Išči po strani...
 

Athlete Celje pod košem močnejši za mladinsko reprezentantko

Ljubljana - Slovenska mladinska reprezentantka Althea Gwashavanhu (190 cm, 1997) je nova članica ŽKK Athlete Celje, s katerim je podpisala petletno pogodbo.

Namesto Lisčeve v Celju visoka Hrvatica

Ljubljana - ŽKK Athlete Celje je našel zamenjavo za slovensko reprezentantko Evo Lisec, ki jo je v svoje vrste zvabil italijanski evroligaš Famila Schio. Njeno mesto v zasedbi aktualnih državnih in pokalnih prvakinj bo zasedla Andrea Marić (195 cm, 1997).

Pregled sodelujočih ekip v sezoni 2015/16

Ljubljana - Ob zaključku postopkov Komisije za licenciranje in prejemu pisnih potrditev klubov, ki so izrazili željo za sodelovanje v višjem rangu tekmovanja, objavljamo razdelitev moških članskih ekip po stopnjah tekmovanja v tekmovalni sezoni 2015/2016.

Eva Lisec z italijanskimi prvakinjami v Evroligo

Ljubljana - Po Maji Erkić (Ragusa) in Rebeki Abramovič (Girona) dve leti pred iztekom pogodbe ŽKK Athlete Celje zapušča tudi 20-letna Eva Lisec, ki odhaja k italijanskemu prvaku in evroligašu Famili Wuber Schio, s katerim je podpisala štiriletno pogodbo.

Košarkarica Athlete Celja MVP EP U20

Ljubljana - V Podgorici se je zaključilo evropsko prvenstvo divizije B za dekleta U20. Brez poraza je prvo mesto osvojila reprezentanca BIH, v kateri je blestela članica celjskega Athleta Marica Gajić.

Athlete, Triglav in Grosuplje dobili nasprotnike v MŽRKL

Ljubljana - V petek je v Slavonskem Brosu potekal žreb pred novo sezono Mednarodne ženske regionalne košarkarske lige, v kateri bodo tudi v novi sezoni igrali trije slovenski klubi - Athlete Celje, Triglav in Grosuplje.

Generalni sponzor

Super sponzor

Sponzorji

Partnerji