Išči po strani...
 

Terme Olimia v zadnjem kolu potrdile naslov prvaka 2. SKL

Ljubljana - Zaključena je sezona 2. SKL. Naslednjo sezono bomo v Ligi Nova KBM spremljali košarkarje Term Olimie Podčetrtka, ki so si že tri kola pred koncem zagotovili prvo mesto na lestvici, v soboto pa z 18. zmago sezone, nad Konjicami (86:65), le še potrdili naslov prvaka 2. SKL.

Ilirija sezono 2015/16 v 3. SKL zaključila neporažena

Ljubljana - Košarkarji ljubljanske Ilirije so veliki zmagovalci 3. SKL, potem, ko so v četrtek v Stožicah premagali Union Olimpijo mlade (97:74), in tako sezono 2015/16 zaključili brez poraza, z 22. zaporednimi zmagami. Naslov so si Ilirijani zagotovili že kolo pred zaključkom drugega dela prvenstva.

Mario Primorac bo vodja mladinskih selekcij AKK Branik

Maribor - Akademski košarkarski klub Branik se je kadrovsko okrepil. Mladinske selekcije bo vodil Mario Primorac. Bivši reprezentant Jugoslavije in BiH je v Mariboru pustil pečat. Zdaj se je po treh letih vrnil v klub, v katerem je pod njegovim nadzorom zrasla kopica kakovostnih košarkarjev.

2. SKL: 37 točk Ceja za zmago AKK Branika nad Grosupljem

Ljubljana - V 2. SKL je bilo v soboto odigranih vseh šest tekem 21. kola. Najbolj napeto je bilo v Črnomlju, kjer je ECE Triglav z 80:79 premagal domačo Kolpo. Dvoboj za drugo mesto na lestvici med AKK Branik Mariborom in Grosupljem je pripadel Mariborčanom, ki so na krilih 37 točk Marka Ceja zmagali s 87:85.

2. SKL: Sežančani po napeti končnici do zmage v Črnomlju

Ljubljana - V 2. SKL je zaključeno 20. kolo, ki je postreglo z razburljivo tekmo na Kodeljevem, kjer je ECE Celje slavilo zmago po trojki Klemna Požina ob zvoku sirene (87:84). V soboto je bilo zanimivo v Črnomlju, kjer je Mesarija Prunk Sežana z 90:88 premagala Kolpo.

2. SKL: Terme Olimia slavijo preboj v Ligo Nova KBM

Ljubljana - Zaključeno je 19. kolo 2. SKL. Najbolj presenetljiv razplet tekme so videli obiskovalci dvoboja med ECE Celjem in Plamo Pur, saj so Celjani presenetili ekipo iz Ilirske Bistrice in jo premagali s 83:75. Košarkarji Term Olimie Podčetrtka so si z zmago nad AKK Branik Mariborom že zagotovili nastopanje v Ligi Nova KBM v naslednji...

Generalni sponzor

Platinasti sponzor

Srebrni sponzorji

Zlati sponzorji

Bronasti sponzorji

Partnerji