Išči po strani...
 

Triglavanke zlahka opravile s Konjičankami

Ljubljana - Košarkarice Triglava so v petek z zmago začele 17. kolo. Na domačem parketu so dosegle 12. zmago, potem ko so bile od Konjičank boljše z 82:43.

MVP 15. kola 1. SKL za ženske: Anja Ilievski (Domžale)

Ljubljana - V sredo se je z zaostalo tekmo zaključilo 15. kolo 1. SKL za ženske. V njem se je prve zmage v sezoni razveselila zasedba Domžal, ki je z odlično predstavo Anje Ilievski Konjičanke ugnala s 67:55. Slednja je postala tudi MVP kola.

F4 ženske jadranske lige v Celju!

Ljubljana - Celje bo prvič v svoji zgodovini gostilo finalni turnir ženske jadranske lige, so sporočili iz borda MŽRKL. F4 14. sezone na Jadranu bo na sporedu 14. in 15. marca. Poleg članic se bodo v dvorani Gimnazije Celje center za naslov v regiji borila tudi dekleta v kategorijah U17 in U15.

Triglavanke na zaostali tekmi premagale Mariborčanke

Ljubljana - Košarkarice Triglava so se z zmago na zaostali tekmi 15. kola državnega prvenstva znova povzpele na drugo mesto prvoligaške lestvice. S 77:60 so bile boljše od Maribora, ki še vedno drži četrto mesto, zadnje, ki vodi v polfinale.

MVP 16. kola 1. SKL za ženske: Martina Osterman (Grosbasket)

Ljubljana - Grosbasket je v nedeljo z vsega šestimi razpoložljivimi košarkaricami dosegel 11. zmago v državnem prvenstvu. Najboljšo tekmo v članski kategoriji je odigrala Martina Osterman, ki je dosegla 34 točk, tem pa dodala še 13 skokov. Z indeksom 39, ki je nov rekord v sezoni, je postala tudi MVP 16. kola.

FOTO: Tekma kariere Ostermanove za skalp Maribora

Ljubljana - Košarkarice Grosbasketa so se v Mariboru dokopale do 11. zmage v državnem prvenstvu in vsaj do srede prevzele 2. mesto na lestvici. Do zmage s 85:51 je Dolenjke s tekmo kariere popeljala Martina Osterman, ki je dosegla 34 točk in 13 skokov (indeks 39).

Generalni sponzor

Super sponzor

Sponzorji

Partnerji