Išči po strani...
 

Z zmago Triglava košarkarice začele drugi del prvenstva

Ljubljana - Košarkarice Triglava so z zmago začele drugi del državnega prvenstva. Po negotovem začetku so v nadaljevanju tekme na parketu kranjske dvorane Planina zaigrale veliko bolje in tekmice iz Maribora ugnale z 72:43.

Triglavanke zanesljivo zadržale drugo mesto po prvem delu

Ljubljana - V soboto se je zaključil prvi del državnega prvenstva za košarkarice. Na derbiju 10. kola sta se pomerili zasedbi Grosupljega in kranjskega Triglava. Slednji je tudi v gosteh ugnal tekmice z Dolenjske, potem ko je bil boljši s 64:61. V drugi del, ki se začenja v soboto, 6. februarja, se tako podaja z drugega mesta.

Domžalčanke namučile nerazpoložene Triglavanke

Ljubljana - Končano je predzadnje, 9. kolo prvega dela državnega prvenstva za košarkarice. Ekipi Triglava in Grosupljega sta upravičili vlogo favorita, a obe doživeli dober odpor tekmic. Gorenjke so na koncu z 58:44 ugnale Domžalčanke, Dolenjke pa 65:45 Mariborčanke.

Triglavanke po uvodni četrtini postavile stvari na svoje mesto

Ljubljana - Košarkarice Triglava so se v državnem prvenstvu razveselile šestega uspeha. Na gostovanju v Mariboru so po izenačeni uvodni četrtini, ki so jo domačinke dobile s 17:16, prestavile v višjo prestavo in na koncu slavile zmago s 75:55.

Triglavanke po hudi borbi Superligo začele s porazom

Ljubljana - V regionalni ligi MŽRKL so košarkarice začele z drugim delom. Izmed slovenske trojice klubov v borbi za nastop na zaključnem turnirju ostala kranjski Triglav. Ta je na prvi tekmi Superlige najboljše šesterice po hudi borbi moral priznati premoč podgoriški Budućnosti z 61:69.

Izjemen dan Gjerkeševe premalo za skalp podprvakinj

Ljubljana - Zaključil se je prvi del regionalne lige MŽRKL. Grosupeljčanke so v sredo gostovale v Beogradu. Na tekmi, ki ni odločala o ničemer, so s 56:73 klonile proti zasedbi Radivoja Koraća. Za dolenjsko vrsto je slovenska reprezentantka Alina Gjerkeš dosegla 31 točk.

Generalni sponzor

Super sponzor

Sponzorji

Partnerji