Nazaj

Dobrodelni december Austria Trend hotela in KZS

19
dec.
2017
  • Ostalo

Ljubljana - Partnersko sodelovanje športno obarvanega ljubljanskega hotela Austria Trend in Košarkarske zveze Slovenije bo imelo v decembru posebno dobrodelno noto. Danes ob 16. uri bo organizirano veliko predbožično druženje, odprto za vse.

Hotel, v katerem so med pripravami bivali evropski prvaki v košarki 2017, je sicer znan po tem, da gosti veliko število športnih ekip. Tudi zaradi tega je lani v sklopu hotela zaživel pravi športni lounge Winners, katerega krasijo številni športni artikli, prepoznavnost pa je dobil tudi s svojimi slastnimi burgerji.

V mesecu decembru bodo tako del ustvarjenega prometa od prodaje burgerjev namenili za razvoj mladega košarkarja v socialni stiski. Tudi zaradi tega bo v Winnersu v torek, 19. decembra ob 16.00 uri organizirano veliko predbožično športno druženje, odprto za vse. 

 

Emir Haskić, direktor prodaje in marketinga Austria Trend hotel:
"V Austria Trend hotelu že od nekdaj sodelujemo v različnih dobrodelnih projektih in s tem skušamo vračati družbi. Pred nami je vsesplošno znani Veseli december katerega smo odločili v sklopu Winners Lounga preoblikovati v Dobrodelni december. V sodelovanju s Košarkarsko zvezo Slovenije, bomo tako pomagali pri razvoju košarkarja v socialni stiski. Upamo, da mu bomo s tem doprinosom olajšali njegovo športno pot. Ob tej priložnosti vabim, da se nam v decembru pridružite v Winnersu, še posebej pa v torek 19. decembra ob 16.00 uri, ko bomo pripravili pravo športno predbožično druženje."

Radoslav Nesterović, generalni sekretar Košarkarske zveze Slovenije:
"Košarkarska zveza Slovenije že vrsto let sodeluje v dobrodelnih projektih in tudi v letošnjem decembru bo temu tako. V hotelu Austria Trend so med pripravami na evropsko prvenstvo in prvo okno kvalifikacij za SP bivali naši košarkarji, poleg tega pa v hotelu prirejamo tudi novinarske konference in sestanke. Plod dobrega sodelovanja je tudi ideja o Dobrodelnem decembru, ki jo na KZS pozdravljamo. Vse ljubitelje športa in burgerjev vabim, da v decembru obiščejo lounge Winners in z nakupom burgerja omogočijo lepšo prihodnost mlademu košarkarju."


Ta spletna stran uporablja piškotke z namenom, da vam ponudimo najboljšo možno uporabniško izkušnjo na naših spletnih straneh. Več
Strinjam seNe strinjam se