Išči po strani...
 

2. SKL: Hrastnik z zbrano končnico premagal Parklje

Ljubljana - V 2. SKL je končano 12. kolo, ki so ga zaznamovale tri zelo zanimive tekme. Hrastnik je na domačem parketu z 80:76 premagal Parklje, ECE Celje je v zadnjih minutah strlo odpor Triglav EGP (79:74), Terme Olimia Podčetrtek pa so v zadnjih sekundah odločile tekmo proti Kolpi Črnomelj (80:78).

Terme Olimia z odličnim drugim polčasom boljše od Lastovke

Ljubljana - V 2. SKL je zaključeno 11. kolo. Terme Olimia Podčetrtek so z odličnim drugim polčasom, Vzajemci Lastovki zadale drugi poraz sezone (97:86). Slovan je v zadnji četrtini strl odpor Litije, Triglav EGP je po preobratu premagala Hrastnik, ECE Celje je bilo boljše od Plame Pur, visoki zmagi pa sta slavila Kolpa in LTH Castings.

2. SKL: Parklji v končnici boljši od Slovana

Ljubljana - V 2. SKL je zaključeno prvo kolo leta 2015, ki je hkrati 10. v tej sezoni. Ljubljanski derbi med Slovanom in Parklji so s 93:88 dobili slednji, LTH Castings pa je na gorenjskem derbiju visoko premagal Triglav Elektro gorenjsko prodajo (100:72).

2. SKL: Kolpa po podaljšku boljša od Parkljev

Ljubljana - V 2. SKL je zaključeno zadnjo kolo leta 2014. Kar pet od šestih tekem se je končalo z razliko manj kot desetih točk, najzanimivejše pa je bilo na Ježici, med Parklji in Kolpo Črnomlja, kjer je zmagovalca odločil podaljšek. Slavili so Belokranjci, z 79:76.

2. SKL: Trafela s trojko popeljal Litijo do zmage nad Ajdovščino

Ljubljana - V 2. SKL je končano osmo kolo, ki je na vrhu ustoličilo Vzajemce Lastovko, ki je visoko premagala Hrastnik, z 84:45. Parklji so na domačem parketu klonili prvič po šestih zaporednih zmagah. Najbolj napeto je bilo v Litiji, kjer je tekmo devet sekund pred koncem s trojko odločil Anže Trafela.

VIDEO: Zabijanje Osolnika proti ECE Celju

Ljubljana - Moštvo Slovana, ki igra v 2. SKL je očitno ujelo pravi ritem. Minulo kolo so zabeležili drugo zmago z več kot 20 točkami razlike, na Kodeljevem so bili boljši od ECE Celja s 105:84. Med tekmo je po hitrem protinapadu žogo atraktivno zabil Tim Osolnik, ki je na koncu dosegel deset točk.

Generalni sponzor

Sponzorji

Partnerji