Nazaj

Košarkarska izziva ŠŠT za osnovne in srednje šole

09
mar.
2021
  • Košarkarski Superšolar

Ljubljana - Otroci se počasi vračajo v tirnice šolskega pouka, ki smo jih vajeni in si jih vsi skupaj želimo. Žal pa trenutno še ni možnosti, da bi lahko začeli z izvedbo priljubljenih šolskih športnih tekmovanj na ustaljen način z neposrednimi dvoboji in tekmovanji in tako je tudi že jasno, da na žalost tekmovanj, ki se odvijajo v dvoranah v letošnjem šolskem letu ne bomo mogli izvesti.

Na Košarkarski zvezi Slovenije smo se z velikim veseljem odzvali pobudi Zavoda za Šport RS Planica ter se pridružili akciji ŠŠT na daljavo – Športni izziv, ki je zaživela na spletni strani https://izziv.sportmladih.net/.

Namen športnih izzivov je promocija športa in tekmovalni del nikakor ni v ospredju. Skozi izziv si želimo, da se učenci oziroma dijaki slovenskih osnovnih in srednjih šol spoznajo z določenimi elementi košarkarske igre, se skozi zabaven način dodatno motivirajo in si tako popestrijo ure športne vzgoje. Starost in spol pri udeležbi nista pomembna, pomembna je le dobra volja in veselje do športnega gibanja ter izzivov, ki nam jih šport ponuja.

Popestrite si dan s Športnim Izzivom – Športa mladih in Košarkarske zveze Slovenije.

Na spodnjih povezavah najdete razpis prvega košarkarskega izziva za osnovne in srednje šole, ki sta aktualna do 2. aprila.


KOŠARKA NA DALJAVO, OSNOVNE ŠOLE, Razpis za Športni izziv SPET POD KOŠEM
KOŠARKA NA DALJAVO, SREDNJE ŠOLE, Razpis za Športni izziv ZAVODI IN ZADENI
Ta spletna stran uporablja piškotke z namenom, da vam ponudimo najboljšo možno uporabniško izkušnjo na naših spletnih straneh. Več
Strinjam seNe strinjam se