Išči po strani...
 

Parklji na Ježici v končnici boljši od Sežane

Ljubljana - V 2. SKL je zaključeno peto kolo nove sezone, v ligi pa ni več ekipe, ki bi bila v tej sezoni brez zmage. Za to je že v petek poskrbel Slovan, ki je s 83:56 premagal Hrastnik. Najzanimivejša tekma kola se je odvila v Ljubljani, med Parklji in Mesarijo Prunk Sežano, dobili pa so jo Ljubljančani, s 77:76.

48 točk Rističa za zmago Kolpe nad Grosupljem

Ljubljana - Na igriščih 2. SKL je bilo v soboto odigranih vseh šest tekem četrtega kola. Še naprej neporažen ostaja ECE Triglav, ki je proti ECE Celju nadoknadil 17 točk zaostanka iz drugega polčasa, in na koncu slavil zmago z 62:54. Črt Ristič je na tekmi med Kolpo iz Črnomlja in Grosupljem, dosegel kar 48 točk, in poskrbel za zmago svoje...

2. SKL: ECE Triglav po treh kolih edino neporaženo moštvo

Ljubljana - V 2. SKL je zaključeno 3. kolo novo sezone, neporaženo pa ostaja le še eno moštvo. To je ECE Triglav, ki je v Ljubljani za tretjo zaporedno zmago premagalo Slovana. Zanimivo je bilo v Ilirski Bistrici, kjer so obiskovalci tekme med Plamo Pur in Termami Olimie, spremljali podaljšek.

Hrastnik po zaslugi Mačka in Ovnika do zmage v Sežani

Ljubljana - V 2. SKL se je v soboto začelo drugo kolo nove sezone. V Sežani so bili obiskovalci tekme med domačo Mesarijo Prunk in gostojučim Hrastniko, priča sila razburljivemu dvoboju, ki so ga po velikem preobratu v zadnji minuti tekme, z 78:74, dobili Hrastničani.

Preobrat Parkljev v končnici za zmago nad AKK Branikom

Ljubljana - Začetek tekmovanja v 2. SKL je postregel z dvema zmagama gostujočih ekip, na tekmi v Podčetrtku pa je zmaga ostala doma. Kolpa iz Črnomlja je s 84:82 odpravila Slovan, Terme Olimia so bile z 80:72 boljše od Mesarije Prunk iz Sežane, Parklji pa so v Mariboru z 90:89 premagali AKK Branik.

V Postojni se je zaključil 3. turnir ZKSP

Ljubljana - V nedeljo, 4. oktobra, so bile v Postojni odigrane še zadnje tekme na 3. turnirju Združenja košarkarskih sodnikov Primorske, ki so določile končno razvrstitev.

Generalni sponzor

Super sponzor

Sponzorji

Partnerji