Išči po strani...
 

Dobrodelna akcija na tekmi UKK Koper : Ajdovščina

Koper - V soboto, 21. novembra, bo članska ekipa UKK Koper, ob 19.00, v okviru 5. kola 3. SKL-zahod v svoji dvorani Srednje tehnične šole v Kopru gostila ekipo Ajdovščine. Tekma bo dobrodelna.

Pivka odslej z novim generalnim sponzorjem

Pivka - Pivški košarkarski klub, ki že vrsto let skrbi za priljubljenost košarke na Pivškem ter v svojih vrstah združuje lepo število mladih športnikov, se odslej ponaša z novim generalnim sponzorjem.

V Postojni se je zaključil 3. turnir ZKSP

Ljubljana - V nedeljo, 4. oktobra, so bile v Postojni odigrane še zadnje tekme na 3. turnirju Združenja košarkarskih sodnikov Primorske, ki so določile končno razvrstitev.

Ta konec tedna 2. Pokal OSO Savinjska

Ljubljana - Društvo košarkarskih sodnikov Savinjska letos organizira 2. Pokal OSO Savinjska. Na turnirju, ki bo potekal v telovadnici OŠ Vojnik, se bodo merile zasedbe Vojnika, Jelše Šmarja, Dravograda Koroške in Nazar. V soboto bo za piko na i odigrana še prijateljska tekma med Rogaško in LTH Castingsom.

Pregled sodelujočih ekip v sezoni 2015/16

Ljubljana - Ob zaključku postopkov Komisije za licenciranje in prejemu pisnih potrditev klubov, ki so izrazili željo za sodelovanje v višjem rangu tekmovanja, objavljamo razdelitev moških članskih ekip po stopnjah tekmovanja v tekmovalni sezoni 2015/2016.

Medvode z odličnim Bunčičom do zmage nad Celjani

Ljubljana - V tretjem kolu 2. SKL za obstanek so na nedeljski tekmi Medvode na krilih odličnega Deana Bunčiča, ki je v statistiko vpisal 27 točk, sedem podaj in šest skokov, presenetile ECE Celje, s 84:76. Odločilna je bila zadnja četrtina, ki so jo Medvodčani dobili z 22:10. V petek so obračun med Jančami in Hrastnikom dobili slednji, z...

Generalni sponzor

Super sponzor

Sponzorji

Partnerji