Išči po strani...
 

VIDEO: Celjanke suvereno do novega naslova prvakinj

Ljubljana - Košarkarice Athlete Celja so dobile tudi tretjo tekmo finala državnega prvenstva in petič zapovrstjo, skupno pa 12. v svojih zgodovini postale državne prvakinje.

Košarkarice Athlete Celja še 12. državne prvakinje!

Ljubljana - Košarkarice Athlete Celja so še petič zapored in skupno 12. postale državne prvakinje. Finalni niz te sezone proti kranjskemu Triglavu so dobile s 3:0 v zmagah, potem ko so na domačem parketu izkoristile prvo zaključno žogo in slavile zmago z 79:59.

VIDEO: Celjanke s suvereno zmago na pragu novega naslova

Ljubljana - Košarkarice Athlete Celja le še zmaga loči od 12. naslova državnih prvakinj. Triglavu tudi na drugi tekmi finalnega niza niso dale niti najmanjših možnosti za zmago.

Celjanke z novo suvereno zmago do zaključne žogice

Kranj - Košarkarice Athlete Celja so le še zmago oddaljene od 12. naslova državnih prvakinj. Suvereno so dobile tudi drugo tekmo finala te sezone, potem ko so Triglav v kranjski dvorani na Planini ugnale z 78:54. Prvo zaključno žogico bodo imele v ponedeljek, ob 18. uri, v Celju.

VIDEO: Celjankam prva finalna tekma

Ljubljana - Prva finalna tekme te sezone državnega prvenstva za košarkarice se je resda končala z visoko razliko (85:65), a na srečanju Athlete Celja in Triglava se je igrala dobra košarka, videti pa je bilo mogoče kar nekaj lepih potez.

Athlete Celje dobilo uvodno tekmo finalnega niza

Celje - Košarkarice Athlete Celja so zmagovalke prve tekme finalnega niza 25. sezone državnega prvenstva za košarkarice. Na parketu Gimnazije Celje – Center so bile z 85:56 boljše od Triglava. Druga tekma bo na sporedu ta petek, ob 20. uri, v Kranju. Ekipi v finalnem nizu igrata na tri dobljena srečanja.

Generalni sponzor

Platinasti sponzor

Srebrni sponzorji

Zlati sponzorji

Bronasti sponzorji

Partnerji