Išči po strani...
 

2. SKL: Marko Cej ob zmagi Maribora dosegel kar 37 točk

Ljubljana - V 2. SKL je zaključeno 14. kolo sezone. Strelski dosežek kola je uspel Marku Ceju, ki je dosegel kar 37 točk, njegov AKK Maribor Branik pa je na gostovanju v Konjicah premagal domačo ekipo s 86:74. Pred odmorom, ki bo zaradi Pokala Spar dolg kar tri tedne, so na vrhu lestvice Terme Olimia Podčetrtek.

Terme Olimia Podčetrtek po porazu Konjic zdaj na vrhu 2. SKL

Ljubljana - V 2. SKL so ekipe odigrale tekme 13. kola sezone. Na vrhu lestvice po zmagi nad Kolpo zdaj samujejo Terme Olimia Podčetrtek, kljub temu pa Grosuplje, Plama Pur, ECE Triglav in Konjice zaostajajo le za eno zmago. Tokrat je bilo napeto v Hrastniku, kjer je Mesarija Prunk Sežana slavila zmago s 83:80. Konjice so po šestih zaporednih...

Parklji zadržali poskus neverjetnega preobrata AKK Branika

Ljubljana - V 2. SKL je zaključeno 12. kolo, v katerem so Konjičani proti Hrastniku podaljšali svoj niz zmag na šest, Plama Pur in Slovan pa sta v Kranju oziroma Črnomlju, prekinila niz treh zaporednih porazov. Zanimivo je bilo v Sežani, kjer so Terme Olimia Podčetrtek slavile zmago z 80:75.

2. SKL: Konjice proti Termam Olimie do pete zaporedne zmage

Ljubljana - V 2. SKL je zaključeno 11. kolo, ki je postreglo s presenečenjem v Slovenskih Konjicah, kjer je domača ekipa premagala Terme Olimia Podčetrtek z 71:66. Na vrhu lestvice so tako s po sedmimi zmagami in štirimi porazi poravnana moštva Term Olimie, AKK Branika, ECE Triglava in Konjic.

2. SKL: Po 10. kolu na vrhu lestvice Terme Olimia in ECE Triglav

Ljubljana - V 2. SKL je zaključeno deseto kolo, ki je bilo hkrati tudi prvo v letu 2016. Že v petek je bilo napeto v Ilirski Bistrici, kjer je Mesarija Prunk Sežana v končnici premagala Plamo Pur (60:59). V soboto je bilo zanimivo v Hrastniku, kjer si je domača ekipa v zadnjih minutah zagotovila zmago nad Parklji (74:72).

2. SKL: V 9. kolu do zmage v gosteh le Terme Olimie

Ljubljana - V 2. SKL je bila v sredo odigrana še zaostala tekma 8. kola med Grosupljem in Hrastnikom, visoko, s 108:77, pa so jo dobili Grosupeljčani. Prav na zadnji tekmi leta 2015 je tako Grosuplje kot prvo v tej sezoni doseglo vsaj sto točk.

Generalni sponzor

Super sponzor

Sponzorji

Partnerji