Nazaj

Ob koncu tedna začetek ligaških tekmovanj

10
okt.
2017
  • Tekmovanja

Ljubljana - Izvršni odbor Košarkarske zveze Slovenije je podprl predlog predstavnikov združenj klubov in Društva košarkarskih sodnikov Slovenije glede višine sodniških stroškov. Vsa ligaška tekmovanja se bodo tako začela ob koncu tega tedna.

Izvršni odbor Košarkarske zveze Slovenije je podprl predlog predstavnikov združenj klubov in Društva košarkarskih sodnikov Slovenije, da se sklep pod točko 8., redne 24. seje IO KZS, z dne 29. maj 2017, zamrzne oziroma se izglasuje moratorij na izvajanje sklepa do dne 30. april 2018.

Tekmovanja v vseh kategorijah v okviru KZS se bodo začela ob koncu tega tedna in sicer pod pogoji plačevanja sodniških in drugih stroškov, ki so veljali pred sprejetjem navedenega sklepa.

Da bi klubom olajšali izvedbo tekmovanja sta komisarja lig na osnovi pooblastila IO KZS sprejela sklep, da se dnevi tekem določeni z žrebom ne spreminjajo, ter se tako odigrajo tekme, ki so predvidene s koledarjem tekmovanja. Vse odložene tekme v mlajših kategorijah se odigrajo po odigranem zadnjem, šestem kolu prvega dela tekmovanja, v članskih kategorijah se bodo odložene tekme odigrale v terminih, ki jih bo klubom posameznih tekmovanj sporočil komisar lige.
Ta spletna stran uporablja piškotke z namenom, da vam ponudimo najboljšo možno uporabniško izkušnjo na naših spletnih straneh. Več
Strinjam seNe strinjam se