Išči po strani...
 

Posavje Krško v gosteh premagalo Janče

Ljubljana - Košarkarji Posavja Krškega so v 12. kolu 3. SKL na gostovanju pri Jančah zabeležili četrto zmago v sezoni (67:65). Kar 214 točk je padlo na tekmi Ilirija : Nazarje v 4. SKL.

Primorski derbi po podaljšku Novi Gorici

Nova Gorica - Košarkarji Nove Gorice mladi so na primorskem derbiju proti Tolminu v 11. kolu 3. SKL (zahod) zabeležili sedmo zmago sezone, do katere so prišli šele po podaljšku (80:79).

Konjičani in Sežanci še vedno nepremagani

Ljubljana - Tudi po 10. kolu 3. SKL na vrhu obeh divizij ostajata Konjice na vzhodu in Mesarija Prunk Sežana na zahodu. Prvi so z 80:65 ugnali Posavje Krško, Primorci pa z 98:53 Postojno.

3. SKL: Pred novim letom neporažena Konjice in Sežana

Ljubljana - Prvih devet kol 3. SKL, ki so bila odigrana pred novim letom, so najbolje zaključili košarkarji Konjic in Mesarije Prunk Sežane, ki so še brez poraza.

Prva zmaga Blok šele na šesti tekmi in po dveh podaljških

Kočevje - Košarkarji Blok so v 7. kolu 4. SKL, na svoji šesti tekmi te sezone, prvič okusili slast zmage, za katero so se morali še posebej potruditi, saj so gostitelje ugnali šele po dveh podaljških (90:84)!

Sežanci Medvodam zadali težak prvi poraz v ligi

Ljubljana - Košarkarji Medvod so doživeli prvi poraz sezone, ki pa je bil izjemno boleč, saj so izgubili s kar 49 točkami razlike (32:81). Izgubil je tudi Globus, od katerega je bila boljša Cerknica (63:80).

Generalni sponzor

Sponzorji

Partnerji