Išči po strani...
 

Posavje Krško v gosteh premagalo Janče

Ljubljana - Košarkarji Posavja Krškega so v 12. kolu 3. SKL na gostovanju pri Jančah zabeležili četrto zmago v sezoni (67:65). Kar 214 točk je padlo na tekmi Ilirija : Nazarje v 4. SKL.

Primorski derbi po podaljšku Novi Gorici

Nova Gorica - Košarkarji Nove Gorice mladi so na primorskem derbiju proti Tolminu v 11. kolu 3. SKL (zahod) zabeležili sedmo zmago sezone, do katere so prišli šele po podaljšku (80:79).

Prva zmaga Blok šele na šesti tekmi in po dveh podaljških

Kočevje - Košarkarji Blok so v 7. kolu 4. SKL, na svoji šesti tekmi te sezone, prvič okusili slast zmage, za katero so se morali še posebej potruditi, saj so gostitelje ugnali šele po dveh podaljških (90:84)!

Sežanci Medvodam zadali težak prvi poraz v ligi

Ljubljana - Košarkarji Medvod so doživeli prvi poraz sezone, ki pa je bil izjemno boleč, saj so izgubili s kar 49 točkami razlike (32:81). Izgubil je tudi Globus, od katerega je bila boljša Cerknica (63:80).

4. SKL: Vojnik, Vrhnika in Krvavec še neporaženi

Ljubljana - V 4. SKL po petem kolu tri ekipe še ne poznajo poraza. Vojnik je v Šmarjah zabeležil tretjo zmago (75:53), Vrhnika v Metliki (87:65) in Krvavec Meteor pa v Kranjski Gori (74:66) četrto. V zahodni skupini 3. SKL ostajata neporažena Mesarija Prunk Sežana in Medvode.

3. SKL: Janče tesno premagale Bistrico

Ljubljana - Košarkarji Janč ostajajo tik pod vrhom vzhodne skupine 3. SKL, v kateri kot neporažena ekipa prednjačijo Konjice, saj so s 67:64 na domačem terenu ugnali Bistrico. Na zahodu še naprej neporažena ostajajo tri moštva.

Generalni sponzor

Sponzorji

Partnerji