Išči po strani...
 

Ajdovščina proti Litiji prekinila niz 15 zaporednih porazov

Ljubljana - V 2. SKL je zaključeno 19. kolo, zdaj pa sledi dvotedenski premor zaradi velikončnih praznikov. Kolo je bilo prelomno za ekipo Ajdovščine, ki je po 15. zaporednih porazih vknjižila tretjo zmago v sezoni. Zmage so zabeležile še ekipe Terme Olimia, Slovana, Vzajemci Lastovke, LTH Castingsa in Triglav Elektro gorenjske prodaje.

Triglav po dramatični končnici premagal Terme Olimie

Ljubljana - 18. kolo v 2. SKL je prineslo dramatično tekmo v Kranju, ki je poskrbela tudi za novega vodilnega na vrhu drugoligaške razpredelnice! Triglav Elektro gorenjska prodaja je s 84:83 premagala Terme Olimia Podčetrtek, za zmago pa je poskrbel Nejc Martinčič, ki je ohranil mirne živce na črti prostih metov. LTH Castings je v Hrastniku v...

36 točk Sattlerja za zmago Hrastnika nad Slovanom

Ljubljana - Moštva v 2. SKL so zaključila s 17. kolom, ki je postreglo z odlično strelsko predstavo igralca Hrastnika, Davorja Sattlerja, ki je na tekmi med Hrastnikom in Slovanom dosegel kar 36 točk, od tega 18 v zadnji četrtini, in svoji ekipi priigral zmago z 90:86. Novi zmagi sta zabeležili še moštvi Term Olimie Podčetrtka in LTH...

Slovan v Škofji Loki prekinil niz zmag LTH Castingsa

Ljubljana - V 2. SKL je zaključeno 16. kolo, ki je postreglo z zanimivimi tekmami. V Škofji Loki je Slovan z zmago z 81:77 prekinil niz devetih zaporednih zmag LTH Castingsa. Poraz LTH-ja je izkoristila Kolpa Črnomelj, ki je premagala ECE Celje, s 83:66. Gorenjci in Štajerci so zdaj na vrhu lestvice, s po 13 zmagami in tremi porazi.

2. SKL: Plama Pur v Litiji do tretje zaporedne zmage

Ljubljana - V 2. SKL je zaključeno 15. kolo. Do zmag sta prišli obe ljubljanski moštvi, Parklji in Slovan, na domačem parketu pa so zmago slavili še igralci Term Olimie Podčetrtka. ECE Celje je v Ajdovščini premagal domačo ekipo, Plama Pur je bila močnejša od Litije, LTH Castings pa je bil boljši od Kolpe.

Košarkarji Kolpe belokranjski ambasadorji športa

Črnomelj - Kolpa Črnomelj se bo v četrtek, v četrtfinalu Pokala Spar, v Laškem pomerila z aktualnim državnim prvakom – Krko iz Novega mesta. Ivo Vrščaj pravi, da se zavedajo moči nasprotnika, a kljub temu na Štajersko ne odhajajo z belo zastavo.

Generalni sponzor

Super sponzor

Sponzorji

Partnerji