Išči po strani...
 

FOTO: 1. SKL (Ž): Celjanke trinajstič do naslova državnih prvakinj!

Ljubljana - V sredo je bila na sporedu tretja tekma finala ženskega državnega prvenstva. Ekipa Athlete Celja je proti Triglavu dosegla že tretjo in tudi odločilno zmago z rezultatom 66:61. Tako so Celjanke po osvojitvi naslova pokalnih zmagovalk in Lige WABA sezono sklenile še z osvojitvijo naslova državnih prvakinj.

1. SKL (Ž): Celje le še zmago oddaljeno od novega naslova

Ljubljana - V ponedeljek je bilo na sporedu drugo finalno srečanje med Triglavom in Athlete Celjem. Celjanke so zmagale drugo tekmo v finalni seriji z rezultatom 60:50 in so le še zmago oddaljene od 13. zvezdice.

1. SKL (Ž): Celjanke povedle v finalni seriji

Ljubljana - V Celju se je začelo finale državnega prvenstva za ženske med Athlete Celjem in Triglavom. Prvo srečanje je pripadlo Celjankam, ki so zmagale z rezultatom 66:54 ter v finalni seriji povedle z 1:0.

1. SKL (Ž): Celjanke kljub krajšemu strelskemu mrku zanesljivo v finale

Ljubljana - Dobili smo še druge udeleženke finala državnega prvenstva za ženske. Košarkarice Athlete Celja so se z dvema zmagama nad Konjicami pridružile Triglavu, s katerim se bodo pomerile za naslov državnih prvakinj.

1. SKL (Ž): Triglav prvi finalist, Celjanke na pol poti

Ljubljana - Košarkarice Triglava so se z dvema zanesljivima zmagama proti ekipi Ilirije uvrstile v finale državnega prvenstva. Do zmage so na prvem polfinalnem srečanju prišle tudi Celjanke, ki so bile boljše od Konjic. Druga polfinalna tekma bo na sporedu že jutri.

1. SKL (Ž): Triglav proti Iliriji do prve polfinalne zmage

Ljubljana - V 1. SKL za ženske se je tekmovanje prevesilo v zaključno fazo. V prvem polfinalu sta na parket stopili ekipi Triglava in Ilirije, do zmage so prišle košarkarice Triglava. Ekipi Athlete Celja in Konjic bosta prvo tekmo polfinala odigrali v ponedeljek.

Generalni sponzor

Platinasti sponzor

Srebrni sponzorji

Zlati sponzorji

Bronasti sponzorji

Partnerji