Išči po strani...
 

KZS in predstavniki klubov ogorčeni nad izsiljevanjem DKS

Ljubljana – Izvršni odbor KZS je na junijski seji sprejel sklep o višini sodniških stroškov. Pri tem je na pobudo predstavnikov vseh klubov znižal dosedanjo višino potnih stroškov. V zadnjih tednih je Društvo košarkarskih sodnikov Slovenije zaradi omenjenega sklepa zagrozilo z bojkotom sojenja. KZS bo kljub temu skušala zagotoviti nemoten...

Znan razpored tekmovanja v 2. in 3. SKL

Ljubljana - Ekipe 2. SKL bodo s tekmovanjem začele v soboto, 7. oktobra, ekipe 3. SKL pa teden kasneje. V 2. SKL bo v sezoni 2017/18 nastopilo 12 ekip, v 3. SKL pa se bo pomerilo 24 moštev.

Pregled prijavljenih ekip v tekmovalno sezono 2017/2018

Ljubljana - Košarkarska zveza Slovenije je objavila seznam prijavljenih ekip v članska ligaška ter pokalna tekmovanja v sezoni 2017/2018.

Elektra Šoštanj ostaja drugoligaš

Ljubljana - Danes je bila na sporedu druga kvalifikacijska tekma za nastop v 2. SKL v sezoni 2017/2018 med Elektro iz Šoštanja in Hrastnikom. Prvo srečanje med drugouvrščeno ekipo 3. SKL in devetouvrščeno ekipo 2. SKL je pripadlo Hrastničanom (80:66), na drugem pa so slavili Šoštanjčani (78:59), ki so si s to zmago priigrali drugoligaški...

2. SKL: Ilirija brez poraza do naslova prvaka!

Ljubljana - V soboto se bo zaključilo tekmovanje v 2. SKL. Naslov prvaka je romal v roke Ilirije, ki si je s tem zagotovila nastopanje v Ligi Nova KBM v prihodnji sezoni. Goran Jagodnik je postal MVP 2. SKL v sezoni 2016/17 (povprečna valorizacija 23).

2. SKL: Elektra premagala Mesarijo Prunk; MVP kola Jan Rizman (Elektra)

Ljubljana - V soboto je bilo na sporedu predzadnje, 21. kolo 2. SKL. Vodilna Ilirija je ob zmagi proti ekipi Konjic dosegla 115 točk, Plama Pur je premagala Parklje, Grosuplje je bilo boljše od Maribora, v knežjem mestu pa je do zmage prišel Triglav. Kolpa je po preobratu v zadnji četrtini ugnala Ljubljano.

Generalni sponzor

Platinasti sponzor

Srebrni sponzorji

Zlati sponzorji

Bronasti sponzorji

Partnerji