Išči po strani...
 

2. SKL: Celju štajerski obračun; MVP 20. kola: Tjaž Rotar (ECE Triglav)

Ljubljana - V 2. SKL je že jasno, da bo naslov prvaka romal v roke Ilirije, obeta pa se ogorčen boj za obstanek, saj v 3. SKL izpadejo zadnje tri ekipe. Parklji so ugnali Kolpo Črnomelj, Triglav je visoko odpravil Elektro, Maribor je izgubil proti Celju. MVP kola je postal Tjaž Rotar (ECE Triglav) z valorizacijo 33.

#GremoNaBasket - pojdi na tekmo, objavi fotografijo in osvoji nagrado

Ljubljana - Košarkarska zveza Slovenije pripravlja novo tedensko nagradno igro, s katero si lahko priigrate številne lepe nagrade, med drugim tudi dres slovenske košarkarske reprezentance. Nagradna igra se začenja z današnjim dnem in poteka do ponedeljka do 12. ure.

2. SKL: Ilirija tri kola pred koncem z neulovljivo prednostjo; MVP 19. kola: Matija Vravnik

Ljubljana - 19. kolo 2. SKL se je začelo v sredo, ko je Triglav visoko ugnal Maribor. V petek je ekipa Celja ugnala Ljubljano. V soboto so slavile še ekipe Grosupljega, Elektre Šoštanja, Ilirije ter Plame Pur. MVP 19. kola je postal košarkar ECE Triglava, Matija Vravnik (valorizacija 28).

2. SKL: Ilirija na pragu 1. SKL; Goran Jagodnik znova MVP kola

Ljubljana - V soboto in nedeljo bodo na sporedu tekme 18. kola 2. SKL. Derbi kola je pripadel Iliriji, ki je visoko odpravila Grosuplje. Parklji so premagali Celje, v Konjicah je zmago slavila Plama Pur. MVP kola je z valorizacijo 36 postal Goran Jagodnik.

2. SKL: Grosuplje boljše od Mesarije Prunk, MVP kola: Matic Lozar (Kolpa)

Ljubljana - V soboto je potekalo 17. kolo 2. SKL. Do zmage so prišle ekipe: Kolpa Črnomelj, Elektra Šoštanj, AKK Branik Maribor, Grosuplje, Ilirija in ECE Triglav. MVP 17. kola je postal košarkar Kolpe iz Črnomlja Matic Lozar, ki je dosegel indeks 31.

2. SKL: Ilirija do 16. zmage, MVP 16. kola: Goran Jagodnik

Ljubljana - V četrtek, petek in soboto je bilo na sporedu 16. kolo 2. SKL. Vodilna in še neporažena Ilirija je do nove zmage prišla v Kranju. Na četrtkovih tekmah sta do dveh točk prišli ekipi Elektre in Grosupljega, v petek se je zmage veselila Mesarija Prunk, na sobotnih tekmah pa so poleg Ilirije zmago slavili v taborih Parkljev in Plame...

Generalni sponzor

Platinasti sponzor

Srebrni sponzorji

Zlati sponzorji

Bronasti sponzorji

Partnerji