Išči po strani...
 

Ta konec tedna 2. Pokal OSO Savinjska

Ljubljana - Društvo košarkarskih sodnikov Savinjska letos organizira 2. Pokal OSO Savinjska. Na turnirju, ki bo potekal v telovadnici OŠ Vojnik, se bodo merile zasedbe Vojnika, Jelše Šmarja, Dravograda Koroške in Nazar. V soboto bo za piko na i odigrana še prijateljska tekma med Rogaško in LTH Castingsom.

Pregled sodelujočih ekip v sezoni 2015/16

Ljubljana - Ob zaključku postopkov Komisije za licenciranje in prejemu pisnih potrditev klubov, ki so izrazili željo za sodelovanje v višjem rangu tekmovanja, objavljamo razdelitev moških članskih ekip po stopnjah tekmovanja v tekmovalni sezoni 2015/2016.

Vojnik osvojil 3. mesto v 4. SKL

Ljubljana - Košarkarji Vojnika so na povratni tekmi za tretje mesto v 4. SKL proti Gorenji vasi sicer izgubili z 68:81, a so zaradi višje zmage na prvi tekmi (77:62) osvojili tretje mesto. Obe ekipi v kvalifikacije za 3. SKL.

3. SKL: Janče kljub porazu napredujejo v ligo za prvaka

Ljubljana - Zadnje kolo rednega dela 3. SKL je dalo še zadnje udeležence lige za prvaka. Tja so se uvrstili košarkarji Janč, ki so sicer izgubili proti Unionu Olimpiji mladim (83:85), a so izgubili tudi njihovi neposredni tekmeci, Pingvini Ljubljana.

3. SKL: Medvode s tesno zmago iz Tolmina

Tolmin - Košarkarji Medvod, ki zasedajo drugo mesto na zahodni strani 3. SKL, so z 68:67 ugnali Tolmina, Globus, trenutno na tretjem mestu, pa je doživel hud poraz proti Mesariji prunk Sežani (47:90).

4. SKL: Prvi poraz Vojnika v tej sezoni

Vojnik - Košarkarji Vojnika so svoj prvi poraz v tej sezoni 4. SKL zabeležili šele na svoji deseti tekmi. Zadnji dan februarja je bila v domači dvorani od njih boljša Ivančna Gorica (67:46).

Generalni sponzor

Super sponzor

Sponzorji

Partnerji