Išči po strani...
 

Znane ekipe ligaških tekmovanj za sezono 2016/17

Ljubljana - Po zaključku postopkov Komisije za licenciranje in prejemu pisnih potrditev klubov, ki so izrazili željo za sodelovanje v višjem rangu tekmovanja, Košarkarska zveza Slovenije objavlja tekmovalne sisteme, koledar tekmovanja in razdelitev moških članskih ekip po stopnjah tekmovanj v sezoni 2016/2017.

Seznam prijavljenih ekip za tekmovanja v sezoni 2016/2017

Ljubljana - Košarkarska zveza Slovenije objavlja seznam prijavljenih klubov v ligaška tekmovanja članske kategorije v sezoni 2016/2017.

Objavljen razpis za prijavo članskih ekip v sezono 2016/17

Ljubljana - Košarkarska zveza Slovenije objavlja razpis za prijavo ženskih in moških ekip v članska tekmovanja v naslednji sezoni. Razpisne pogoje in prijavne obrazce najdete na spodnjih povezavah.

Ježičani po zmagi nad Vrhniko zmagovalci 4. SKL!

Ljubljana - S 4. kolom Lige za prvaka se je v soboto zaključila sezona v 4. SKL. Prvaki so postali košarkarji Ježice, ki so na odločilni tekmi tesno premagali Vrhniko (82:81), ki si je že prej zagotovila napredovanje v 3. SKL. Pokal za zmagovalce je Ježičanom predal predsednik Košarkarske zveze Slovenije, Matej Erjavec.

V prihodnjih sezonah spremenjen sistem ligaških tekmovanj

Ljubljana – Izvršni odbor Košarkarske zveze Slovenije je na ponedeljkovi redni seji sprejel predlog o spremembah tekmovalnih sistemov ter sistemov napredovanj in nazadovanj med slovenskimi članskimi ligami v prihodnjih dveh sezonah. Sistemi za to sezono ostajajo nespremenjeni.

Ta konec tedna 2. Pokal OSO Savinjska

Ljubljana - Društvo košarkarskih sodnikov Savinjska letos organizira 2. Pokal OSO Savinjska. Na turnirju, ki bo potekal v telovadnici OŠ Vojnik, se bodo merile zasedbe Vojnika, Jelše Šmarja, Dravograda Koroške in Nazar. V soboto bo za piko na i odigrana še prijateljska tekma med Rogaško in LTH Castingsom.

Generalni sponzor

Platinasti sponzor

Srebrni sponzorji

Zlati sponzorji

Bronasti sponzorji

Partnerji