Išči po strani...
 

MVP 3. kola 1. SKL (Ž): Rebeka Abramovič (Triglav)

Ljubljana - Najkoristnejša košarkarica 3. kola 1. SKL za ženske je postala Rebeka Abramovič. Košarkarica Triglava je na tekmi proti Ježici v statistiko zabeležila 25 točk, pet skokov, pet podaj, štiri ukradene žoge in eno blokado. Valorizacija 35!

1. SKL (Ž): Štajerski derbi Mariboru, Triglav do druge zmage

Ljubljana - V soboto so bile na sporedu vse štiri tekme tretjega kola 1. SKL za ženske. Tretje kolo je z zmago nad Ježico odprl Triglav, Mariborčanke so dobile štajerski obračun proti Konjicam, Akson Ilirija je bila boljša od Domžal, Celjanke pa so zanesljivo odpravile ekipo Grosupljega.

MVP 2. kola 1. SKL (Ž): Urška Žibert (Triglav)

Ljubljana - Najkoristnejša igralka drugega kola rednega dela 1. SKL za ženske je postala Urška Žibert. Košarkarica Triglava je na tekmi proti Domžalam dosegla 21 točk, v statistiko pa je vpisala še 5 skokov, 6 podaj in 3 ukradene žoge - valorizacija 31.

1. SKL (Ž): Celjanke novo sezono začele z visoko zmago

Ljubljana - V petek se je z drugim kolom začelo državno prvenstvo 1. SKL za ženske. Grosuplje je v petek v Ljubljani visoko zmagalo nad Akson Ilirijo. V soboto so Konjice premagale Ježico, Celjanke so brez težav odpravile Maribor, Triglav pa Domžale.

Najuspešnejši trenerji v sezoni 2016/2017

Ljubljana - Ob koncu sezone 2016/2017 je Združenje košarkarskih trenerjev Slovenije izbralo najuspešnejše trenerje sezone in vseh tekmovanj. Izbor je potekal na podlagi spletnega glasovanja članov. Dobitniki bodo prejeli plakete in priznanja v sklopu vidnejših košarkarskih dogodkov.

Ob koncu tedna začetek ligaških tekmovanj

Ljubljana - Izvršni odbor Košarkarske zveze Slovenije je podprl predlog predstavnikov združenj klubov in Društva košarkarskih sodnikov Slovenije glede višine sodniških stroškov. Vsa ligaška tekmovanja se bodo tako začela ob koncu tega tedna.

Generalni sponzor

Platinasta sponzorja

Srebrni sponzorji

Zlati sponzorji

Bronasti sponzorji

Partnerji