Išči po strani...
 

TV prenos 2. SKL: Brezec v Sežani zaključuje športno pot

Ljubljana - V soboto bo na sporedu pet obračunov 17. kola 2. SKL. ECE Triglav pričakuje Celjane, LTH Castings gostuje v Ljubljani, Mesarija Prunk se bo srečala s Plamo Pur, na derbiju 17. kola se bodo Parklji pomerili s Podčetrtkom, Portorož pa bo gostil Konjice. Tekmo iz Sežane, na kateri se bo upokojil Primož Brezec, si boste lahko ogledali...

2. SKL: Celjani po dveh podaljških ugnali LTH Castings

Ljubljana - V torek je Portorož na tekmi 16. kola 2. SKL premagal Plamo Pur. Podčetrtek je zanesljivo odpravil Medvode, Konjičani so presenetili Parklje, Celjani so bili po dveh podaljških boljši od LTH Castings. Zadnja tekma večera je pripadla Grosupeljčanom. Obračun med Ljubljano in Mesarijo Prunk bo na sporedu 30. januarja.

2. SKL: Medvode po podaljšku boljše od Konjic; Snoj MVP kola

Ljubljana - V soboto bo na sporedu pet tekem 15. kola 2. SKL. Parklji so izgubili proti Plami Pur, Podčetrtek je ugnal Triglav, LTH Castings je bil nemočen v Sežani, Celje je bilo boljše od Grosupljega, Portorož je premagal Ljubljano. Dvoboj med Medvodami in Konjicami so po podaljšku dobili košarkarji iz mesta ob sotočju Save in Sore.

2. SKL: Mesarija Prunk po zmagi na drugo mesto; Kralj MVP 11. kola

Ljubljana - V sredo se je Mesarija Prunk Sežana na tekmi 11. kola 2. SKL pomerila s Triglavom in zmagala z 68:61. V torek je Podčetrtek ugnal Konjice. Preostala srečanja 11. kola so se odvila 3. januarja, 12. in 13. decembra.

2. SKL: Parklji do zmage na ljubljanskem obračunu

Ljubljana - V soboto je bilo na sporedu pet tekem 14. kola 2. SKL. Ljubljana je izgubila proti Parkljem, Grosuplje je ugnalo LTH Castings, Podčetrtek je visoko nadigral Celje, Mesarija Prunk je premagala Portorož, Plama Pur je bila boljša od Medvod. Obračun med Konjicami in Triglavom bo na sporedu 23. januarja.

2. SKL: Parklji ugnali Mesarijo Prunk; MVP 13. kola: Tadej Koštomaj

Ljubljana - V petek se je začelo 13. kolo 2. SKL. Medvode so na domačem parketu premagale Ljubljano. V soboto je Triglav ugnal Plamo Pur, Parklji so bili boljši od Mesarije Prunk, Podčetrtek je zmagal v Grosupljem, Celje je bilo boljše od Konjic, LTH Castings je premagal Portorož. MVP 13. kola je postal Tadej Koštomaj (Celje) - indeks 36.

Generalni sponzor

Platinasta sponzorja

Srebrni sponzorji

Zlati sponzorji

Bronasti sponzorji

Partnerji