Nazaj

Članice izbrale številke na dresih

12
nov.
2019
  • Članice

Laško – Žensko člansko reprezentanco še štirje treningi ločijo do uvodne tekme kvalifikacij za evropsko prvenstvo leta 2021. Izbranke selektorja Damirja Grgića se bodo v četrtek v Celju pomerile z Grkinjami. Reprezentantke so izbrale številke dresov, ki jih bodo nosile na adidasovih dresih.
Avtor: KZS/GB; foto: FIBA

1. kolo, četrtek, 14. november 2019, ob 20.10
Celje – dvorana gimnazije Celje - Center

SLOVENIJA : GRČIJA

Derbi kvalifikacijske skupine A se bo v dvorani gimnazije Celje – Center začel 10 minut čez 20. uro. Vstopnice za tekmo so po 5 € na voljo na vseh prodajnih mestih Eventima in Petrola. V predprodaji ob nakupu treh vstopnic, četrto vstopnico prejmete brezplačno.

POVEZANA NA NAKUP VSTOPNIC SLOVENIJA : GRČIJA

Do dvoboja z Grkinjami bodo Slovenke opravile še štiri treninge in uradno fotografiranje. Tako so dekleta izbrala številke dresov, ki jih bodo nosila na uvodnih dveh tekmah kvalifikacij.

2 – Aleksandra KROŠELJ
3 – Teja OBLAK
5 – Tina CVIJANOVIČ
6 – Annamaria PREZELJ
7 – Maruša SENIČAR
8 – Teja GORŠIČ
9 – Nika BARIČ
10 – Tina JAKOVINA
11 – Eva RUPNIK
13 – Zala FRIŠKOVEC
31 – Tina TREBEC
88 – Merisa DAUTOVIĆ


PODSTRAN ŽENSKE ČLANSKE REPREZENTANCE
SPLETNA STRAN KVALIFIKACIJ ZA EVROPSKO PRVENSTVO 2021

Na tekmi v Celju tudi reprezentanca deklet do 16 let
Posebne gostje na tekmi v Celju bodo košarkarice ženske reprezentance do 16 let. Slednje so se konec avgusta veselile velikega uspeha. Na evropskem prvenstvu divizije B v Sofiji so namreč brez izgubljene tekme osvojile zlato medaljo in Sloveniji priigrale napredovanje v divizijo A. Njihovega uspeha se bomo spomnili ob polčasu tekme, ko bodo za svoj dosežek prejele spominsko darilo.

Zlato medaljo so osvojile Ana Vita Mićunović, Blaža Čeh, Tara Pulević, Ula Ude, Alina Kvrgić, Zala Šrot, Hana Ivanuša, Sara Burgar, Ana Nuša Anžič, Anja Dragar, Mia Žekš in Mojca Jelenc. Štab reprezentance so sestavljali trener Gašper Sluga, njegova pomočnika Blaž Meglič in Luka Kalezič, trener za telesno pripravo Rok Razdevšek, maserka Vesna Lešnjak in vodja poti Tomo Kovačič.
Ta spletna stran uporablja piškotke z namenom, da vam ponudimo najboljšo možno uporabniško izkušnjo na naših spletnih straneh. Več
Strinjam seNe strinjam se