Išči po strani...
 

Athlete Celje močnejši za hrvaško mladinsko reprezentantko

Ljubljana - Članska ekipa ŽKK Athlete Celje ima nov obraz. Trenerju Damirju Grgiču, njegovemu pomočniku Juretu Krajncu in trenerju za telesno pripravljenost Žanetu Bortku, se je pridružila Iva Slonjšak.

Zalarjeva v novi sezoni v dresu srbskega prvoligaša

Ljubljana - Občasna slovenska reprezentantka Polona Zalar (175 cm, 1991) bo svojo športno pot nadaljevala v Srbiji. Pred začetkom nove sezone je branilka okrepila prvoligaša iz Vrbasa.

Podprvakinje v novo sezono s pomlajeno ekipo

Ljubljana - Članska ekipa Triglava, ki je s pripravami na novo sezono začela 10. avgusta, bo v letošnji sezoni ponovno nastopala v treh tekmovanjih - državnem prvenstvu, slovenskem pokalu in v Jadranski ligi (MŽRKL). Ekipa je doživela nekaj kadrovskih sprememb, več pa v nadaljevanju.

Athlete Celje pod košem močnejši za mladinsko reprezentantko

Ljubljana - Slovenska mladinska reprezentantka Althea Gwashavanhu (190 cm, 1997) je nova članica ŽKK Athlete Celje, s katerim je podpisala petletno pogodbo.

Namesto Lisčeve v Celju visoka Hrvatica

Ljubljana - ŽKK Athlete Celje je našel zamenjavo za slovensko reprezentantko Evo Lisec, ki jo je v svoje vrste zvabil italijanski evroligaš Famila Schio. Njeno mesto v zasedbi aktualnih državnih in pokalnih prvakinj bo zasedla Andrea Marić (195 cm, 1997).

Pregled sodelujočih ekip v sezoni 2015/16

Ljubljana - Ob zaključku postopkov Komisije za licenciranje in prejemu pisnih potrditev klubov, ki so izrazili željo za sodelovanje v višjem rangu tekmovanja, objavljamo razdelitev moških članskih ekip po stopnjah tekmovanja v tekmovalni sezoni 2015/2016.

Generalni sponzor

Super sponzor

Sponzorji

Partnerji