Nazaj

#mojtim: Na voljo vstopnice za tekmo z Ukrajino

28
jan.
2019
  • Člani

Ljubljana – Pred moško člansko košarkarsko reprezentanco sta še zadnji dve tekmi v kvalifikacijah za letošnje svetovno prvenstvo. Najprej bodo izbranci Radovana Trifunovića gostovali v Turčiji in nato v ponedeljek, 25. februarja, ob 19. uri v Stožicah gostili reprezentanco Ukrajine. Za LAST MINUTE ponudbo vstopnic je poskrbel generalni sponzor slovenskih košarkarskih reprezentanc, TELEMACH, ki je za navijače pripravil poseben paket TELEMACH PONUJA NAJVEČ.

Pred moško člansko reprezentanco je torej še zadnji cikel kvalifikacij za letošnje svetovno prvenstvo v košarki. #mojtim je na žalost že ostal brez uvrstitve na SP na Kitajskem, a izbranci selektorja Trifunovića bodo storili vse, da se od kvalifikacij in navijačev poslovijo z dobro košarkarsko predstavo. Vstopnice (za zeleni ring in deluxe sedeže ob igrišču) za dvoboj z Ukrajino, ki bo v ljubljanskih Stožicah na sporedu v ponedeljek, 25. februarja, ob 19. uri, so že na voljo.

Od 19. februarja Telemach podarja eno vstopnico 

Generalni sponzor slovenskih košarkarjev TELEMACH je pripravil še ponudbo paketa vstopnic TELEMACH PONUJA NAJVEČ, s katero vas vabi k dodatni podpori slovenskih košarkarjev. Od 19. do 24. februarja kupite eno vstopnico, drugo podarja TELEMACH!

Od 19. februarja dalje je na voljo tudi paket 3 + 1 po ceni 30 € (paketna prodaja na dan tekme ni možna). Na dan tekme bo cena posamezne vstopnice 15 €, že pa so na voljo tudi deluxe sedeži ob igrišču, cena te vstopnice znaša 95 €.

Cenik vstopnic za tekmo med Slovenijo in Ukrajino


6. kolo, ponedeljek, 25. februar 2019, ob 19.00 (Stožice, Ljubljana):
SLOVENIJA : UKRAJINA

Redna cena vstopnic v predprodaji od 19.2. do 24.2.: 10 EUR (enotna cena za zeleni ring)
Paket TELEMACH PONUJA NAJVEČ od 19. 2. do 24. 2.: 10 EUR (cena za zeleni ring; z nakupom 1 vstopnice je druga brezplačna)
Paket 3 + 1 v predprodaji od 19.2. do 24.2.: 7,50 EUR (enotna cena za zeleni ring)
Na dan tekme/redna cena: 15 EUR (enotna cena za zeleni ring)
Deluxe sedeži ob igrišču: 95,00 EUR (enotna cena ves čas prodaje)
Ta spletna stran uporablja piškotke z namenom, da vam ponudimo najboljšo možno uporabniško izkušnjo na naših spletnih straneh. Več
Strinjam seNe strinjam se