Išči po strani...
 

2. SKL: V sredo na sporedu zaostale tekme prvega kola

Ljubljana - V sredo bodo na sporedu zaostala srečanja prvega kola 2. SKL. Celje bo ob 19.00 gostil Plamo Pur, Parklji se bodo srečali s Portorožem, Mesarija Prunk bo gostovala v Medvodah, Grosuplje pa se bodo pomerile s Konjicami. Preostali dve srečanji prvega kola sta bili odigrani v oktobru.

2. SKL: Celje boljše od Medvod; MVP 7. kola: Jaka Stemberger (Ljubljana)

Ljubljana - V soboto je Ljubljana na prvi tekmi sedmega kola 2. SKL premagala ekipo Plame Pur. Mesarija Prunk je ugnala Konjice, Grosuplje je izgubilo proti Parkljem, LTH Castings je bil boljši od Triglava, Portorož je bil poražen proti Podčetrtku. V nedeljo je ekipa Celja ugnala Medvode. MVP 7. kola je postal Jaka Stemberger (Ljubljana) -...

2. SKL: Parklji izgubili v Podčetrtku, MVP 6. kola: Zdolšek in Jakobčič (Triglav)

Ljubljana - Z zmago Konjic nad Portorožem se je v petek začelo šesto kolo 2. SKL. V soboto je LTH Castings premagal Ljubljano, Grosuplje so izgubile proti Medvodam, Parklji so morali priznati premoč Podčetrtku, Triglav je ugnal Celje, Plama Pur pa je Mesariji Prunk zadala prvi poraz. MVP 6. kola: Zdolšek in Jakobčič (oba ECE Triglav).

2. SKL: Mesarija Prunk še naprej neporažena, MVP 5. kola: Vojičić (Triglav)

Ljubljana - Na prvi tekmi petega kola 2. SKL so v soboto Parklji premagali Konjice, Triglav je bil boljši od Grosupljega. Ekipa Celja je ugnala LTH Castings, Medvode so izgubile proti Podčetrtku, Mesarija Prunk je premagala Ljubljano. Plama Pur je ugnala Portorož. MVP 5. kola: Aleksander Vojičić (ECE Triglav).

2. SKL: Mesarija Prunk do zmage v Škofji Loki

Ljubljana - V četrtek sta bili odigrani dve tekmi četrtega kola 2. SKL. Mesarija Prunk Sežana je ugnala LTH Castings, Parklji pa so premagali Plamo Pur. Tri srečanja četrtega kola so bila na sporedu v soboto, preostala tekma četrtega kola pa bo odigrana 21. novembra.

2. SKL: Plama Pur do prve zmage; MVP 3. kola: Matic Urbas (Mesarija Prunk)

Ljubljana - Konec tedna so bila na sporedu srečanja 3. kola 2. SKL. V petek je LTH Castings ugnal Grosuplje. Košarkarji Term Olimia so po podaljšku ugnali Celjane, Mesarija Prunk je bila zanesljivo boljša od Portoroža. V sredo je na zaostali tekmi prvega kola LTH Castings ugnal Podčetrtek. MVP 3. kola: Matic Urbas (Mesarija Prunk Sežana).

Generalni sponzor

Platinasta sponzorja

Srebrni sponzorji

Zlati sponzorji

Bronasti sponzorji

Partnerji