Išči po strani...
 

Pregled prijavljenih ekip v tekmovalno sezono 2017/2018

Ljubljana - Košarkarska zveza Slovenije je objavila seznam prijavljenih ekip v članska ligaška ter pokalna tekmovanja v sezoni 2017/2018.

FOTO: 1. SKL (Ž): Celjanke trinajstič do naslova državnih prvakinj!

Ljubljana - V sredo je bila na sporedu tretja tekma finala ženskega državnega prvenstva. Ekipa Athlete Celja je proti Triglavu dosegla že tretjo in tudi odločilno zmago z rezultatom 66:61. Tako so Celjanke po osvojitvi naslova pokalnih zmagovalk in Lige WABA sezono sklenile še z osvojitvijo naslova državnih prvakinj.

1. SKL (Ž): Celje le še zmago oddaljeno od novega naslova

Ljubljana - V ponedeljek je bilo na sporedu drugo finalno srečanje med Triglavom in Athlete Celjem. Celjanke so zmagale drugo tekmo v finalni seriji z rezultatom 60:50 in so le še zmago oddaljene od 13. zvezdice.

1. SKL (Ž): Celjanke povedle v finalni seriji

Ljubljana - V Celju se je začelo finale državnega prvenstva za ženske med Athlete Celjem in Triglavom. Prvo srečanje je pripadlo Celjankam, ki so zmagale z rezultatom 66:54 ter v finalni seriji povedle z 1:0.

1. SKL (Ž): Celjanke kljub krajšemu strelskemu mrku zanesljivo v finale

Ljubljana - Dobili smo še druge udeleženke finala državnega prvenstva za ženske. Košarkarice Athlete Celja so se z dvema zmagama nad Konjicami pridružile Triglavu, s katerim se bodo pomerile za naslov državnih prvakinj.

1. SKL (Ž): Triglav prvi finalist, Celjanke na pol poti

Ljubljana - Košarkarice Triglava so se z dvema zanesljivima zmagama proti ekipi Ilirije uvrstile v finale državnega prvenstva. Do zmage so na prvem polfinalnem srečanju prišle tudi Celjanke, ki so bile boljše od Konjic. Druga polfinalna tekma bo na sporedu že jutri.

Generalni sponzor

Platinasti sponzor

Srebrni sponzorji

Zlati sponzorji

Bronasti sponzorji

Partnerji