Nazaj

Postani košarkarski sodnik

26
okt.
2021
  • Tekmovanja

Ljubljana – Košarkarska zveza Slovenije pripravlja izobraževanja za nove košarkarske sodnike. V sodniške vrste ste vabljeni fantje in dekleta, starost kandidatov pa ni pomembna. Pridružite se košarkarski družini in se prijavite preko obrazca na spodnji povezavi.

Ste se zaradi takšnih ali drugačnih okoliščin morali posloviti od aktivnega igranja košarke, a si kljub temu želite ostati del tega izjemnega športa? Vas je morda od nekdaj zanimalo delo košarkarskih sodnikov, a niste vedeli kako postati eden izmed njih? Sedaj imate priložnost bolje spoznati njihovo delo in postati eden oziroma ena izmed njih. Sodniške vrste namreč potrebujejo okrepitve.

Košarkarska zveza Slovenije pripravlja izobraževanja za nove kandidate za opravljanje sodniškega izpita ter tako povečati število sodnikov za sojenje v številnih tekmovanjih. V sodniške vrste ste vabljeni fantje in dekleta, starost kandidatov pa ni pomembna.

Izobraževanje bo potekalo v mesecu novembru in bo za vse prijavljene kandidate brezplačno. Večji del bo potekal prek spleta, praktični del pa se bo izvedel v živo.

Točni termini in lokacije bodo znani po številu prijav iz posameznih regij. Predvidoma naj bi seminarji potekali v Kopru, Novi Gorici, Postojni, Ljubljani, Kranju, Novem mestu, Celju in Mariboru.  Vse nadaljnje informacije bodo objavljanje na INSTAGRAM, FACEBOOK in TWITTER profilih Košarkarske zveze Slovenije.

Pridružite se košarkarski družini, vsi smo košarka! Prijavite se TUKAJ. Rok za prijave je četrtek, 4. november 2021.
Ta spletna stran uporablja piškotke z namenom, da vam ponudimo najboljšo možno uporabniško izkušnjo na naših spletnih straneh. Več
Strinjam seNe strinjam se