Išči po strani...
 

Asinje: Konec sezone za kapetanko Sandro Piršič

Ljubljana - V Španiji se je zaključil redni del državnega prvenstva. Zamarat s slovensko reprezentančno kapetanko Sandro Piršič je na koncu zasedel 8. mesto in končal sezono.

MVP 20. kola 1. SKL za ženske: Maja Erkić (Athlete Celje)

Ljubljana - Athlete Celje je ligaški del 1. SKL za članice zaključil brez poraza. V zadnjem, 20. kolu so aktualne prvakinje visoko, kar z 91:51, odpravile tekmice iz Grosupljega. S 27 točkami in indeksom 28 se je izkazala Maja Erkić, ki je postala tudi MVP kola.

Kranjčanke v polfinale s prednostjo domačega igrišča

Ljubljana – Zaključen je ligaški del državnega prvenstva za košarkarice. Potem ko so bile vse polfinalistke ter ekipi, ki bosta osvojili prvo in četrto mesto pred končnico, znani že nekaj tednov, je bilo do zadnjega kola odprto le še vprašanje, ali bo z drugega mesta in s tem s prednostjo domačega parketa v polfinale odšel kranjski Triglav...

MVP 19. kola 1. SKL za ženske: Katja Klančnik (Konjice)

Ljubljana - Konjičanke so že pred časom izgubile možnosti za napredovanje v polfinale, a k tekmam še vedno pristopajo zelo resno. To so dokazale v 19. kolu, ko so v Mariboru presenetile domačinke. Izkazala se je Katja Klančnik, ki je postala MVP kola.

Triglav z zmago na pragu drugega mesta pred polfinalom

Ljubljana - Košarkarice Triglava so z zmago v Grosupljem napravile korak in pol k osvojitvi drugega mesta po ligaškem delu državnega prvenstva in s tem prednosti domačega parketa v polfinalnem nizu. Tam se bodo znova srečale z Grosbasketom, ki so ga na tekmi predzadnjega, 19. kola ugnale s 64:59.

MVP 18. kola 1. SKL za ženske: Haleigh A. Lankster (Grosbasket)

Ljubljana - Grosbasket je v 18. kolu državnega prvenstva dosegel 13. zmago. V Slovenskih Konjicah je bil prepričljivo boljši od domače zasedbe. Ob zmagi se je izkazala Američanka Haleigh Alissa Lankster, ki je postala tudi MVP kola.

Generalni sponzor

Super sponzor

Sponzorji

Partnerji