Išči po strani...
 

Seznam prijavljenih ekip za tekmovanja v sezoni 2016/2017

Ljubljana - Košarkarska zveza Slovenije objavlja seznam prijavljenih klubov v ligaška tekmovanja članske kategorije v sezoni 2016/2017.

Objavljen razpis za prijavo članskih ekip v sezono 2016/17

Ljubljana - Košarkarska zveza Slovenije objavlja razpis za prijavo ženskih in moških ekip v članska tekmovanja v naslednji sezoni. Razpisne pogoje in prijavne obrazce najdete na spodnjih povezavah.

Kolpa Črnomelj in ECE Celje ostajata v 2. SKL

Ljubljana - Zaključene so kvalifikacije za mesti v 2. SKL v prihodnji sezoni. Obstanek med drugoligaši sta si že v predzadnjem kolu kvalifikacij zagotovili ekipi Kolpe Črnomelj in ECE Celja. Moštvo iz Črnomlja je v zadnjem kolu priznalo poraz Medvodam (70:82), Celjani pa so visoko premagali Ljubljano (84:63).

Celjani in Črnomaljci korak bližje obstanku v 2. SKL

Ljubljana - V kvalifikacijah za mesto v 2. SKL v prihodnji sezoni, sta ECE Celje in Kolpa iz Črnomlja zabeležili pomembni zmagi, in sta tako korak bližje obstanku med drugoligaši. Celjani so s 74:64 premagali Ljubljano, Črnomaljci pa so bili z 71:64 boljši od Medvod.

Visoki zmagi ECE Celja in Kolpe Črnomlja

Ljubljana - Tudi v 2. SKL so se v petek začele kvalifikacije za mesti v prihodnji sezoni, za kateri se borijo ekipe ECE Celja, Kolpe Črnomelj, Medvod in Ljubljane. Celjani so na prvi tekmi kola premagali Medvode z 79:57, visoko zmago nad Ljubljano (94:75), pa so zabeležili tudi Črnomeljčani.

Terme Olimia v zadnjem kolu potrdile naslov prvaka 2. SKL

Ljubljana - Zaključena je sezona 2. SKL. Naslednjo sezono bomo v Ligi Nova KBM spremljali košarkarje Term Olimie Podčetrtka, ki so si že tri kola pred koncem zagotovili prvo mesto na lestvici, v soboto pa z 18. zmago sezone, nad Konjicami (86:65), le še potrdili naslov prvaka 2. SKL.

Generalni sponzor

Platinasti sponzor

Srebrni sponzorji

Zlati sponzorji

Bronasti sponzorji

Partnerji