Išči po strani...
 

1. SKL (Ž): Na zaostali tekmi 10. kola Ježica ugnala Domžale

Ljubljana - Na zaostali tekmi 10. kola državnega prvenstva za ženske sta se pomerili ekipi Domžal in Ježice. Boljše so bile gostje iz Ljubljane, ki so zmagale z rezultatom 66:37 ter tako zabeležile svojo četrto zmago v tej sezoni.

MVP 12. kola 1. SKL (Ž): Rebeka Abramovič (Triglav)

Ljubljana - MVP 12. kola 1. SKL za ženske je postala 23-letna slovenska reprezentantka in košarkarica kranjskega Triglava Rebeka Abramovič, ki je na srečanju proti Janini v statistiko vpisala 16 točk, 9 skokov, 4 podaje in 5 prid žog - statistični indeks 26.

1. SKL (Ž): Konjičanke do zmage v Mariboru

Ljubljana - V soboto je potekala 12. kolo 1. SKL za ženske. Aktualne državne prvakinje iz Celja so bile boljše od Grosupeljčank (80:49), kranjski Triglav pa od slatniške Janine (67:44). V štajerskem derbiju so Konjičanke ugnale Mariborčanke (64:62), ljubljanska Ilirija je doma premagala Domžale (74:51).

MVP 11. kola 1. SKL (Ž): Althea Gwashavanhu in Shante Marie Evans (obe Athlete Celje)

Ljubljana - Najkoristnejši igralki 11. kola 1. SKL za ženske sta postali košarkarici Athlete Celja Althea Gwashavanhu in Shante Marie Evans. Na srečanju proti Janini sta zbrali statistični indeks 36.

1. SKL (ž): Triglav boljši od Ilirije

Ljubljana - Po tritedenskem odmoru so se na parket vrnile košarkarice v 1. SKL. Maribor je zmagal na gostovanju na Ježici, Konjičanke so bile boljše od Domžalčank, Athlete Celje pa je visoko ugnal slatniško Janino. V derbiju 11. kola je kranjski Triglav prišel do zmage proti Iliriji.

ŽENSKI ALL STARS 2017: Selekcija vzhoda do zmage; Iva Slonjšak MVP

Ljubljana - V Mariboru se je uspešno končal ženski All Stars 2017, na katerem smo spremljali šest obračunov. Najprej so se na parketu predstavile košarkarice v mlajših starostnih kategorij (U13, U14, U16, U18), nato smo spremljali obračun VIP ekip, vrhunec večera pa je bila tekma med selekcijo zahoda in vzhoda, ki je pripadla slednjim (77:74).

Generalni sponzor

Platinasti sponzor

Srebrni sponzorji

Zlati sponzorji

Bronasti sponzorji

Partnerji