Išči po strani...
 

Seznam prijavljenih ekip za tekmovanja v sezoni 2016/2017

Ljubljana - Košarkarska zveza Slovenije objavlja seznam prijavljenih klubov v ligaška tekmovanja članske kategorije v sezoni 2016/2017.

V petek tradicionalno srečanje KD Ježica

Ljubljana - Košarkarsko društvo Ježica v petek organizira svoje tradicionalno srečanje 'Dobimo se na Ježici', ki bo tudi tokrat potekalo na zunanjih igriščih ŠRC Ježica v ljubljanskih Savljah.

Objavljen razpis za prijavo članskih ekip v sezono 2016/17

Ljubljana - Košarkarska zveza Slovenije objavlja razpis za prijavo ženskih in moških ekip v članska tekmovanja v naslednji sezoni. Razpisne pogoje in prijavne obrazce najdete na spodnjih povezavah.

Ilirija sezono 2015/16 v 3. SKL zaključila neporažena

Ljubljana - Košarkarji ljubljanske Ilirije so veliki zmagovalci 3. SKL, potem, ko so v četrtek v Stožicah premagali Union Olimpijo mlade (97:74), in tako sezono 2015/16 zaključili brez poraza, z 22. zaporednimi zmagami. Naslov so si Ilirijani zagotovili že kolo pred zaključkom drugega dela prvenstva.

V prihodnjih sezonah spremenjen sistem ligaških tekmovanj

Ljubljana – Izvršni odbor Košarkarske zveze Slovenije je na ponedeljkovi redni seji sprejel predlog o spremembah tekmovalnih sistemov ter sistemov napredovanj in nazadovanj med slovenskimi članskimi ligami v prihodnjih dveh sezonah. Sistemi za to sezono ostajajo nespremenjeni.

Ilirija od zdaj naprej v novi dvorani

Ljubljana - Košarkarsko društvo Ilirija, ki v tej sezoni nastopa v 3. SKL, bo sezono 2015/16 nadaljevala v dvorani, ki je svoj čas videla že ogromno zelo dobrih košarkarskih tekem.

Generalni sponzor

Platinasti sponzor

Srebrni sponzorji

Zlati sponzorji

Bronasti sponzorji

Partnerji