Išči po strani...
 

2. SKL: Plama Pur v Litiji do tretje zaporedne zmage

Ljubljana - V 2. SKL je zaključeno 15. kolo. Do zmag sta prišli obe ljubljanski moštvi, Parklji in Slovan, na domačem parketu pa so zmago slavili še igralci Term Olimie Podčetrtka. ECE Celje je v Ajdovščini premagal domačo ekipo, Plama Pur je bila močnejša od Litije, LTH Castings pa je bil boljši od Kolpe.

Košarkarji Kolpe belokranjski ambasadorji športa

Črnomelj - Kolpa Črnomelj se bo v četrtek, v četrtfinalu Pokala Spar, v Laškem pomerila z aktualnim državnim prvakom – Krko iz Novega mesta. Ivo Vrščaj pravi, da se zavedajo moči nasprotnika, a kljub temu na Štajersko ne odhajajo z belo zastavo.

FOTO: Prepričljiva zmaga LTH Castingsa nad Termami Olimie

Ljubljana - V 2. SKL je zaključeno 14. kolo, ki je postreglo s spremembo na vrhu lestvice. LTH Castings je prepričljivo, z 92:77 premagal Terme Olimia Podčetrtek, vknjižil 12. zmago v sezoni in zdaj sam ostaja na vrhu razpredelnice. V Domžalah je zmago slavilo tudi drugo moštvo iz Gorenjske - Triglav EGP je s 94:73 premagala Vzajemci Lastovko.

2. SKL: Domen Janc Kolpi prinesel zmago nad Lastovko

Ljubljana - V 2. SKL je 13. kolo prineslo tri izjemno zanimive tekme. V Črnomlju je domači Kolpi zmago nad Vzajemci Lastovko s 76:75 prinesel Domen Janc, ki je 37 sekund pred koncem zadel odločilni prosti met. V Litiji je Hrastnik premagal domačo ekipo s 77:72, Plama Pur pa je bila že v petek z 82:79 boljša od Triglav Elektro gorenjske...

2. SKL: Hrastnik z zbrano končnico premagal Parklje

Ljubljana - V 2. SKL je končano 12. kolo, ki so ga zaznamovale tri zelo zanimive tekme. Hrastnik je na domačem parketu z 80:76 premagal Parklje, ECE Celje je v zadnjih minutah strlo odpor Triglav EGP (79:74), Terme Olimia Podčetrtek pa so v zadnjih sekundah odločile tekmo proti Kolpi Črnomelj (80:78).

Terme Olimia z odličnim drugim polčasom boljše od Lastovke

Ljubljana - V 2. SKL je zaključeno 11. kolo. Terme Olimia Podčetrtek so z odličnim drugim polčasom, Vzajemci Lastovki zadale drugi poraz sezone (97:86). Slovan je v zadnji četrtini strl odpor Litije, Triglav EGP je po preobratu premagala Hrastnik, ECE Celje je bilo boljše od Plame Pur, visoki zmagi pa sta slavila Kolpa in LTH Castings.

Generalni sponzor

Super sponzor

Sponzorji

Partnerji