Išči po strani...
 

2. SKL: Ilirija gosti ECE Triglav, Sežančani gostujejo v Celju

Ljubljana - V četrtek, petek in soboto bo na sporedu 16. kolo 2. SKL. Vodilna in še neporažena Ilirija bo v soboto gostila Kranjčane, Mesarija Prunk gostuje v Celju, na četrtkovih tekmah sta do zmage prišli ekipi Elektre in Grosupljega.

2. SKL: Jagodnik z indeksom 46 popeljal Ilirijo do 15. zmage

Ljubljana - V soboto je bilo odigranih vseh šest srečanj 15. kola 2. SKL. V Kranju je do tesne zmage prišla Mesarija Prunk, vodilna Ilirija je z odlično predstavo Gorana Jagodnika (MVP kola - statistični indeks 46) zmagala v Mariboru, v knežjem mestu so Celjani premagali Konjice.

2. SKL: Konjičani premagali Triglav; MVP 14. kola: Milan Kovačević

Ljubljana - V petek in soboto so bile sporedu tekme 14. kola 2. SKL. Na prvem srečanju so Konjičani pred domačimi gledalci ugnali Triglav. Na ljubljanskem derbiju je do 14. zmage v tej sezoni prišla Ilirija, drugouvrščena Mesarija Prunk je bila boljša od Maribora, v Ilirski Bistrici pa so domačini ugnali Celjane. MVP kola je postal Milan...

2. SKL: Ilirija do 13. zmage, Jan Gršič MVP kola

Ljubljana - Zadnje srečanje 13. kola 2. SKL se je odvilo v Ljubljani, kjer sta se pomerili ekipi Parkljev in Ilirije. Zasedba Ilirije je prišla trinajste zmage v tej sezoni, tekmeca pa so odpravili z visokim rezultatom 62:127. MVP 13. kola je postal prav član Ilirije - Jan Gršič je namreč tekmo končal s statističnim indeksom 38.

2. SKL: Kolpa na zaostali tekmi 10. kola premagala Ljubljano; MVP kola: Tilen Zalar

Ljubljana - V zaostali tekmi desetega kola 2. SKL sta se pomerila Ljubljana in Kolpa Črnomelj. Boljši so bili Belokranjci, ki so v Ljubljani slavili s 65:58. Preostale tekme omenjenega kola so bile na sporedu 7. januarja. MVP 10. kola je postal Tilen Zalar (Plama Pur) - statistični indeks 32.

2. SKL: Mesarija Prunk izgubila drugič zapored; MVP 12. kola: Tomaž Jereb

Ljubljana - Grosuplje je pred domačimi navijači premagalo Celje (80:73), drugouvrščena Mesarija Prunk pa je izgubila drugič zapored. Tudi tokrat so bili usodni Ljubljančani - Parklji so v Sežani zmagali s 63:55. MVP 12. kola je postal Tomaž Jereb (Konjice) - statistični indeks 31.

Generalni sponzor

Platinasti sponzor

Srebrni sponzorji

Zlati sponzorji

Bronasti sponzorji

Partnerji