Išči po strani...
 

Pregled prijavljenih ekip v tekmovalno sezono 2017/2018

Ljubljana - Košarkarska zveza Slovenije je objavila seznam prijavljenih ekip v članska ligaška ter pokalna tekmovanja v sezoni 2017/2018.

Elektra Šoštanj ostaja drugoligaš

Ljubljana - Danes je bila na sporedu druga kvalifikacijska tekma za nastop v 2. SKL v sezoni 2017/2018 med Elektro iz Šoštanja in Hrastnikom. Prvo srečanje med drugouvrščeno ekipo 3. SKL in devetouvrščeno ekipo 2. SKL je pripadlo Hrastničanom (80:66), na drugem pa so slavili Šoštanjčani (78:59), ki so si s to zmago priigrali drugoligaški...

2. SKL: Ilirija brez poraza do naslova prvaka!

Ljubljana - V soboto se bo zaključilo tekmovanje v 2. SKL. Naslov prvaka je romal v roke Ilirije, ki si je s tem zagotovila nastopanje v Ligi Nova KBM v prihodnji sezoni. Goran Jagodnik je postal MVP 2. SKL v sezoni 2016/17 (povprečna valorizacija 23).

2. SKL: Elektra premagala Mesarijo Prunk; MVP kola Jan Rizman (Elektra)

Ljubljana - V soboto je bilo na sporedu predzadnje, 21. kolo 2. SKL. Vodilna Ilirija je ob zmagi proti ekipi Konjic dosegla 115 točk, Plama Pur je premagala Parklje, Grosuplje je bilo boljše od Maribora, v knežjem mestu pa je do zmage prišel Triglav. Kolpa je po preobratu v zadnji četrtini ugnala Ljubljano.

2. SKL: Celju štajerski obračun; MVP 20. kola: Tjaž Rotar (ECE Triglav)

Ljubljana - V 2. SKL je že jasno, da bo naslov prvaka romal v roke Ilirije, obeta pa se ogorčen boj za obstanek, saj v 3. SKL izpadejo zadnje tri ekipe. Parklji so ugnali Kolpo Črnomelj, Triglav je visoko odpravil Elektro, Maribor je izgubil proti Celju. MVP kola je postal Tjaž Rotar (ECE Triglav) z valorizacijo 33.

#GremoNaBasket - pojdi na tekmo, objavi fotografijo in osvoji nagrado

Ljubljana - Košarkarska zveza Slovenije pripravlja novo tedensko nagradno igro, s katero si lahko priigrate številne lepe nagrade, med drugim tudi dres slovenske košarkarske reprezentance. Nagradna igra se začenja z današnjim dnem in poteka do ponedeljka do 12. ure.

Generalni sponzor

Platinasti sponzor

Srebrni sponzorji

Zlati sponzorji

Bronasti sponzorji

Partnerji