Nazaj

Otrokom je potrebno dati čas, obenem pa jim predajati športne vrednote

13
sep.
2022
  • Ostalo

Ljubljana - Minuli vikend je Postojna gostila predzadnjo letošnjo licenčno kliniko za košarkarske trenerje. Izobraževanje je bilo tokrat namenjeno trenerjem, ki v klubih vodijo selekcije do 12 in 14 let. Kot je že v navadi, je Združenje košarkarskih trenerjev Slovenije tudi tokrat pripravilo kliniko z devetimi delavnicami, na katerih je izmenjaje sodelovalo osem skupin. Predavanja na delavnicah so zajemala širok nabor področij, ki so vsakomur ponudila nekaj novega.

Na kliniki so svoje znanje delili trener za telesno pripravo Anže Zdolšek, Dražen Grbac, športna psihologinja Andreja Holsedl, Goran Škobalj, Siniša Banović, Luka Milaković, Alen Ploj ter Tomaž Fartek.

Zadnja klinika v Postojni je bila četrta letošnja klinika, ki jo je pripravilo Združenje košarkarskih trenerjev Slovenije. Zadnji avgustovski vikend so nova znanja v Novem mestu že nabirale vodje mlajših starostnih pogonov ter trenerji članskih ekip, v Postojni pa so se teden dni za tem srečali tudi trenerji ekip do 16 in 18 let. Zadnja letošnja klinika bo na sporedu v novembru, tedaj za trenerje najmlajših nadobudnežev in nadobudnic, ki šele dobro stopajo v košarkarske čevlje.
Ta spletna stran uporablja piškotke z namenom, da vam ponudimo najboljšo možno uporabniško izkušnjo na naših spletnih straneh. Več
Strinjam seNe strinjam se