Nazaj

Razpis za predstavitev Igrive košarke v letu 2023

03
maj
2023
  • Projekti

Ljubljana - Košarkarska zveza Slovenije objavlja razpis za predstavitev Igrive košarke v letu 2023. Projekt se bo izvajal v začetku šolskega leta, in sicer med 4. septembrom in 13. oktobrom. Vsak klub ima na voljo dve brezplačni vzporedni predstavitvi v istem terminu. Prijave sprejemamo do 29. maja 2023 oziroma do zapolnitve razpolžljivih terminov.

Projekt IGRIVA KOŠARKA je pod okriljem Košarkarske zveze Slovenije nastal leta 2008 z namenom približanja košarke otrokom, starim od štirih do devet let. To želimo storiti na čim bolj razigran in igriv način. V petnajstih letih se je z Igrivo košarko poigralo že več kot 270.000 otrok po vsej Sloveniji. Obiskali smo večino osnovnih šol po Sloveniji ter tudi prenekatero javno prireditev. Odziv otrok ter ostalih sodelujočih je bil vselej odličen, saj se je Igriva košarka izkazala za najmlajše izjemno atraktiven projekt, katerega zaščitni znak je postala tudi priljubljena maskota Lipko.

VEČ O PROJEKTU IGRIVA KOŠARKA IN RAZPIS ZA LETO 2023

Z igrivim košarkarskim projektom želimo košarko približati starostni skupini, ki smo ji v preteklosti težje omogočili ukvarjanje in spoznavanje s to športno panogo na njej prijazen način. Za prijavo in dodatne informacije se lahko obrnete na vodjo Igrive košarke Galo Kramžar.

Prijave sprejemamo do 29. maja 2023 oziroma do zapolnitve razpolžljivih terminov. Vsak klub ima na voljo dve vzporedni predstavitvi, v terminu med 4. septembrom in 13. oktobrom 2023.

Ta spletna stran uporablja piškotke z namenom, da vam ponudimo najboljšo možno uporabniško izkušnjo na naših spletnih straneh. Več
Strinjam seNe strinjam se