Išči po strani...
 

Kolpa Črnomelj in ECE Celje ostajata v 2. SKL

Ljubljana - Zaključene so kvalifikacije za mesti v 2. SKL v prihodnji sezoni. Obstanek med drugoligaši sta si že v predzadnjem kolu kvalifikacij zagotovili ekipi Kolpe Črnomelj in ECE Celja. Moštvo iz Črnomlja je v zadnjem kolu priznalo poraz Medvodam (70:82), Celjani pa so visoko premagali Ljubljano (84:63).

Celjani in Črnomaljci korak bližje obstanku v 2. SKL

Ljubljana - V kvalifikacijah za mesto v 2. SKL v prihodnji sezoni, sta ECE Celje in Kolpa iz Črnomlja zabeležili pomembni zmagi, in sta tako korak bližje obstanku med drugoligaši. Celjani so s 74:64 premagali Ljubljano, Črnomaljci pa so bili z 71:64 boljši od Medvod.

Visoki zmagi ECE Celja in Kolpe Črnomlja

Ljubljana - Tudi v 2. SKL so se v petek začele kvalifikacije za mesti v prihodnji sezoni, za kateri se borijo ekipe ECE Celja, Kolpe Črnomelj, Medvod in Ljubljane. Celjani so na prvi tekmi kola premagali Medvode z 79:57, visoko zmago nad Ljubljano (94:75), pa so zabeležili tudi Črnomeljčani.

Terme Olimia v zadnjem kolu potrdile naslov prvaka 2. SKL

Ljubljana - Zaključena je sezona 2. SKL. Naslednjo sezono bomo v Ligi Nova KBM spremljali košarkarje Term Olimie Podčetrtka, ki so si že tri kola pred koncem zagotovili prvo mesto na lestvici, v soboto pa z 18. zmago sezone, nad Konjicami (86:65), le še potrdili naslov prvaka 2. SKL.

Ilirija sezono 2015/16 v 3. SKL zaključila neporažena

Ljubljana - Košarkarji ljubljanske Ilirije so veliki zmagovalci 3. SKL, potem, ko so v četrtek v Stožicah premagali Union Olimpijo mlade (97:74), in tako sezono 2015/16 zaključili brez poraza, z 22. zaporednimi zmagami. Naslov so si Ilirijani zagotovili že kolo pred zaključkom drugega dela prvenstva.

Mario Primorac bo vodja mladinskih selekcij AKK Branik

Maribor - Akademski košarkarski klub Branik se je kadrovsko okrepil. Mladinske selekcije bo vodil Mario Primorac. Bivši reprezentant Jugoslavije in BiH je v Mariboru pustil pečat. Zdaj se je po treh letih vrnil v klub, v katerem je pod njegovim nadzorom zrasla kopica kakovostnih košarkarjev.

Generalni sponzor

Platinasti sponzor

Srebrni sponzorji

Zlati sponzorji

Bronasti sponzorji

Partnerji