Nazaj

Iz Zreč v Ljubljano, pred vrati zadnji test pred domačimi navijači

12
jun.
2019
  • Članice

Ljubljana – Ženska članska reprezentanca je izkoristila odlične pogoje za delo v Zrečah in je še korak bližje želeni formi za bližajoče se evropsko prvenstvo. Slovenke so se danes preselile v Ljubljano, kjer se bodo v Stožicah pripravljale na dvoboja s Slovakinjami. Petkov v Škofji Loki bo zadnji pred domačimi navijači.

Sobotna tekma proti Slovaški bo namreč po dogovoru obeh selektorjev zaprta za javnost. Tako se bodo reprezentantke navijačem zadnjič predstavile v petek v Škofji Loki. Tekma ''dm korak do zmage'' se bo v dvorani Poden začela ob 18. uri. Vstopnice po 5 € so na voljo na vseh prodajnih mestih Eventima in Petrola.

POVEZAVA NA NAKUP VSTOPNIC ZA TEKMO ''DM KORAK DO ZMAGE''

Pred Grgićevimi izbrankami je nato le še zadnji cikel priprav na ženski EuroBasket. V ponedeljek ga bodo začele v Zrečah, se 21. in 22. junija v Rigi pomerile s Kitajsko in Latvijo, nato pa misli povsem usmerile v Niš in začetek evropskega prvenstva.

SPLETNA STRAN EVROPSKEGA PRVENSTVA
EP V KOŠARKI ZA ŽENSKE NIŠ 2019 – PROGRAMA TURISTIČNE AGENCIJE KOMPAS
Ta spletna stran uporablja piškotke z namenom, da vam ponudimo najboljšo možno uporabniško izkušnjo na naših spletnih straneh. Več
Strinjam seNe strinjam se