Išči po strani...
 

Znan razpored rednega dela sezone v 1. SKL (Ž) in pari Pokala članic

Ljubljana - Članice bodo s tekmovanje v 1. SKL začele v soboto, 7. oktobra. V sezoni 2017/2018 bo v tem tekmovanju nastalo osem ekip, ki se bodo od konca decembra potegovale tudi za pokalno lovoriko.

Pregled prijavljenih ekip v tekmovalno sezono 2017/2018

Ljubljana - Košarkarska zveza Slovenije je objavila seznam prijavljenih ekip v članska ligaška ter pokalna tekmovanja v sezoni 2017/2018.

FOTO: 1. SKL (Ž): Celjanke trinajstič do naslova državnih prvakinj!

Ljubljana - V sredo je bila na sporedu tretja tekma finala ženskega državnega prvenstva. Ekipa Athlete Celja je proti Triglavu dosegla že tretjo in tudi odločilno zmago z rezultatom 66:61. Tako so Celjanke po osvojitvi naslova pokalnih zmagovalk in Lige WABA sezono sklenile še z osvojitvijo naslova državnih prvakinj.

1. SKL (Ž): Celje le še zmago oddaljeno od novega naslova

Ljubljana - V ponedeljek je bilo na sporedu drugo finalno srečanje med Triglavom in Athlete Celjem. Celjanke so zmagale drugo tekmo v finalni seriji z rezultatom 60:50 in so le še zmago oddaljene od 13. zvezdice.

1. SKL (Ž): Celjanke povedle v finalni seriji

Ljubljana - V Celju se je začelo finale državnega prvenstva za ženske med Athlete Celjem in Triglavom. Prvo srečanje je pripadlo Celjankam, ki so zmagale z rezultatom 66:54 ter v finalni seriji povedle z 1:0.

1. SKL (Ž): Celjanke kljub krajšemu strelskemu mrku zanesljivo v finale

Ljubljana - Dobili smo še druge udeleženke finala državnega prvenstva za ženske. Košarkarice Athlete Celja so se z dvema zmagama nad Konjicami pridružile Triglavu, s katerim se bodo pomerile za naslov državnih prvakinj.

Generalni sponzor

Platinasti sponzor

Srebrni sponzorji

Zlati sponzorji

Bronasti sponzorji

Partnerji