Nazaj

Članice izbrale številke na novih adidasovih dresih

27
maj
2019
  • Članice

Laško – Žensko člansko reprezentanco konec tedna čaka prvo merjenje moči. Na turnirju, ki nosi ime po generalnemu sponzorju slovenskih košarkarskih reprezentanc, Telemachu, se bodo pomerile z reprezentancama Češke in Hrvaške. Igralke so mesec dni pred začetkom ženskega EuroBasketa izbrale številke, ki jih bodo nosile na novih adidasovih dresih.

Pred torkovim medijskim dnem in uradnim fotografiranjem ter prihajajočima tekmama so reprezentantke izbrale številke dresov. Na novih adidasovih dresih se bodo tako bleščale naslednje številke:

2 – Aleksandra KROŠELJ
3 – Teja OBLAK
5 – Tina CVIJANOVIČ
6 – Annamaria PREZELJ
7 – Maruša SENIČAR
8 – Teja GORŠIČ
9 – Nika BARIČ
10 – Tina JAKOVINA
11 – Eva RUPNIK
12 – Eva LISEC
13 – Zala FRIŠKOVEC
20 – Lea DEBELJAK
21 – Gala KRAMŽAR
30 – Shante Marie EVANS
88 – Merisa DAUTOVIĆ

Spoznajte žensko člansko reprezentanco

Točno mesec dni pred začetkom evropskega prvenstva v Nišu bo spletna družbena omrežja Košarkarske zveze Slovenije prevzela ženska članska reprezentanca. Vsak dan ob 12. uri bomo v Orbitovi rubriki ''Čas, da zablestiš'' predstavili eno igralko oziroma člana štaba reprezentance, v popoldanskih urah pa boste deležni Telemachovega dvoboja med igralkami. Pomerile so se v košarkarskem kvizu, preizkusile pa so se tudi v branju z ustnic. Zabavni video prispevki so nastali v sodelovanju s študenti Naravoslovnotehniške fakultete, s katero Košarkarska zveza Slovenije odlično sodeluje pri številnih projektih. Obljubljamo vam kar nekaj smeha.
Ta spletna stran uporablja piškotke z namenom, da vam ponudimo najboljšo možno uporabniško izkušnjo na naših spletnih straneh. Več
Strinjam seNe strinjam se