Nazaj

Liga Nova KBM: Jan Špan z igrišč odsoten vsaj 14 dni

11
maj
2019
  • Liga Nova KBM

Ljubljana - Kapetan in organizator igre Petrol Olimpije ter član najboljše peterke drugega dela Lige Nova KBM, Jan Špan, bo zaradi poškodbe sprednje stegenske mišice leve noge s košarkarskih igrišč odsoten vsaj 14 dni.
Avtor: Petrol Olimpija

Kapetan Petrol Olimpije je na tretji tekmi četrtfinalnega niza državnega prvenstva s Šenčurjem staknil poškodbo sprednje stegenske mišice leve noge, zaradi katere bo s košarkarskih igrišč odsoten vsaj 14 dni. Do poškodbe je prišlo v zadnji četrtini torkovega obračuna z Gorenjci po udarcu košarkarja Šenčurja Ismeta Sejfića. Špan je igro zapustil tri minute pred koncem tekme in se ni več vrnil na parket.

V tekmovalni sezoni 2018/19 je Jan Špan s povprečjem 12,0 točke in 5,6 podaje na tekmo, najboljši strelec in podajalec Petrol Olimpije v državnem prvenstvu. Na treh tekmah končnice je v povprečju dosegal 11,7 točke, 8,3 podaje in 2,0 skoka na tekmo. V regionalni ligi je v tej sezoni v 24,7 minutah v povprečju beležil 11,2 točki, 3,8 podaje in 2,7 skoka, v Ligi prvakov pa v 25,3 minutah, 13,5 točke, 3,8 podaje in 2,1 skok na tekmo.

Ta spletna stran uporablja piškotke z namenom, da vam ponudimo najboljšo možno uporabniško izkušnjo na naših spletnih straneh. Več
Strinjam seNe strinjam se