Išči po strani...
 

Pregled sodelujočih ekip v sezoni 2015/16

Ljubljana - Ob zaključku postopkov Komisije za licenciranje in prejemu pisnih potrditev klubov, ki so izrazili željo za sodelovanje v višjem rangu tekmovanja, objavljamo razdelitev moških članskih ekip po stopnjah tekmovanja v tekmovalni sezoni 2015/2016.

Eva Lisec z italijanskimi prvakinjami v Evroligo

Ljubljana - Po Maji Erkić (Ragusa) in Rebeki Abramovič (Girona) dve leti pred iztekom pogodbe ŽKK Athlete Celje zapušča tudi 20-letna Eva Lisec, ki odhaja k italijanskemu prvaku in evroligašu Famili Wuber Schio, s katerim je podpisala štiriletno pogodbo.

Košarkarica Athlete Celja MVP EP U20

Ljubljana - V Podgorici se je zaključilo evropsko prvenstvo divizije B za dekleta U20. Brez poraza je prvo mesto osvojila reprezentanca BIH, v kateri je blestela članica celjskega Athleta Marica Gajić.

Athlete, Triglav in Grosuplje dobili nasprotnike v MŽRKL

Ljubljana - V petek je v Slavonskem Brosu potekal žreb pred novo sezono Mednarodne ženske regionalne košarkarske lige, v kateri bodo tudi v novi sezoni igrali trije slovenski klubi - Athlete Celje, Triglav in Grosuplje.

Ambasadorka Maja Erkić okrepila italijanske podprvakinje

Ljubljana - Slovenska reprezentantka in ambasadorka letošnjega evropskega prvenstva za dekleta U18 Maja Erkić bo svojo športno pot nadaljevala v Italiji. Po sezoni v matičnem klubu se bo preselila na Sicilijo, kjer je okrepila Raguso, aktualno podprvakinjo pri naših vzhodnih sosedih.

Damir Grgič trener Athlete Celja še naslednji dve sezoni

Ljubljana - ŽKK Athlete Celje, ki je v minuli sezoni osvojil obe domači lovoriki, bo tudi v prihodnje vodil Damir Grgič. Selektor ženske članske reprezentance in glavni trener deklet U18, ki jih poleti v knežjem mestu čaka nastop na evropskem prvenstvu, je s klubom podaljšal sodelovanje za dve leti.

Generalni sponzor

Super sponzor

Sponzorji

Partnerji