Išči po strani...
 

MVP 18. kola 1. SKL (Ž): Zala Belak (Janina)

Ljubljana - V zadnjem kolu prvega dela sezone v 1. SKL je najkoristnejša igralka kola postala košarkarica Janine Zala Belak. 18-letna branilka je na tekmi proti Mariboru v statistiki vpisala 20 točk, 7 skokov, 2 podaji in 5 pridobljenih žog ter z indeksom 26 postala MVP 18. kola.

1. SKL (Ž): Janina po zmagi nad Mariborom v Ligo za prvaka

Ljubljana - Danes se je zaključil redni del tekmovanja v 1. SKL za ženske. Ježica je morala v ljubljanskem derbiju priznati premoč Iliriji, Janina pa si je z zmago v Mariboru priigrali nastop v Ligi za prvaka. Osemnajsto kolo se je zaključilo z zmago ekipe Grosupljega nad Domžalami. Tekma med Triglavom in Konjicami je bila odigrana v soboto.

MVP 15. kola 1. SKL (Ž): Iva Slonjšak (Athlete Celje)

Ljubljana - Tudi v 15. kolo 1. SKL za ženske je bila najkoristnejša košarkarica iz vrst celjske ekipe. Tokrat je ta naziv pripadel Ivi Slonjšak, ki je na tekmi proti Iliriji dosegla 32 točk, v statistiko pa vpisala še 8 skokov in 3 podaje - statistični indeks 34.

1. SKL (Ž): Konjice do pomembne zmage nad Janino

Ljubljana - V zaostali tekmi 15. kola je po izenačeni in napeti končnici do zmage prišla ekipa Konjic, ki si je tako priigrala vstopnico za Ligo za prvaka. Preostale tekme 15. kola so bile na sporedu v začetku meseca.

MVP 17. kola 1. SKL (Ž): Andrea Marić (Athlete Celje)

Ljubljana - Najkoristnejša košarkarica 17. kola 1. SKL (Ž) je postala košarkarica Athlete Celja, ki je na tekmi proti Mariboru dosegla 39 točk, v statistiko pa vpisala še 24 skokov, 3 podaje in 1 pridobljeno žogo ter tekmo zaključila s statističnim indeksom 54.

1. SKL (Ž): Do zmage Triglav, Ilirija in Janina

Ljubljana - Košarkarice v državnem prvenstvu nadaljujejo z zgoščenim urnikom tekmovanja. V soboto sta bili na sporedu dve tekmi 17. kola. Ilirija je premagala Grosupeljčanke, košarkarice Janine pa so bile boljše od Domžal. Na tekmi 18. kola med Triglavom in Konjicami so do zmage prišle Kranjčanke.

Generalni sponzor

Platinasti sponzor

Srebrni sponzorji

Zlati sponzorji

Bronasti sponzorji

Partnerji