Išči po strani...
 

V septembru začetek seminarjev za statistike

Ljubljana - Košarkarska zveza Slovenije bo tudi pred letošnjo sezono organizirala seminarje za statistike. Letos bodo na sporedu tri vrste seminarjev - seminar za licenco FIBA, osvežitveni predsezonski seminar in seminar za nove statistike.

Znane ekipe ligaških tekmovanj za sezono 2016/17

Ljubljana - Po zaključku postopkov Komisije za licenciranje in prejemu pisnih potrditev klubov, ki so izrazili željo za sodelovanje v višjem rangu tekmovanja, Košarkarska zveza Slovenije objavlja tekmovalne sisteme, koledar tekmovanja in razdelitev moških članskih ekip po stopnjah tekmovanj v sezoni 2016/2017.

Seznam prijavljenih ekip za tekmovanja v sezoni 2016/2017

Ljubljana - Košarkarska zveza Slovenije objavlja seznam prijavljenih klubov v ligaška tekmovanja članske kategorije v sezoni 2016/2017.

Objavljen razpis za prijavo članskih ekip v sezono 2016/17

Ljubljana - Košarkarska zveza Slovenije objavlja razpis za prijavo ženskih in moških ekip v članska tekmovanja v naslednji sezoni. Razpisne pogoje in prijavne obrazce najdete na spodnjih povezavah.

Kolpa Črnomelj in ECE Celje ostajata v 2. SKL

Ljubljana - Zaključene so kvalifikacije za mesti v 2. SKL v prihodnji sezoni. Obstanek med drugoligaši sta si že v predzadnjem kolu kvalifikacij zagotovili ekipi Kolpe Črnomelj in ECE Celja. Moštvo iz Črnomlja je v zadnjem kolu priznalo poraz Medvodam (70:82), Celjani pa so visoko premagali Ljubljano (84:63).

Celjani in Črnomaljci korak bližje obstanku v 2. SKL

Ljubljana - V kvalifikacijah za mesto v 2. SKL v prihodnji sezoni, sta ECE Celje in Kolpa iz Črnomlja zabeležili pomembni zmagi, in sta tako korak bližje obstanku med drugoligaši. Celjani so s 74:64 premagali Ljubljano, Črnomaljci pa so bili z 71:64 boljši od Medvod.

Generalni sponzor

Platinasti sponzor

Srebrni sponzorji

Zlati sponzorji

Bronasti sponzorji

Partnerji