Išči po strani...
 

Athlete Celje močnejši za robustno ameriško košarkarico

Ljubljana - Aktualne državne prvakinje so se okrepile pod obročem. V dresu Athlete Celja bo v novi sezoni igrala občasna reprezentantka Shante Evans (186 cm, 1991), ki je nazadnje igrala v Romuniji.

Ilirija močnejša za Zalarjevo in Klavžarjevo

Ljubljana - V novem ženskem prvoligašu, Iliriji, se nadaljuje pestro dogajanje. Potem, ko so se v prejšnjem tednu okrepili z Rusinjo Natalio Merkulovo, sta ta teden novi članici postali še Polona Zalar ter Anja Klavžar.

V dresu Ilirije Rusinja Merkulova

Ljubljana - ŽKD Ilirija nadaljuje s sestavo članske ekipe. Najnovejša okrepitev je 24-letna Rusinja Natalia Merkulova, ki je v minuli sezoni nosila dres Felix Zasavja.

Znane ekipe ligaških tekmovanj za sezono 2016/17

Ljubljana - Po zaključku postopkov Komisije za licenciranje in prejemu pisnih potrditev klubov, ki so izrazili željo za sodelovanje v višjem rangu tekmovanja, Košarkarska zveza Slovenije objavlja tekmovalne sisteme, koledar tekmovanja in razdelitev moških članskih ekip po stopnjah tekmovanj v sezoni 2016/2017.

Dojkićeva iz Celja po poti Nike Barič

Ljubljana - Hrvaška reprezentantka Ivana Dojkić (18 let, 180 cm) odhaja po poti nekdanje kapetanke Atglete Celja Nike Barič, saj bo kariero nadaljevala pri najuspešnejšem evropskem klubu zadnjega desetletja, Sparta&ku iz Moskve.

Ilievski in Kropivškova znova v dresu Ilirije

Ljubljana - ŽKD Ilirija je pričela s sestavljanjem članske ekipe. Prvi okrepitvi v klubu sta Anja Ilievski in Teja Kropivšek.

Generalni sponzor

Platinasti sponzor

Srebrni sponzorji

Zlati sponzorji

Bronasti sponzorji

Partnerji