Nazaj

Liga Nova KBM: Helios Sunsi v polfinale brez kapetana in prvega organizatorja igre

06
maj
2019
  • Liga Nova KBM

Ljubljana - Domžalski košarkarji so zaradi poškodbe kolena ostali brez svojega kapetana, 33- letnega organizatorja igre Jureta Močnika. Helios Sunsi, ki so v četrtfinalu presenetili favorizirane Hopse, bodo tako do konca končnice Lige Nova KBM igrali brez svojega prvega podajalca in organizatorja igre.
Avtor in foto: Helios Suns/Gašper Papež

Ko se je ob koncu prve četrtine zadnje tekme proti Hopsom na tleh znašel kapetan članske ekipe Helios Sunsov, Jure Močnik, je zgledalo, da je le malce bolj grdo nastradal njegov desni gleženj. A se je že takrat Jure prijel tudi za koleno, kar vsekakor ni bilo spodbudno. In slikanje z magnetno resonanco je potrdilo, česar smo se najbolj bali, popustila je sprednja križna vez v desnem kolenu.

Domžalski košarkarji bodo za kar nekaj časa ostali brez vojega kapetana Jureta Močnika, ki ga čaka operacija rekonstrukcije sprednje križne vezi v desnem kolenu, nato pa bo na vrsti dolgotrajna rehabilitacija. 33-letni Močnik je na začetku kariere že utrpel podobno poškodbo, a takrat drugega kolena.

Ta spletna stran uporablja piškotke z namenom, da vam ponudimo najboljšo možno uporabniško izkušnjo na naših spletnih straneh. Več
Strinjam seNe strinjam se