Nazaj

Helios Sunsi s prvo okrepitvijo pred novo sezono

24
jun.
2019
  • 1. SKL

Ljubljana - V Domžalah so začeli s sestavo moštva za novo sezono, dres "barvarjev" pa bo po novem nosil tudi Davor Konjević, 28-letni hrvaški košarkar, ki je nazadnje igral za Šentjur.
Avtor: Helios Suns
Foto: Gašper Papež


Davor Konjević, 198 cm visok krilni košarkar, je na Hrvaškem nastopal za Škrljevo, Veliko Gorico, Kvarner in Križevce, v lanski sezoni pa je bil v dresu Šentjurja, s povprečjem 20,0 točke, 8,0 skoka, 3,5 podaje ter z indeksom 22,4 na tekmo, prvo ime Lige Nova KBM.

Davor Konjević:"Srečen in zadovoljen sem, da postajam član Helios Sunsov. Trener Jakara in vodstvo kluba so pokazali veliko željo, da me pripeljejo v Domžale, kar je ob visokih ambicijah kluba v vseh tekmovanjih tudi odločilno vplivalo na mojo odločitev. Pričakujem odlično sezono, tako ekipno kot svojo osebno, v kateri želimo s čim manj poškodbami doseči zastavljene cilje. Z glasno podporo s tribun, ki je v Domžalah ne manjka, je prav vse mogoče."

Dejan Jakara, trener Helios Sunsov: "Zadovoljen sem, da se Davor priklučuje naši ekipi. Iskali smo igralca, ki je napadalno raznovrsten, poleg tega pa je odličen tudi pri skoku. Je v pravih letih, dovolj izkušen in verjamem, da tudi pravi za igro, ki jo bomo letos gojili."

Ta spletna stran uporablja piškotke z namenom, da vam ponudimo najboljšo možno uporabniško izkušnjo na naših spletnih straneh. Več
Strinjam seNe strinjam se