mariborčanke so z rezultatom 63:59 slavile na gostovanju v Slovenskih Konjicah. Triglav je s kar 47 točkami razlike ugnal ekipo Janine. V zadnji tekmi dneva so aktualne državne prvakinje iz Celja v Grosupljem prišle do prve zmage v novi sezoni (100:56).

Ilirija v Domžalah slavila visoko zmago

Ljubljana – S tekmo med Domžalami in Ilirijo se je začelo tretje kolo državnega prvenstva za ženske. Ljubljančanke so že na začetku zagospodarile na parketu in slavile z 81:50. Preostala tri srečanja tretjega kola bodo na sporedu v soboto.

Mariborčanke v domači dvorani ugnale Ježico

Ljubljana - Košarkarice Maribora so prišle do druge zmage v novi sezoni državnega prvenstva za ženske. V svoji dvorani so premagale Ježico z rezultatom 73:55. V soboto sta zmago slavili ekipi Triglava (73:45 proti Iliriji) in Konjic (61:58 po podaljšku proti Domžalam).

Generalni sponzor

Platinasti sponzor

Srebrni sponzorji

Zlati sponzorji

Bronasti sponzorji

Partnerji