Išči po strani...
 

ŽKD Ilirija bo sodelovala s športno kliniko

Ljubljana - Športna klinika Global Sports Clinic, pod vodstvom dr. Mitje Bračiča, bo odslej igralkam ŽKD Ilirija zagotavljala vrhunske storitve s področja športne diagnostike, meritev in fizioterapije ter skrbela za optimizacijo telesne pripravljenosti igralk.

Athlete Celje in Triglav dobila nasprotnike v ženski regionalni ligi

Ljubljana - Najboljša slovenska ženska kluba zadnjih sezon državnega prvenstva Athlete Celje in Triglav sta dobila nasprotnike za prihodnjo sezono Mednarodne ženske regionalne lige. Med elito na Jadranu v novi sezoni ne bo Grosupljega, ki se je nekaj dni pred žrebom odpovedal nastopu.

Članice Triglava bo v prihodnje vodil Bojan Lazić

Ljubljana - Upravni odbor ŽKK Triglav se je odločil da bo v sezoni 2016/17 člansko ekipo vodil Bojan Lazić, trener z dolgoletnimi trenerskimi in igralskimi izkušnjami.

Seznam prijavljenih ekip za tekmovanja v sezoni 2016/2017

Ljubljana - Košarkarska zveza Slovenije objavlja seznam prijavljenih klubov v ligaška tekmovanja članske kategorije v sezoni 2016/2017.

ŽKD Ilirija okrepila strokovni štab

Ljubljana - Novo vodstvo ŽKD Ilirija nadaljuje s kadrovskimi okrepitvami. Potem, ko je v prejšnjem tednu sklenilo sodelovanje z novim športnim direktorjem Emirjem Haskićem, so v tem tednu zaključili s kadrovanjem strokovnega štaba. Trenerski ekipi Ilirije se bodo v novi sezoni pridružili Goran Jovanović, Alen Ploj in Rankica Šarenac.

ŽKD Ilirija ima novega športnega direktorja

Ljubljana - Dober mesec po nastopu mandata je novo vodstvo ŽKD Ilirija na funkcijo športnega direktorja imenovalo Emirja Haskića. Emir Haskić bo s svojimi bogatimi izkušnjami kot trener in pomočnik selektorja kar treh članskih reprezentanc skrbel za uresničitev strategije razvoja kluba, ki se v sezoni 2016/2017 vrača v 1. SKL za ženske.

Generalni sponzor

Platinasti sponzor

Srebrni sponzorji

Zlati sponzorji

Bronasti sponzorji

Partnerji