Išči po strani...
 

1. SKL (Ž): Triglav in Maribor zanesljivo, 16 trojk Celjank

Ljubljana - Ilirija je proti Domžalam prišla do pete zmage v tej sezoni. Celjanke so ob zmagi proti ekipi Grosupljega zadele kar 16 metov za tri točke, Triglav zanesljivo ugnal Ježico. Na obračunu štajerskih ekipi boljše Mariborčanke.

MVP 9. kola 1. SKL (Ž): Althea Gwashavanhu (Cinkarna Celje)

Ljubljana - Najkoristnejša igralka 9. kola 1. SKL za ženske je postala Althea Gwashavanhu. Košarkarica Cinkarne Celje je za zmago svoje ekipe nad Mariborom prispevala 26 točk, 11 skokov, 1 podajo, 1 pridobljeno žogo in 1 blokado - statistični indeks 34!

Živa Macura se poslavlja od Ilirije in košarke

Ljubljana – Živa Macura, najkoristnejša košarkarica Ilirije v prejšnji sezoni, zaključuje svojo košarkarsko pot. V dresu Akson Ilirije bo zadnjič nastopila na prvi tekmi 1. kroga Pokala članic 22. decembra, ko se bodo Ilirijanke pomerile z ekipo ŽKD Ježica.

1. SKL (Ž): Triglav zanesljivo boljši od Domžal

Ljubljana - V soboto so bila na sporedu tri srečanja devetega kola 1. SKL za ženske. Vodilna ekipa Cinkarne Celje je zanesljivo ugnala Maribor. Do zmage so v Ljubljani prišle tudi Konjičanke. Košarkarice Grosupljega pa so še drugič v tej sezoni ugnale Ilirijo. V torek je Triglav brez težav ugnal Domžale.

MVP 8. kola 1. SKL (Ž): Iva Slonjšak (Cinkarna Celje)

Ljubljana - MVP 8. kola 1. SKL za ženske je postala Iva Slonjšak. Igralka Cinkarne Celje je na tekmi proti Ježici v statistiko zabeležila 23 točk, 5 skokov, 6 podaj in 7 pridobljenih žog. S tem je dosegla statistični indeks 34.

1. SKL (Ž): Konjice Triglavu prizadejale drugi poraz

Ljubljana - Košarkarice Ilirije so na prvi tekmi 8. kola proti Mariboru prišle do četrte zmage v tej sezoni. Celjanke so na tekmi 1. kola prišle do rutinirane zmage proti Ježici. V soboto so Celjanke na tekmi 8. kola ponovno visoko nadigrale Ježico, Domžale so izgubile z Grosupljem, Konjice so presenetljivo premagale Triglav. Zaostale tekme...

Generalni sponzor

Platinasta sponzorja

Srebrni sponzorji

Zlati sponzorji

Bronasti sponzorji

Partnerji