Išči po strani...
 

3. SKL: Janče kljub porazu napredujejo v ligo za prvaka

Ljubljana - Zadnje kolo rednega dela 3. SKL je dalo še zadnje udeležence lige za prvaka. Tja so se uvrstili košarkarji Janč, ki so sicer izgubili proti Unionu Olimpiji mladim (83:85), a so izgubili tudi njihovi neposredni tekmeci, Pingvini Ljubljana.

3. SKL: Medvode s tesno zmago iz Tolmina

Tolmin - Košarkarji Medvod, ki zasedajo drugo mesto na zahodni strani 3. SKL, so z 68:67 ugnali Tolmina, Globus, trenutno na tretjem mestu, pa je doživel hud poraz proti Mesariji prunk Sežani (47:90).

4. SKL: Prvi poraz Vojnika v tej sezoni

Vojnik - Košarkarji Vojnika so svoj prvi poraz v tej sezoni 4. SKL zabeležili šele na svoji deseti tekmi. Zadnji dan februarja je bila v domači dvorani od njih boljša Ivančna Gorica (67:46).

Janče dobile derbi za 2. mesto na lestvici

Ljubljana - Najbolj zanimiva tekma tega vikenda v 3. SKL je potekala v Jančah, kjer so gostitelji z 79:66 premagali AKK Branik Maribor in se s Štajerci v zmagah izenačili na drugem mestu na lestvici.

Sežančani zmagali že 14. zapored

Ljubljana - V 3. SKL na zahodu ekipa Mesarije Prunk Sežana še naprej ostaja neporažena. Tokrat je Cerknico premagala kar z 91:49, to pa je že 14. zaporedna zmaga v sezoni. Sežančanom sledijo Medvode, ki so na domačem parketu premagale Novo Gorico mlade, s 102:63.

Končan prvi del 4. SKL, drugi se nadaljuje čez 14 dni

Ljubljana - Ekipe 4. SKL so odigrale prvi del tekmovanja, s tem pa je znanih 12 ekip, ki se bo borilo za napredovanje v 3. SKL. Drugi del se začenja 14. februarja.

Generalni sponzor

Super sponzor

Sponzorji

Partnerji