Nazaj

Higienska priporočila in protokoli za organizacijo in izvedbo tekem ter za izvedbo treningov

24
avg.
2020
  • Tekmovanja

Ljubljana – Košarka in šport v celoti se v obdobju novih okoliščin srečujeta s številnimi izzivi. Ti se med drugim nanašajo tako na organizacijski, finančni, športni, kot tudi zdravstveni vidik delovanja klubov. Zavedati se moramo, da športne prireditve v prihodnjem obdobju ne bodo mogle biti organizirane na način, kot smo ga bili vajeni pred izbruhom koronavirusa. Zato je Košarkarska zveza Slovenije pripravila protokol izvedbe in organizacije tekem pod svojim okriljem.

Na spodnjih povezavah najdete dokument ter obrazce, ki predstavljajo pomembno izhodišče za organizacijo tekem vseh starostnih kategorij: od najmlajših pa do članov. Seveda je potrebno pri organizaciji tekem upoštevati tudi določila ostalih pravilnikov Košarkarske zveze Slovenije, hkrati pa tudi vsa splošna priporočila Nacionalnega inštituta za javno zdravje. Klube, igralce, uradne osebe in ostale, ki bodo neposredno sodelovali pri izvedbi tekem naprošamo, da se ravnajo po navodilih in na ta način prispevajo k uspešni izvedbi tekmovanj ter skrbi za preprečevanje širjenja nalezljive bolezni.

HIGIENSKA PRIPOROČILA IN PROTOKOLI (COVID-19)

 

Ta spletna stran uporablja piškotke z namenom, da vam ponudimo najboljšo možno uporabniško izkušnjo na naših spletnih straneh. Več
Strinjam seNe strinjam se