Nazaj

Brez sprememb v trenerskem štabu ženske reprezentance

29
okt.
2019
  • Članice

Ljubljana – Slaba dva tedna nas ločita do začetka priprav ženske članske reprezentance na uvodni tekmi kvalifikacij za evropsko prvenstvo leta 2021. Slovenke se bodo v prvem kvalifikacijskem oknu najprej v Celju pomerile z Grkinjami ter nato gostovale v Bolgariji. Selektorju Damirju Grgiću bo na klopi pomagala nespremenjena trenerska zasedba.
Avtor: KZS/GB; foto: FIBA

Trenerski štab ženske izbrane vrste v novem reprezentančnem ciklu ne bo doživel sprememb. Vlogo Grgićevih pomočnikov bodo še naprej opravljali Jure Krajnc, Slavko Duščak in Predrag Radović, nad telesno pripravo košarkaric pa bdel Marko Dimnik. Vodja zdravniške službe moških in ženskih reprezentanc ostaja dr. Marko Macura, reprezentančni zdravnik članic dr. Jošt Kokalj, medtem ko se na mesto fizioterapevta vrača Martin Klešnik. Strokovni štab v teh dneh skrbno sestavlja igralski kader, seznam vabljenih košarkaric za tekmi z Grčijo in Bolgarijo pa bo selektor Damir Grgić razkril v začetku prihodnjega tedna.

Vstopnice za tekmo z Grčijo na prodajnih mestih Eventima

Za uvod Slovenke v četrtek, 14. novembra, torej čaka domači dvoboj z Grkinjami. Tekma v dvorani gimnazije Celje – Center se bo začela ob 20.10. Vstopnice po 5 € so že na voljo na vseh prodajnih mestih Eventima in Petrola. Ob nakupu treh vstopnic, četrto vstopnico prejmete brezplačno

POVEZANA NA NAKUP VSTOPNIC SLOVENIJA : GRČIJA

V kvalifikacijski skupini A bosta tekmici slovenske izbrane vrste še reprezentanci Bolgarije in Islandije. Grgićeve varovanke gostovanje v Sofiji čaka v nedeljo, 17. novembra.

1. kolo, četrtek, 14. november 2019, ob 20.10
Celje – dvorana Gimnazije Celje - Center

SLOVENIJA : GRČIJA

2. kolo, nedelja, 17. november 2019, ob 17.00
Sofija – športna dvorana Univerzijada

BOLGARIJA : SLOVENIJA

SPLETNA STRAN KVALIFIKACIJ ZA EVROPSKO PRVENSTVO 2021
Ta spletna stran uporablja piškotke z namenom, da vam ponudimo najboljšo možno uporabniško izkušnjo na naših spletnih straneh. Več
Strinjam seNe strinjam se