Nazaj

Navijači navdušeni nad bodočo filmsko zgodbo o košarkarskih prvakih

02
okt.
2019
  • Projekti

Ljubljana - Informacija, da bo pot slovenske košarkarske reprezentance do osvojitve naslova evropskih prvakov leta 2017 v Carigradu ovekovečena na filmskem platnu, je razveselila športne navdušence. Navijači so še posebej navdušeni nad idejo, da s svojimi amaterskimi posnetki lahko tudi sami postanejo del zgodbe evropskih prvakov.
foto: navijač Tadej

V uvodnih dneh poziva slovenskim navijačem, da posredujejo svoje amaterske posnetke navijaških doživetij med EuroBasketom 2017 je jasno, da bodo ustvarjalci filma za ogled vseh prejetih posnetkov potrebovali veliko časa. Video posnetki in številne težko verjetne zgodbe, ki so se druga za drugo spisale septembra leta 2017, na naslov Košarkarske zveze Slovenije prihajajo iz dneva v dan, trenutno pa se jih je nabralo že prek 200.

Ob ogledu videoposnetkov smo dobili nov dokaz, da je Slovenija dihala kot eno in spomini na enega izmed največjih uspehov slovenskega športa so še bolj privreli na dan. Za pokušino vam ponujamo le delček doživetij, s katerimi so nas že razveselili navijači. Sara, Samo, Mateja, Miha, Lara, Renato, Tomaž, Tim in vsi številni ostali navijači slovenskega športa, najlepša hvala za poslane posnetke.Nagradnega natečaja pa seveda še ni konec, saj bo potekal do krompirjevih počitnic. Tako del zgodbe evropskih prvakov lahko postanete tudi vi, cenjeni navijači. Svoje amaterske posnetke navijaških doživetij med EuroBasketom 2017 nam do petka, 25. oktobra 2019 posredujte na tri možne načine (prek WeTransferja na elektronski naslov kzs@kzs.si ali aplikaciji Viber oziroma WhatsApp na telefonsko številko 070 144 761), vse informacije pa najdete v splošnih pogojih nagradnega natečaja.

SPLOŠNI POGOJI NAGRADNEGA NATEČAJA

Režiser filma Goran Vojnović bo s produkcijsko ekipo izbral nekaj posnetkov, ki jih bo uporabil v filmu in bodo tako postali čisto pravi del zgodbe evropskih prvakov. Avtorji zmagovalnih posnetkov bodo ustrezno kreditirani in si bodo za nagrado ogledali premiero filma v družbi ustvarjalcev in nekaterih akterjev filma.
Ta spletna stran uporablja piškotke z namenom, da vam ponudimo najboljšo možno uporabniško izkušnjo na naših spletnih straneh. Več
Strinjam seNe strinjam se