Nazaj

Komisija za licenciranje KZS sprejela sklepe in izdala odločbe

11
nov.
2020
  • Tekmovanja

Ljubljana – V preteklih dveh mesecih so potekali postopki drugega dela licenciranja moških košarkarskih klubov za tekmovalno sezono 2020/2021. Klubi 1. SKL, 2. SKL in 3. SKL so poleti pridobljeno tekmovalno licenco morali potrditi z ustreznimi kadrovskimi in infrastrukturnimi kriteriji ter finančnimi kriteriji za prvo polovico koledarskega leta 2020.

Komisija za licenciranje klubov Košarkarske zveze Slovenije je prejeto dokumentacijo obravnavala na svojih sejah ter sprejela sklepe in izdala odločbe. Tekmovalno licenco je potrdila vsem sodelujočim klubom 2. in 3. SKL ter desetim prvoligašem.

Košarkarski klub Koper Primorska je namreč, v skladu s Pravilnikom o licenciranju košarkarskih klubov, podal prošnjo za podaljšanje roka za predložitev določene dokumentacije. Komisija za licenciranje KZS je prošnji Koprčanom ugodila in klubu rok za predložitev kompletne dokumentacije podaljšala do sredine meseca decembra.
Ta spletna stran uporablja piškotke z namenom, da vam ponudimo najboljšo možno uporabniško izkušnjo na naših spletnih straneh. Več
Strinjam seNe strinjam se