Nazaj

Niš nas ne ustavi – kampanja KZS pred ženskim EuroBasketom 2019

08
mar.
2019
  • Članice

Ljubljana – Na današnji mednarodni praznik žensk je luč sveta ugledala kampanja Košarkarske zveze Slovenije pred letošnjim ženskim EuroBasketom, ki ga bosta med 27. junijem in 7. julijem gostili Srbija in Latvija. Tako na jumbo plakatih po Sloveniji lahko občudujete naše košarkarske junakinje in slogan ''Niš nas ne ustavi''. Slovenke bodo namreč uvodni del prvenstva odigrale v Nišu, turistična agencija Kompas pa je v sodelovanju z Nomagom, Telemachom in KZS pripravila ugodna navijaška paketa.
Avtor: KZS/GB

Slovenke bodo na parket dvorane Čair prvič stopile v četrtek, 27. junija, ob 16. uri, ko se bodo pomerile z Madžarkami. Slovenske košarkarice bodo tudi tekmo drugega kola proti Turčiji igrale ob 16. uri (petek, 28.6.), po dnevu premora pa se bodo na tretji tekmi (nedelja, 30.6.) ob 18.30 pomerile še z Italijo.

RAZPORED TEKEM PO SKUPINAH
RAZPORED TEKEM PO DNEVIH

V Niš s turistično agencijo Kompas

Organizatorji prvenstva v Srbiji v teh dneh začenjajo s prodajo vstopnic za skupinski del prvenstva v Nišu in Zrenjaninu ter zaključne boje v Beogradu. Za vse slovenske ljubitelje košarke pa je turistična agencija Kompas v sodelovanju z Nomagom, Telemachom in KZS pripravila posebna navijaška paketa. V Niš se tako z organiziranim programom lahko odpravite že za 169 € (uvodni dve tekmi skupinskega dela) oziroma 189 € (vse tri tekme skupinskega dela) z doplačilom za vstopnice za tekme in morebitne individualne želje ter izlete.

EP V KOŠARKI ZA ŽENSKE NIŠ 2019 – PROGRAMA TURISTIČNE AGENCIJE KOMPAS

Telemach prvim stotim navijačem podari vstopnice

Prijavo oziroma rezervacijo za navijaško potovanje v Niš lahko opravite v vseh Kompasovih poslovalnicah ali na SPLETNI STRANI. Z novo lepo gesto za navijače pa se je še enkrat več izkazal največji podpornik slovenske košarke, generalni sponzor KZS, podjetje Telemach. Slednji bo prvim stotim prijavljenim navijačem na enega izmed Kompasovih programov, podaril vstopnice za tekme slovenske reprezentance v Nišu.

Glede na to, da slovenski ljubitelji košarke veljajo za ene izmed najzvestejših navijačev verjamemo, da bodo tribune v Nišu slovensko obarvane ter bo tako tudi v Srbiji potekala prava slovenska košarkarska zabava.

SPLETNA STRAN EVROPSKEGA PRVENSTVA

Damir Grgić, selektor slovenske ženske članske reprezentance:
"Misli košarkaric in trenerskega štaba so sicer usmerjene v zaključek klubskih tekmovanj, ki so pred nami. A ne bom tajil, da nam tu pa tam pobegnejo tudi v Niš. Drugega nastopa na evropskem prvenstvu se namreč vsi skupaj zelo veselimo. V teh dneh zaključujemo program reprezentančnih priprav in Košarkarska zveza Slovenije nam bo znova omogočila vrhunske pogoje za delo. Rokave bomo zavihali že sredi maja, slišim pa, da se na prvenstvo že pripravljajo tudi navijači. Večkrat sem poudaril, da imamo v Sloveniji najboljše košarkarske navijače. V preteklosti so z množičnimi gostovanji že navdušili in vsi v reprezentanci verjamemo, da bodo tudi v Srbiji nas šesti igralec. Njihova glasna pomoč nam bo na igrišču prav gotovo vlila dodatno energijo.''
Ta spletna stran uporablja piškotke z namenom, da vam ponudimo najboljšo možno uporabniško izkušnjo na naših spletnih straneh. Več
Strinjam seNe strinjam se