Išči po strani...
 

Pregled sodelujočih ekip v sezoni 2015/16

Ljubljana - Ob zaključku postopkov Komisije za licenciranje in prejemu pisnih potrditev klubov, ki so izrazili željo za sodelovanje v višjem rangu tekmovanja, objavljamo razdelitev moških članskih ekip po stopnjah tekmovanja v tekmovalni sezoni 2015/2016.

Medvode z odličnim Bunčičom do zmage nad Celjani

Ljubljana - V tretjem kolu 2. SKL za obstanek so na nedeljski tekmi Medvode na krilih odličnega Deana Bunčiča, ki je v statistiko vpisal 27 točk, sedem podaj in šest skokov, presenetile ECE Celje, s 84:76. Odločilna je bila zadnja četrtina, ki so jo Medvodčani dobili z 22:10. V petek so obračun med Jančami in Hrastnikom dobili slednji, z...

Janče in Medvode v dodatne kvalifikacije za 2. SKL

Ljubljana - Končal se je drugi del 3. SKL, v zadnjem kolu pa sta se z zmagama v dodatne kvalifikacije za 2. SKL uvrstila Janče in Medvode, ki se bosta v maju pomerila z ECE Celjem in Hrastnikom.

Vojnik osvojil 3. mesto v 4. SKL

Ljubljana - Košarkarji Vojnika so na povratni tekmi za tretje mesto v 4. SKL proti Gorenji vasi sicer izgubili z 68:81, a so zaradi višje zmage na prvi tekmi (77:62) osvojili tretje mesto. Obe ekipi v kvalifikacije za 3. SKL.

Sežanci in Konjičani že uvrščeni v 2. SKL!

Sežana - Derbi dveh vodilnih ekip 3. SKL med Mesarijo Prunk Sežana in Konjicami, ki do 3. kola drugega dela nista poznali poraza, je dobila primorska ekipa (82:75). Ta se tako veseli že 25. zmage v sezoni in preboja v 2. SKL, kakor tudi Konjičani.

3. SKL: Janče kljub porazu napredujejo v ligo za prvaka

Ljubljana - Zadnje kolo rednega dela 3. SKL je dalo še zadnje udeležence lige za prvaka. Tja so se uvrstili košarkarji Janč, ki so sicer izgubili proti Unionu Olimpiji mladim (83:85), a so izgubili tudi njihovi neposredni tekmeci, Pingvini Ljubljana.

Generalni sponzor

Super sponzor

Sponzorji

Partnerji