Išči po strani...
 

Pregled sodelujočih ekip v sezoni 2015/16

Ljubljana - Ob zaključku postopkov Komisije za licenciranje in prejemu pisnih potrditev klubov, ki so izrazili željo za sodelovanje v višjem rangu tekmovanja, objavljamo razdelitev moških članskih ekip po stopnjah tekmovanja v tekmovalni sezoni 2015/2016.

ECE Celje in Hrastnik obstanek v 2. SKL potrdila z zmago

Ljubljana - V zadnjem kolu dodatnih kvalifikacij za 2. SKL sta ECE Celje in Hrastnik potrdila obstanek med drugoligaši. Celjani so z 80:65 v torek premagali Janče, več dela pa so imeli Hrastničani, ki so si zmago nad Medvodami, z 88:86, zagotovili šele v zadnjih sekundah tekme.

Medvode z odličnim Bunčičom do zmage nad Celjani

Ljubljana - V tretjem kolu 2. SKL za obstanek so na nedeljski tekmi Medvode na krilih odličnega Deana Bunčiča, ki je v statistiko vpisal 27 točk, sedem podaj in šest skokov, presenetile ECE Celje, s 84:76. Odločilna je bila zadnja četrtina, ki so jo Medvodčani dobili z 22:10. V petek so obračun med Jančami in Hrastnikom dobili slednji, z...

ECE Celje z zmago na Jančah potrdilo obstanek v 2. SKL

Ljubljana - V 2. SKL Ligi za obstanek si je ECE Celje v petek, z zmago na Jančah, s 84:77, že zagotovilo obstanek v 2. SKL. Na sobotni tekmi je Hrastnik po velikem preobratu v drugem polčasu premagal Medvode, z 82:76.

Kvalifikacije za 2. SKL uspešno začela ECE Celje in Hrastnik

Ljubljana - 1. kolo dodatnih kvalifikacij za 2. SKL sta uspešno prestala oba drugoligaša - ECE Celje je s 104:73 premagal Medvode, Hrastnik pa z 90:86 Janče.

FOTO: LTH Castings v Ljubljani potrdil naslov prvaka 2. SKL

Ljubljana - V 2. SKL je zaključen redni del sezone 2014/15. Že minuli teden si je LTH Castings zagotovil naslov prvaka in s tem mesto v Ligi Telemach v prihodnji sezoni. V dodatne kvalifikacije za Ligo Telemach potujeta Terme Olimia Podčetrtek in Vzajemci Lastovka, v boj za obstanek med drugoligaši pa se podajata ECE Celje in Hrastnik.

Generalni sponzor

Super sponzor

Sponzorji

Partnerji