Išči po strani...
 

Janče dobile derbi za 2. mesto na lestvici

Ljubljana - Najbolj zanimiva tekma tega vikenda v 3. SKL je potekala v Jančah, kjer so gostitelji z 79:66 premagali AKK Branik Maribor in se s Štajerci v zmagah izenačili na drugem mestu na lestvici.

Sežančani zmagali že 14. zapored

Ljubljana - V 3. SKL na zahodu ekipa Mesarije Prunk Sežana še naprej ostaja neporažena. Tokrat je Cerknico premagala kar z 91:49, to pa je že 14. zaporedna zmaga v sezoni. Sežančanom sledijo Medvode, ki so na domačem parketu premagale Novo Gorico mlade, s 102:63.

Končan prvi del 4. SKL, drugi se nadaljuje čez 14 dni

Ljubljana - Ekipe 4. SKL so odigrale prvi del tekmovanja, s tem pa je znanih 12 ekip, ki se bo borilo za napredovanje v 3. SKL. Drugi del se začenja 14. februarja.

Posavje Krško v gosteh premagalo Janče

Ljubljana - Košarkarji Posavja Krškega so v 12. kolu 3. SKL na gostovanju pri Jančah zabeležili četrto zmago v sezoni (67:65). Kar 214 točk je padlo na tekmi Ilirija : Nazarje v 4. SKL.

Primorski derbi po podaljšku Novi Gorici

Nova Gorica - Košarkarji Nove Gorice mladi so na primorskem derbiju proti Tolminu v 11. kolu 3. SKL (zahod) zabeležili sedmo zmago sezone, do katere so prišli šele po podaljšku (80:79).

Konjičani in Sežanci še vedno nepremagani

Ljubljana - Tudi po 10. kolu 3. SKL na vrhu obeh divizij ostajata Konjice na vzhodu in Mesarija Prunk Sežana na zahodu. Prvi so z 80:65 ugnali Posavje Krško, Primorci pa z 98:53 Postojno.

Generalni sponzor

Super sponzor

Sponzorji

Partnerji