Išči po strani...
 

MVP 5. kola Lige za prvaka 1. SKL (Ž): Anja Klavžar (Ilirija) in Ajša Zdovc (Konjice)

Ljubljana - Najkoristnejši igralki 5. kola Lige za prvaka 1. SKL za ženske sta postali košarkarica Ilirije Anja Klavžar in košarkarica Konjic Ajša Zdovc. Klavžarjeva je na tekmi proti Mariboru zbrala statistični indeks 23, enak dosežek pa je uspel Zdovčevi na tekmi proti Janini.

1. SKL (Ž): Celjankam derbi v Kranju

Ljubljana - V torek in sredo so bile na sporedu tekme 5. kola Lige za prvaka 1. SKL za ženske. Ilirija je v torek slavila zmago v Mariboru. V sredo je ekipa Athlete Celja premagala Triglav, Konjice so ugnale Janino.

1. SKL (Ž): Mariboru štajerski derbi; Triglav do nove zmage

Ljubljana - Na prvem srečanju četrtega kola Lige za prvaka 1. SKL za ženske je v soboto Maribor premagal Konjice. Triglav je bil boljši od Ilirije. Athlete Celje se ta vikend meri na zaključnem turnirju četverice v Ligi WABA, zato bo tekma med Celjankami in Janino odigrana 7. aprila.

#GremoNaBasket - pojdi na tekmo, objavi fotografijo in osvoji nagrado

Ljubljana - Košarkarska zveza Slovenije pripravlja novo tedensko nagradno igro, s katero si lahko priigrate številne lepe nagrade, med drugim tudi dres slovenske košarkarske reprezentance. Nagradna igra se začenja z današnjim dnem in poteka do ponedeljka do 12. ure.

MVP 3. kola Lige za prvaka 1. SKL (Ž): Aida Kalušić (Triglav)

Ljubljana - Najkoristnejša košarkarica 3. kola Lige za prvaka v 1. SKL za ženske je postala Aida Kalušić. 29-letna košarkarica, ki igra na položaju centra, je na tekmi proti Konjicam dosegla indeks 27. Valorizacijo 28 je dosegla Ela Stergar, vendar je ekipa Maribora izgubila proti Janini.

1. SKL (Ž): Athlete Celje do novega para točk

Ljubljana - V torek se je z dvema obračunoma začelo 3. kolo v Ligi za prvaka 1. SKL za ženske. Ekipa Triglava je ugnala Konjice, Janina se je veselila zmage v Mariboru. V sredo sta 3. kolo Lige za prvaka s tekmo v Ljubljani sklenili ekipi Ilirije in Athlete Celja. Z rezultatom 91:65 so bile boljše Štajerke.

Generalni sponzor

Platinasti sponzor

Srebrni sponzorji

Zlati sponzorji

Bronasti sponzorji

Partnerji