Nazaj

Hvala, košarkarska Slovenija!

09
avg.
2021
  • Člani

Ljubljana – Slovenski navijači ste še enkrat več dokazali, da ste najboljši navijači na svetu. Na kvalifikacijskem turnirju v Kaunasu ste z glasnim navijanjem v polni dvorani domačih navijačev reprezentanci dali dodatnega zagona in bili pomemben člen uvrstitve na olimpijske igre. In čeprav vas kasneje v Tokiu na tribunah ni bilo, je #mojtim vašo podporo čutil na vsakem koraku.

Vaša številna sporočila na družbenih omrežjih in vse vzpodbudne besede, ki so tako ali drugače prispele v olimpijsko vas v Tokio so igralcem in štabu ogromno pomenile. Reprezentanti so se kakšen dan razumljivo prebudili tudi malce slabše volje. In prav podpora navijačev jim je vlila novih moči in energije, ki so jo reprezentanti prenesli na parket olimpijskega košarkarskega turnirja.

V Tokiu vas je #mojtim močno pogrešal, zato vas je bil toliko bolj vesel ob vrnitvi v domovino. Vaš iskren sprejem na Brniku je bil smetana na torto nepozabne košarkarske izkušnje. Zato HVALA, KOŠARKARSKA SLOVENIJA.

Košarkarje in strokovni štab v naslednjih dneh hitro že čakajo klubske obveznosti pred začetkom nove sezone, po dveh mesecih reprezentančnih aktivnosti in odsotnosti z doma pa bodo fantje skušali ujeti nekaj prostih dni za druženje s svojimi najbližjimi. Tako vse športne navdušence obveščamo, da se torkovega sprejema članov olimpijske reprezentance na Kongresnem trgu v Ljubljani košarkarska ekipa zaradi odsotnosti članov reprezentance na žalost ne bo mogla udeležiti.
Ta spletna stran uporablja piškotke z namenom, da vam ponudimo najboljšo možno uporabniško izkušnjo na naših spletnih straneh. Več
Strinjam seNe strinjam se