Išči po strani...
 

Ilirija sezono 2015/16 v 3. SKL zaključila neporažena

Ljubljana - Košarkarji ljubljanske Ilirije so veliki zmagovalci 3. SKL, potem, ko so v četrtek v Stožicah premagali Union Olimpijo mlade (97:74), in tako sezono 2015/16 zaključili brez poraza, z 22. zaporednimi zmagami. Naslov so si Ilirijani zagotovili že kolo pred zaključkom drugega dela prvenstva.

V prihodnjih sezonah spremenjen sistem ligaških tekmovanj

Ljubljana – Izvršni odbor Košarkarske zveze Slovenije je na ponedeljkovi redni seji sprejel predlog o spremembah tekmovalnih sistemov ter sistemov napredovanj in nazadovanj med slovenskimi članskimi ligami v prihodnjih dveh sezonah. Sistemi za to sezono ostajajo nespremenjeni.

Ilirija od zdaj naprej v novi dvorani

Ljubljana - Košarkarsko društvo Ilirija, ki v tej sezoni nastopa v 3. SKL, bo sezono 2015/16 nadaljevala v dvorani, ki je svoj čas videla že ogromno zelo dobrih košarkarskih tekem.

Dobrodelna akcija na tekmi UKK Koper : Ajdovščina

Koper - V soboto, 21. novembra, bo članska ekipa UKK Koper, ob 19.00, v okviru 5. kola 3. SKL-zahod v svoji dvorani Srednje tehnične šole v Kopru gostila ekipo Ajdovščine. Tekma bo dobrodelna.

Pivka odslej z novim generalnim sponzorjem

Pivka - Pivški košarkarski klub, ki že vrsto let skrbi za priljubljenost košarke na Pivškem ter v svojih vrstah združuje lepo število mladih športnikov, se odslej ponaša z novim generalnim sponzorjem.

V Postojni se je zaključil 3. turnir ZKSP

Ljubljana - V nedeljo, 4. oktobra, so bile v Postojni odigrane še zadnje tekme na 3. turnirju Združenja košarkarskih sodnikov Primorske, ki so določile končno razvrstitev.

Generalni sponzor

Platinasti sponzor

Srebrni sponzorji

Zlati sponzorji

Bronasti sponzorji

Partnerji