Išči po strani...
 

Znani najuspešnejši trenerji v sezoni 2015/2016

Ljubljana - Združenje košarkarskih trenerjev Slovenije je tudi letos izbralo najuspešnejše trenerje sezone in posameznih tekmovalnih kategorij. Izbor je bil opravljen na podlagi spletnega glasovanja, v katerem so lahko tekmovali vsi člani združenja.

Na Iliriji tudi Tina Trebec in Živa Macura

Ljubljana - ŽKD Ilirija je tik pred zaključkom prestopnega roka poskrbela za izjemno odmevni okrepitvi – zeleni dres bosta v letošnji sezoni nosili tudi reprezentantka Tina Trebec ter Živa Macura, ki se po treh letih vrača na košarkarska igrišča. Po dveh letih premora se v ekipo vrača tudi Ilirijanka Sara Hodžić.

Znani vsi razporedi nove tekmovalne sezone

Ljubljana - V torek je na sedežu Košarkarske zveze Slovenije potekal še zadnji žreb pred novo tekmovalno sezono. Svoje tekmece so naposled dobili še klubi, ki so se prijavili za tekmovanje v 4. SKL.

Athlete Celje močnejši za robustno ameriško košarkarico

Ljubljana - Aktualne državne prvakinje so se okrepile pod obročem. V dresu Athlete Celja bo v novi sezoni igrala občasna reprezentantka Shante Evans (186 cm, 1991), ki je nazadnje igrala v Romuniji.

Ilirija močnejša za Zalarjevo in Klavžarjevo

Ljubljana - V novem ženskem prvoligašu, Iliriji, se nadaljuje pestro dogajanje. Potem, ko so se v prejšnjem tednu okrepili z Rusinjo Natalio Merkulovo, sta ta teden novi članici postali še Polona Zalar ter Anja Klavžar.

V dresu Ilirije Rusinja Merkulova

Ljubljana - ŽKD Ilirija nadaljuje s sestavo članske ekipe. Najnovejša okrepitev je 24-letna Rusinja Natalia Merkulova, ki je v minuli sezoni nosila dres Felix Zasavja.

Generalni sponzor

Platinasti sponzor

Srebrni sponzorji

Zlati sponzorji

Bronasti sponzorji

Partnerji