Išči po strani...
 

Kapetanka Athlete Celja se seli k turškemu prvoligašu na Ciper

Ljubljana - Dosedanja kapetanka ŽKK Athlete Celje Marica Gajić bo kariero nadaljevala pri ambicioznem turškem prvoligašu Yakin Doguju, s katerim je podpisala dolgoročno pogodbo. Yakin Dogu je trenutno na 7. mestu v najmočnejši ligi v Evropi, njegov cilj pa si je v letošnji sezoni zagotoviti eno izmed mest, ki v prihodnji sezoni vodijo v...

Grosupeljčanke v drugem polčasu strle Mariborčanke

Ljubljana - Košarkarice so v državnem prvenstvu opravile s 4. kolom. Triglavanke so suvereno opravile z Domžalčankami (46:85), veliko več dela pa so imele Grosupeljčanke. Te so doma gostile Mariborčanke, ki so jim v prvem polčasu tesno sledile, na koncu pa morale priznati premoč s 65:82.

Triglavanke uspele streti odpor Mariborčank

Ljubljana - Finalista minule sezone državnega prvenstva za košarkarice sta v 3. kolu dosegla novi zmagi. Celjanke so prepričljivo, s 84:49 doma ugnale Domžalčanke, medtem ko so v domači dvorani na Planini nekoliko več dela imele Triglavanke, ki so Mariborčanke odpravile z 68:55.

Triglavankam slovenski derbi na Jadranu

Ljubljana - V 4. kolu regionalne lige MŽRKL sta se v Kranju srečali ekipi Triglava in Grosupljega. Kranjčanke so se na koncu veselile zanesljive zmage, saj so bile boljše s 64:48. Athlete Celje je bil v tem kolu prost.

Celjankam tudi drug obračun slovenskih jadranskih ligašev

Ljubljana - Košarkarice Athlete Celja državno prvenstvu začenjajo z zmagama proti preostalima slovenskima ženskima kluboma, ki tekmujeta v regionalni ligi MŽRKL. Po skalpu Triglava so bile v 2. kolu boljše tudi od Grosupljega. Na gostovanju na Dolenjskem so slavile zmago z 69:56.

Aktualne prvakinje za uvod visoko preko velikih tekmic

Ljubljana - V soboto se je začela nova sezona državnega prvenstva za ženske. Začetek prvoligaške sezone je že uvodoma ponudil veliki derbi finalistov zadnjih štirih sezon. V Celju je domači Athlete na koncu visoko, z 78:44 ugnal zasedbo Triglava.

Generalni sponzor

Super sponzor

Sponzorji

Partnerji