Išči po strani...
 

Athlete, Triglav in Grosuplje dobili nasprotnike v MŽRKL

Ljubljana - V petek je v Slavonskem Brosu potekal žreb pred novo sezono Mednarodne ženske regionalne košarkarske lige, v kateri bodo tudi v novi sezoni igrali trije slovenski klubi - Athlete Celje, Triglav in Grosuplje.

Ambasadorka Maja Erkić okrepila italijanske podprvakinje

Ljubljana - Slovenska reprezentantka in ambasadorka letošnjega evropskega prvenstva za dekleta U18 Maja Erkić bo svojo športno pot nadaljevala v Italiji. Po sezoni v matičnem klubu se bo preselila na Sicilijo, kjer je okrepila Raguso, aktualno podprvakinjo pri naših vzhodnih sosedih.

Damir Grgič trener Athlete Celja še naslednji dve sezoni

Ljubljana - ŽKK Athlete Celje, ki je v minuli sezoni osvojil obe domači lovoriki, bo tudi v prihodnje vodil Damir Grgič. Selektor ženske članske reprezentance in glavni trener deklet U18, ki jih poleti v knežjem mestu čaka nastop na evropskem prvenstvu, je s klubom podaljšal sodelovanje za dve leti.

Prijave za nastop v sezoni 2015/16 za člane in članice

Ljubljana - Na osnovi določb Tekmovalnega pravilnika objavljamo razpis za prijavo ekip v kategorijah člani in članice za nastop vtekmovalni sezoni 2015/16.

Tina Jakovina ostaja v dresu državnih prvakinj

Ljubljana - Slovenska reprezentantka Tina Jakovina (182 cm, 1992) bo tudi v prihodnje igrala za Athlete Celje, s katerim je v minuli sezoni osvojila obe domači lovoriki, v ženski jadranski ligi pa segla po četrtem mestu. 22-letna košarkarica je s štajerskim klubom sklenila novo enoletno sodelovanje.

Zala Friškovec prva okrepitev Celjank za prihodnjo sezono

Prva okrepitev ŽKK Athlete Celje za sezono 2015/2016 je kandidatka za slovensko kadetsko in mladinsko reprezentanco Zala Friškovec (1999, 175 cm), ki je s klubom podpisala petletno pogodbo.

Generalni sponzor

Super sponzor

Sponzorji

Partnerji