Nazaj

Do srede na spletni dobrodelni dražbi ZPMS portretna risba Luke Dončića

06
apr.
2020
  • Novice

Ljubljana - Zveza prijateljev mladine Slovenije je na pobudo mlade umetnice Danaje Padovac, pripravila dobrodelno dražbo portretne risbe Luke Dončića. Vsa zbrana sredstva bodo namenjena otrokom v stiski, ki so v času epidemije povsem odvisni od nas odraslih in naše pomoči. Dražba poteka do srede, 8. aprila, do polnoči.

Če vas ponudba zanima, se oglasite na elektronski naslov info@zpms.si in v sporočilo z zadevo DRAŽBA zapišite ZNESEK, svoja ime in priimek ter številko telefona, na katero ste dosegljivi. Vsak dan bodo na Facebook profilu ZPMS objavili najvišji znesek za portret med ponudbami minulega dne in nadaljevali z dražbo. Izkupiček dražbe bo namenjen za pomoč otrokom v stiski.

FACEBOOK PROFIL ZVEZE PRIJATELJEV MLADINE SLOVENIJE

Danaja Padovac je študentka Akademije za likovno umetnost in oblikovanje. Čas epidemije je prinesel tudi nekaj dobrega - veliko časa za risanje. Tako je med njenim ustvarjanjem nastal tudi portret Luke Dončića. Danaja se je odločila, da bi s svojim risanjem pomagala družinam in otrokom v stiski, zato smo z mlado umetnico združili moči in na dražbo postavili njeno prečudovito delo - portret Luke Dončića.

Ta spletna stran uporablja piškotke z namenom, da vam ponudimo najboljšo možno uporabniško izkušnjo na naših spletnih straneh. Več
Strinjam seNe strinjam se