Nazaj

Vodilni možje slovenske, hrvaške in bosanske košarkarske zveze o medsebojnem sodelovanju

19
mar.
2021
  • Novice

Split/Ljubljana – Konec tedna so se v Splitu na drugem delovnem sestanku sestali vodilni možje košarkarskih zvez Hrvaške, Bosne in Hercegovine ter Slovenije. To je bilo drugo srečanje na temo medsebojnega sodelovanja treh prijateljskih košarkarskih zvez.

Na prvem srečanju, ki ga je februarja gostil Zagreb, so vodilni možje postavili smernice nadaljnjih pogovorov o konkretnem sodelovanju na košarkarskih igriščih. Predsednik hrvaške zveze Stojko Vranković, njen generalni sekretar Josip Vranković, generalni sekretar Košarkarske zveze BIH Amer Čolan, podpredsednik Dalibor Miloš in član UO Fedja Jovanović ter predsednik Košarkarske zveze Slovenije Matej Erjavec so v tokratnih pogovorih največ časa namenili klubski problematiki v ženski in moški košarki.

Največje težnje vseh zvez so namreč prizadevanja za izboljšanje tekmovalnih sistemov in iskanje rešitev, ki bi omogočile napredek tako klubom, kot samim igralcem. Srečanje v Splitu je bilo novo v nizu načrtovanih zaporednih delovnih druženj. Glede na epidemiološke razmere pa zveze načrtujejo tudi nekatere skupne akcije na klubski ravni.
Ta spletna stran uporablja piškotke z namenom, da vam ponudimo najboljšo možno uporabniško izkušnjo na naših spletnih straneh. Več
Strinjam seNe strinjam se