Išči po strani...
 

Tina Jakovina ostaja v dresu državnih prvakinj

Ljubljana - Slovenska reprezentantka Tina Jakovina (182 cm, 1992) bo tudi v prihodnje igrala za Athlete Celje, s katerim je v minuli sezoni osvojila obe domači lovoriki, v ženski jadranski ligi pa segla po četrtem mestu. 22-letna košarkarica je s štajerskim klubom sklenila novo enoletno sodelovanje.

Zala Friškovec prva okrepitev Celjank za prihodnjo sezono

Prva okrepitev ŽKK Athlete Celje za sezono 2015/2016 je kandidatka za slovensko kadetsko in mladinsko reprezentanco Zala Friškovec (1999, 175 cm), ki je s klubom podpisala petletno pogodbo.

VIDEO: Celjanke do rekordnega 11. naslova prvakinj

Ljubljana - Košarkarice Athlete Celja so v ponedeljek še 11. v svoji zgodovini visoko dvignile lovoriko za najboljši kolektiv državnega prvenstva. V finalnem nizu so s 3:0 odpravile Triglav. Utrinke tekme najdete spodaj.

FOTO+VIDEO: Celjanke do 11. naslova državnih prvakinj

Ljubljana - Košarkarice Atlete Celja se še četrtič zapored veselijo naslova državnih prvakinj. Na tretji tekmi finalnega niza so še enkrat zanesljivo opravile s kranjskim Triglavom (89:54) ter se razveselile 11. lovorike za najboljšo ekipo v državi, s čimer so postale najtrofejnejši klub pri nas.

Gajićeva kot prva iz slovenske lige izbrana na naboru WNBA

Na draftu WNBA lige je bila članica Athlete Celja Marica Gajić kot 32. napor izbrana s strani Washington Mysticsov, za katere bodo med drugim v novi sezoni igrale MVP zaključnega turnirja evrolige Kia Vaughn (Sparta Praga), srbska reprezentantka Jelena Milovanović (Dinamo Kursk) ter najboljša mlada igralka Evrope leta 2013 Ema Messeman, ki je...

VIDEO: Eksplozija najmlajše Triglavanke premalo za skalp Celjank

Ljubljana - Košarkarice Athlete Celja so le še korak oddaljene od 11. naslova državnih prvakinj, s čimer bi postale najtrofejnejša slovenska ženska ekipa. Štajerke so tudi na drugi finalni tekmi pokazale svojo moč. Od Triglava so bile boljše s 74:58 in v finalu povedle z 2:0.

Generalni sponzor

Super sponzor

Sponzorji

Partnerji