Nazaj

Nadaljevanje pokalnega tekmovanja za dekleta

01
mar.
2021
  • Pokal članic

Ljubljana - Skladno z Odlokom in tolmačenji MIZŠ je omogočeno tudi nastopanje ekip v pokalnem tekmovanju za dekleta. To pomeni, da se bo nadaljevalo prekinjeno pokalno tekmovanje Pokal članic. Usoda nadaljevanja Pokala Spar naj bi bila predvidoma znana najkasneje do konca meseca.

Dekleta bodo s pokalnim tekmovanjem nadaljevala po naslednjem predvidenem razporedu:

Tekmi 1. kroga pokala:
MARIBOR : PRO-BIT KONJICE - sreda, 10. marec 2021
PRO-BIT KONJICE : MARIBOR - nedelja, 14. marec 2021

Tekme 2. kroga pokala:
AKSON ILIRIJA : TRIGLAV - sobota, 13. marec 2021
LEDITA : CINKARNA CELJE - nedelja, 14. marec 2021
KONJICE/MARIBOR : GROSUPLJE - ponedeljek, 29. marec 2021
TRIGLAV : AKSON ILIRIJA - sobota, 3. april 2021
CINKARNA CELJE : LEDITA - sobota, 3. april 2021
GROSUPLJE : KONJICE/MARIBOR - sobota, 3. april 2021

Ekipa FELIX Zasavje ne more nadaljevati s tekmovanjem zaradi trenutno veljavnih odlokov. To pomeni, da je na zaključni turnir že uvrščena ekipa Ježice, sicer nasprotnik ekipe FELIX Zasavje v 2. krogu pokala. Preostale tri ekipe, udeleženke zaključnega turnirja, bodo znane po odigranih povratnih tekmah 2. kroga.

Zaključni turnir pokalnega tekmovanja bo v petek, 16. aprila z obema polfinalnima tekmama in v soboto, 17. aprila s finalno tekmo. Vse podrobnosti o žrebu polfinalnih parov, razpisu za organizacijo zaključnega turnirja in samem zaključnem turnirju bomo posredovali v kratkem.

Zaradi možnosti izvedbe pokalnega tekmovanja se je nekoliko spremenil tudi koledar tekem razigravanja v polfinalu in finalu državnega prvenstva, in sicer bodo polfinalne tekme na sporedu 7., 10. in 13. aprila, finalna serija pa bo potekala 20., 22., 24., 26. in 28. aprila.
Ta spletna stran uporablja piškotke z namenom, da vam ponudimo najboljšo možno uporabniško izkušnjo na naših spletnih straneh. Več
Strinjam seNe strinjam se